joi, 10 ianuarie 2019

Premiile toamnei 2018 la Provocari Verzi



Buna!
Pentru astazi am pregatit un articol cu pozele premiilor pregatite pentru provocarile verzi  de toamna. Cum zilele trecute am realizat ca am inca restante de prin 2013 (ok, realizasem dinainte dar poate ca e cazul sa nu le mai aman atat si sa le aranjez frumusel la locul lor) mi-am zis cintr-o scurta pauza sa rezolv si capitolul acesta :).
Zis si facut! Am aranjat pozele, acum voi povesti putin despre ele si apoi, dupa ce se publica articolul, il veti putea gasi frumusel pe blog adaugat pe paginile unde ii este locul (nu stiu daca ati observat dar, pe blog, am ordonat articolele pe pagini si categorii - si inca mai am foarte mult de aranjat, pentru ca mi-am propus sa adaug thumbs care sa innsoteasca articolele si sa va dea o prima idee la ce se refera, pentru ca uneori din titluri nu ne dam seama de mare lucru... ).


Sa incepem cu premiile grafice. Dupa cum spuneam la un moment dat, nu am putut folosi tableta grafica de ceva vreme. Face "figuri" - in sensul ca nu transmite corect ceea ce incerc sa desenez. In loc de cerc apar fragmente in colturi, de exemplu.
Si... atunci, am fost nevoita sa renunt la planul original - si anume de a oferi o stampila, un pagina de colorat si ilustratia lunii - optand pentru ceva tot grafic, fizic (adica imprimat, nu doar trimis pe mail). M-am tot gandit si razgandit si am ajuns la aceasta solutie practica: semn de carte, orar/desfasurator si o grafica draguta imprimata pe hartie foto (vezi in imaginea de mai jos). Primele doua cazuri imi apartin, cea de-a doua face parte dintr-un set de grafica pe care l-am castigat la un concurs, prin 2013.


Premiile grafice le-am acordat celor care s-au inscris la  provocari in timpul lunii respective :). Dar mai bine sa va reamintesc care au fost cele trei provocari de toamna, insumand in total noua teme:
Castigatorii i-am ales cu ajutorul domnului Random si am filmat de fiecare data. Puteti gasi aici filmarile: Premiile Provocarilor de Toamna - castigatorii !! . Cel mai dragut moment a fost acela cand am ajuns la ultima luna si am vazut pe cine a ales Random. Imi doream foaret mult ca fiecare  participant sa primeasca un premiu si asa a fost. De unde si bucuria mea.


Dar sa ne intoarcem la primul premiu, cel din septembrie. Prietena mea Micaela (Clubul Fanteziei) mi-a trimis acum un an premiile acestea minunate. Abia asteptam sa le putem oferi. Fiecare pemiu a fost alcatuit dintr-o agenda si un pompom maker. In fine.. aici la pompom e cu cantec, va explic imediat :)).
Cand am primit pompom maker... (-urile?).. seturile, pe ele scria set de 2 pompom makers. Eu din chestia asta am inteles ca in fiecareset erau 2 pompom maker. Am cautat pe net cum se folosesc si atunci nu am gasit asa ca am presupus eu cum se folosesc si ... m-am bucurat ca avem 4 premii de dat :)). Asa ca am impartit seturile frateste si imi proposesem ca in cursul lunii ianuarie sa fac si un tutorial despre cum am inteles eu ca se foloseste jucaria. Doar ca... intre timp am descoperit ce si cum, asa ca imediat ce va sosi la mine comanda facuta voi putea sa le trimit fetelor parteacare lipseste din set :)). Sper.
Pana atunci improvizam ca ..."suntem verzi".


Premiul din septembrie (care a plecat la Diana) a fost format din jumatatea de pompom, desigur (lol), o agenda superba cu stea, imbracata in frunze si cu hartie realizata manual la interior. Minunata!! (adica mie mi-a placut foarte mult cum arata).


Diana a participat la absolut toate temele, asadar a primit 3 semne de carte, 3 orare si cele trei ilustratii imprimate :D. 
Pentru ca era perioada Craciunului am realizat (din acelasi set cu grafica) si o felicitare cu un catelus absolut simpatic (:D) si, desigur, un cocor festiv de pus in brad (si nu numai). 
Ursuletul dragalas care se vede prin poze este de fapt o puguta absolut adorabila in care am ambalat premiile - si m-a bucurat tare ca am avut pentru toata lumea :D.

