sâmbătă, 5 ianuarie 2019

Amintiri din sertarul Craciunitei, 2013 - partea I -


Buna!
In timp ce imi ordonam putin "sertarele" prin laptop casa il mai golesc putin, am dat peste doua "craciunisme" din 2013😱😱😱😱.
Primul este cel cu micul dar pe care il pregatisem pentru prietena mea Alexandra (FoamBubbles), iar despre al doilea sertar, voi povesti maine.
Cred ca in 2013 am descoperit tricotinul, asa ca am fost foarte fericita sa fac cateva coliere simple, impletite, ce puteau fi purtate si ca bratara sau banderola. la o adica. dar sunt diferite de 3 in 1 cred ca v-am mai povestit mai demult in ce constau diferentele. Poate, daca nu uit, la Timp pentru Tine (candva pe la jumatatea lunii va fi prima intalnire) va voi povesti si arata ( sau intr-un Q&A).


In perioada aceea inca mai aveam timp (sau energie.. lol) sa mai crosetez mititele. Anul acesta am cel putin una pe lista de must-do si, credeti-ma, abia astept acel moment!
Mi-este efectiv dor sa lucrez... si m-am saturat sa am rabdare si sa pun pe asteptare proiectele mele dragi pentru ca "trebuie sa inteleg" si sa "iau decizii intelepte". Pfff.





Mititica de ea a calatorit insotita de omul de zapada de pe felicitare. Cu ocazia asta mi-am amintit de dragalasul kit cu om de zapada pe care l-am castigat la un concurs de creatie. Poate de Craciun reusesc sa fac ai multe felicitari simpatice avandu-l ca protagonist (pe ⛄).


Tot privind fotografiile mi-am amintit si de stampilele mele 😍. Si lor vreau sa le reacord atentie... Hihih. Si, desigur, plicurile mele preferate, origami.
Nu in ultimul rand, un bradut decoratiune, ornat cu margelute si una dintre stampilutele digitale vechi, pe careo aplicam pe etichete, sau tag-uri.




Si asta a fost prima calatorie in trecut, in sfarsit am reusit sa povestesc si despre aceste lucrursoare create cu mult drag!
Maine urmeaza partea a doua :) !

4 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

da, foarte dragute <3 Ai o multime de idei. Eu cred ca ai putea sa iti faci o firma de supraveghere a copiilor dupa orele de scoala. Multi parinti lucreaza si intre orele 13 si 16 si-ar dori copii supravegheati. Cred ca tu ai fi ater iubita de o grupa de copii, cu ideile tale si rabdarea extraordinara, i-ai vraji pe toti. Plus ca il ai si pe Kouki - o mascota mai potrivita nici ca s-ar putea ☺
Te pup si te îmbratisez. Un weekend minunat sa aveti, dragilor <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Hehe... eu ma intrebam cand mai reuseam sa fac atatea lucruri :))).
Este adevarat ca ar fi o varianta si mi-ar placea, totusi sunt anumite lucruri care ma impiedica sa fac acest lucru in acest moment si practic singura mea posibilitate ar fi sa fac ceva tot bazat pe online.....
Nu ca as fi antisociala, din contra - iubesc sa ma inconjor de oameni frumosi si cu cei mici ma inteleg foarte bine.
Dar...
:)

Imbratisari cu muuuult drag :*!!

DIMI spunea... [Raspunde]

Hello dear Rux!
Wow! You received so beautiful gifts from your friend!
Love the crocket doll and the Christmas tree!!
Have a lovely weekend! Hugs!
Dimi...

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMI I actually made all these tings for my friends, bac in 2013 :P. But I have also received lovely gifts ;).
Thank you so much. Here is freezing cold .. I hope it will also snow, sometimes soon:).
I wish you wonderful weekend:*\
Hugs <3

Trimiteți un comentariu