miercuri, 2 ianuarie 2019

Miercurea fara cuvinte " Kouki de Revelion. "










Episodul 210 de la Miercurea fara cuvinte. Joc de imagini, initiat si gazduit de Carmen. Devenit si "tematic" in timpul celor doi ani cand Calin i-a purtat de grija.
  🎆🎇🎆
Tema: D'ale Revelionului 2018.
📷 01.01.2019 (00:38 -02:51)

 🎊🎉🎊

6 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

dragul de el! a dormit ca... ca un catel normal. Numai Leo al meu nu a putut sa doarma, saracutul ☺ La noi au fost prietenii nostri cu Molly si la ora 12 am iesit pe strada sa vedem spectacolul artificiilor. Anul trecut Leo nici nu a remarcat ca pocneau si zburau in jurul nostru rachetele, anul acesta i-a fost teama un pic. A stat lipit de piciorul meu, mai mult ascuns sub palton :-) Cand l-am intrebat daca vrea in brate mi-a si sarit la piept. Asa i-a placut mai bine, dar abia a asteptat sa zic, hai sa mergem inapoi acasa ☺☺☺ A rezistat eroic pana la ora 3, apoi ne-am dus toti la culcare. Moni si Marius au plecat astazi de dimineaza pe la ora 9 jumatate. Helmut a facut tura cu Leo in parc si apoi, am dormit amandoi pana la ora 13! Astazi a fost o zi de leneveala totala. De maine sper sa ne reintam in ritm normal :-) Of, of, revelionul! ☺☺☺
La multi ani Rux draga. La multi ani Kouki. Ma bucur sa va regasesc sanatosi si veseli. Kouki a primit jucarioare tare dragute! ☺
Va pupam. Happy WW, la prima editie a anului 2019! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN nu te lasa pacalita :))). Suferea din cauza zgomotului si el.
La pocnitori sporadice latra vitejeste si se "certa" (sa vezi ca latra ca Dodo, adica la fel ca un catel mai mare... deobicei el latra ca un catelus micut.. lol). Dar cand a inceput nebunia l-am vazut cum se simte coplesit si l-am luat in brate sa ii arat luminitele... Si sa vezi cum maraia asa ca sa se apere de "nebunia de afara". Asa ca am tras draperia si i-am facut culcusul din paturica si pernuta (pe care i le-am dat special de Anul Nou :P - sunt noi) si i-am adus si doua jucarele care ii plac ( catelusul si fulger sunt cadouri primite de fapt de Dodo, de la Ralu si i-au placut mult, sunt printre preferatele lui - pe fulger i l-am prezentat acum de Craciun :D).
Ultimele doua poze sunt de la aproape 3 - ne-am fi retras mai devreme dar a trebuit sa asteptam sa deschidem/inchidem usa parintilor... lol. Altfel, odata ce s-a terminat cu galagia, direct in pat m-as fi indreptat.
Azi nu am apucat sa recuperez nimic... Desi tare as fi dormit. Dar! Era atat de liber afara incat, desi abia mai tineam pasul cu asta mic, nu am putut sa nu profit... cine stie cand mai prind eu asa liniste si pustiu si aer afara :)))).
Va pupam si noi cu drag!!! <3
Happy WW!!! :*

Alex spunea... [Raspunde]

La mulți ani, dragă Rux!
Ce poze frumoase ne-ai pus aici. O scumpete de cățel, cu fața lui așa de drăgălașă.
Să fiți sănătoși și fericiți!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Alex La multi ani!! Bine ne revedem in 2019 :)!
Kouki era putin cam coplesit de atata zgomot ... :) asa ca a capitulat langa mine, pe paturica si pernuta cele noi, pe care le primise... la "adapost".
Multumim mult pentru urari!! Asemenea <3!! :)

Diana spunea... [Raspunde]

O scumpete de catel! <3 In poza unde are limbuta scoasa e irezistibil! <3 <3
An nou si frumos, cu sanatate si voie buna!
Pupici cu drag! si pentru botic! <3

(cred ca mi-a fugit creierul din cap! nu stiu daca am mai scris cateva randuri, dar pozele sigur le-am vazut!)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana <3 chiar ma inntrebam daca ai sa "observi" poza cu limbuta :))). Am ales sa o pun si pe ea intentionat ;). Ma bucur mult de tot ca a avut efectul scontat.

Sa fie... sa fie da!! Un an cu multa sanatate si bucurii sa avem..

Si boticul trimite multa iubire, asa cum doar el stie.

ps: nu a intrat nimic la spam, ca verific, dar mi s-a intamplat si mie ... in plus era pe 2 articolul.. deci..
te imbratisez cu drag!!!

Trimiteți un comentariu