Premiul din luna octombrie a plecat catre Pompilia. Si ea a castigat o agenda imbracata in frunza, sora geamana (dar nu identica:P) a celei cu stea. Absolut superbe sunt - din cate imi amintesc, parca indiene. Si handmade, desigur. Si jumatatea de pompoms :))). Cred ca imi voi aminti mult timp de aceasta patanie. Culmea este ca acum incep sa ma amuz de toata incurcatura. Dar initial mai ca-mi venea sa plang... As vrea anul acesta sa imi acord un pic mai mult timp liber - asa se intampla cand esti prea obosit. Dai rateuri :)). Norocul meu ca s-a intamplat acum, cand inca nu si-a reamintit multa lume de Provocarile Verzi si inca ne faceam incalzirea, asa de revenire. Fiind intre prieteni, gasesc intelegere si sprijin. Multumesc!! :)



Nu a lipsit cocorul la tol festiv (si m-a distrat Pompilia cand mi-a zis ca aredeja colectie.. daaaa chiar vreau sa fac 1000, dar deja le-am pierdut sirul), felicitarea de Craciun si premiul grafic.

In sfarsit ajungem si la noiembrie. Premiul a plecat spre Adriana. :) Si de data aceasta am avut o agenda ca premiu. Tot handmade, tot indiana - doar ca avand coperta decorata in alta tematica (ca tot ne pregateam de iarna!). Bineinteles jumatatea de pompom (Adrianei trebuie sa ii multumesc ca am avut "revelatia" = am gasit un clip care explica felul in care se foloseste aparatul in ceea ce priveste pompom makerul).
Nu au lipsit felicitarea, cocorul (cu fulgi argintii) si premiile grafice (semn de carte si orare).



Ei bine, dragii mei, asta a fost. Stiu ca m-am lungit la vorba si am glumit printre randuri - m-am simtit ca si cand am fi stat la un "pahar de vorba". :))
💋



18 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

dragut! 💓 provoocarile tale au captat atentia blogosferei si ce actiune frumoasa ai lansat si prin premiere. Minunat! Felicitari premiantilor dar mai ales felicitari organizatoarei noastre dragi si ajutirului ei de nadejde, pe viitor 🐩 Pupici si la cat mai frumoase noi idei 😘

DIMI spunea... [Raspunde]

Hello dear Rux!
Such beautiful cards and beautiful gifts made by you!!
You are so talented my friend! Thank you for sharing!
Have a lovely evening! Hugs!
Dimi...

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Bună Rux !!! Eu cred că nimic din ce ni se întâmplă nu-i întâmplător..
Uite, faptul că ai greșit cu acele discuri sau carcase, nici nu știu cum să le numesc, de la pom pom maker, și dacă nu insitai pe ele, poate mai trecea multă apă pe valea Ampoiului și nu aflam ce e un pom pom maker :), îmi imaginam tot altceva, numai ce trebuie și la ce folosește nu știam.. Acum cu ocazia greșelii tale uite că am aflat și eu cu ce se mănâncă acest interesant suport, să-i spun așa, de produs ciucurei, cap de ursuleţ sau chiar mici inimioare.. Chiar ar fi drăguț din partea ta să ne faci un DIY pe YT și să arăți cu se face, și dacă mai și spui în limba Română cu se face, atunci probabil vei fi singura care face treaba asta, că mai nou ai noștri Români nu mai știu să vorbească decât in Engleză, iar asta mă cam supără..
O Seară Minunată să Ai !!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN :*
Chiar acum sunt doua teme ale lunii ianuarie :).
Daaar Provocarile Verzi, desi in ultima vreme doar eu ma mai fac vazuta pe site, nu sunt doar ale mele :). Proiectul l-am inceput cu Oana, apoi s-au alaturat Ralu a mea si prietena ei si a mea Ramo (care a trebuit sa se retraga dupa o perioada) si acum Oana si Ralu sunt intr-o pauza... :).
K este un adevarat ajutor si sper sa realizez alaturi de el planurile pe care le facusem cu Do (daca vrea sa colaboreze hahaha).
Pupici cu drag, multumiiim!! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMI I am glad you like them (althought in this case the notebooks are made by someone else - but they are stunning right :P).
I send some virtual snow from here to you :*
Huuuugs!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Rof Power Brickets cu drag fac tutorial de indata ce ajung si suporturile comandate! :)
Cand vine vorba de tutoriale cred ca voi merge pe romana, dar s-ar putea sa mai fac si clipuri in engleza ... la papusi (unul sigur voi face, dar vom vedea cand va veni momentul :P).
Nu trebuie sa te supere. Unii fac astfel din mai multe motive - vor ca mesajul sa ajunga la cat mai multa lume, sau clipul are legatura si cu strainatatea si implicit aleg o limba cunoscuta decat mai multi oameni (cum am facut eu in cazul unboxing-ului).
Hehe!
Si eu iti doresc o seara minunata :). La noi niiinge :D!

Diana spunea... [Raspunde]

Minunate premiile-cadou! :) Stiu sigur! Le-am vazut de foarte aproape. :)
Succese! Inspiratie! Si timp pentru odihna!
Pupici cu drag! <3

AA spunea... [Raspunde]

Draga Rux, eu iti multumesc din inima pentru premii, ai uitat sa fotografiezi si colierul magic!:) Da, este adevarat ca pom pomul m-a bagat in ceata, habar nu aveam ce sa fac cu el! Dar nu-i bai, oricum nu mai am timp de chestiile astea iar fetita mea, din cate bag eu de seama, nu e interesata de tipul asta de creativitate, ea are alte inclinatii!
Sincer iti spun, as fi preferat o simpla felicitare virtuala, de fiecare data am participat pentru a sustine proiectele, nu pentru premii. Daca stiam ca dl Random ma alege pe mine n-as mai fi participat. A fost si vina mea, ar fi trebuit sa particip la tema insa in afara concursului...
Cat despre ,,arta si creativitate'' am eliminat blogul definitiv asa cum am facut si cu canalul YouTube ,,arta si creativitate'' in urma cu vreo 5 ani! Nu ma mai reprezinta, anul asta vreau sa fie asa cum nu a fost in ultimii 10 ani. Un nou inceput cu un altfel de arta si creativitate.
Iti doresc din toata inima mult succes mai departe! Pupici cu drag!:)

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Așa e, îi priza mai mare asupra publicului larg când se vorbește în engleză că normal, că privesc din toată lumea la clipuri și e normal să fie aşa.. cum procedezi tu e prea bine, că vorbești mai mult în Română..
Oricum problema e la mine că sunt cam anemic cu engleza și va trebui să pun osul să mai învăț cumva..
Și la noi ninge și ninge și tot ninge iar Alba a devenit tot Albă de-a dreptul :)))
Weeekend Plăcut să Ai !!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :*! Sa fie, sa fie... ca pana acum nu prea... :))).
Dar ne straduim. :D
Pupici cu drag <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adi stiu ca tu participi ca sa ne sustii - dar chiar daca, eu cred ca dl Random te-a ales cu un motiv - care poate ca iti scapa. si mi-as dori mult sa te bucuri de lucrusoare <3.
Ma bucur ca poti sa te desprinzi de trecut si sa creezi de la zero un alt fel de cale.. Mai stii, poate si acest Random a cantarit la decizie :O. :)))
Oricum eu personal mi-am dorit tare mult ca Random sa aleaga asa... :))) Nu stiu, pur si simplu voiam sa ajung cumva, prin aceste mici atentii, la fiecare dintre voi ;).
Multumesc mult, la fel si tie!! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Rof Power Brickets :D cand fac un clip in engleza ii adaug si subtitrare ;).
Si la noi a nins frumos. sper sa tina zapada sa avem unde ne plimba / juca.
Multumesc mult, la fel!!

AA spunea... [Raspunde]

Nu chiar...deciziile pe care le iau in viata imi apartin in totalitate, bineinteles ca tin cont de toti factorii din exterior, influente, energii..etc...dar toate deciziile imi apartin, sunt stapana gandurilor si a faptelor mele, nimeni nu ma influenteaza, nici macar dl Random. Consider ca a fost o decizie inteleapta de a renunta la ceva ce nu-mi aducea nici prea mare bucurie, nici prea mare satisfactie. Chiar asa, tu stii care a fost motivul pentru care m-a ales dl. Random? Ca mie imi scapa! Eu de obicei nu prea sunt asa...norocoasa!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adi poate tocmai pentru acel motiv. Ma gandesc. Nu? Pentru ca nu te asteptai sa castigi.

Cel putin mie mi s-a intamplat asa ceva.

Probabil vei descoperi, cu timpul (sau nu) daca a avut vreun motiv altul decat de a iti aduce o bucurie (adica na .. asta e motivul pentruncare sunt micile premii de la PV).

ps: am uitat ceva! colierul era de la Impodobim Bradul.. :O. Deci dl Random te-a ales de doua ori! :)))

AA spunea... [Raspunde]

Aaa, da!!! Colierul acela magic a fost rezultatul participarii mele la proiectul ,,Copilarim''! M-am zapacit si eu in atatea premii, imi cer mii de scuze! Oricum, tot raul spre bine! Daca nu mai particip, n-am cum sa mai castig.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adi da... tot raul spre bine :) !


Stef Rof spunea... [Raspunde]

Îi excelent cu subtitrare 😆! Îți Multumesc Mult !!! Sigur mai sunt ca mine care "traduc" engleza in Română și mai au nevoie de câte-un dublaj.. Am mai văzut care fac același videoclip de două ori, unul în engleză și celălalt în Română, dar mi se pare foarte epuizant, cel mai bine dacă se poate cu traducere, atunci e Super Tare !
Trebe să-mi cumpăr sanie că nu mai ține, să mi-o leg de autobuz să mă tragă :)))
Seară Plăcută !!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Rof Power Brickets da, la cel care exista e cu subtitrare :).
E si un pic aiurea cu doua versiuni in ideea ca... daca deschizi cutia, o deschizi o data nu? :)))

Trimiteți un comentariu