marți, 10 noiembrie 2020

Acea perioadă din luna... noiembrie! Sau, Remus și BlackFriday pe ANSWEAR.ro

  Jurnalul Familiei Sâbî

Marți, 10 noiembrie 2020

Tati -Remus

Anul acesta, viața așa cum o știam, ne-a cam fost dată peste cap, nu-i așa? Dar noi, în familie, avem o „deviză” după care încercăm să ne clădim, pas cu pas, drumul:
„caută mereu aspectul pozitiv și întoarce situația în favoarea ta”

Acesta a făcut adaptarea mai ușoară.
 
De la începutul lunii, lucrez iar de acasă. Ca să fiu sincer - începe chiar să îmi placă, tot mai mult. Mi-am găsit ritmul potrivit, îmi gestionez mult mai bine timpul alocat serviciului, cel petrecut alături de familie și, poate cel mai important aspect, l-am recuperat pe cel pe care îl pierdeam pe drumuri Așa că profit, reinvestindu-l în proiecte de suflet.
 
Cel la care lucrez acum, este o surpriză! Așa că, nu pot să vă povestesc despre el. Dar, promit să vă las un indiciu undeva în  lista cu haine, accesorii și încălțăminte de firmă la reducere pe care intenționez să le achiziționez și despre care mă gândeam că ar fi  interesant să vă povestesc și vouă.
 
Apropo, mie chiar îmi place să fac cumpărături. Online, să ne înțelegem. Haha! Ce credeați? Noroc că s-a inventat varianta aceasta și s-a implementat cu succes de ceva vreme! Altfel, în spații aglomerate, nu mă prindeți, sub nicio formă!

Și, ca să sărbătorim împreună reducerile cumulate:
  • mai puțin trafic - mai puțină poluare
  • mai puțină aglomerație - mai puțini nervi
  • mai puțin timp pierdut - mai mult timp alături de cei dragi 

și, desigur, probabil cel mai important aspect:

  • prețuri mai mici - mai multe obiecte din wishlist bifate cu succes !
vă invit să mă însoțiți în sesiunea de cumpărături de Black Friday pe ANSWEAR.roNu de alta, dar, atât de pătruns eram de lucrul la proiect că, până să mă dezmeticesc, toți ceilalți ai casei și-au terminat listele și acum sunt ocupați fiecare cu altceva! Și mie îmi place să merg la cumpărături online..... însoțit! 😅

Am pus cap de listă patru articole de la Tommy Hilfiger. Ceva ca un fel de statement: 
  • o pereche de blugi (drepți, cât mai clasici - pentru că arată bine și sunt foarte comozi),
  • un hanorac de bumbac cu glugă și fermoar - practic și lejer,
  • o șapcă bleumarin cu un logo discret - pentru zile nu foarte friguroase
  • o pereche pantofi (stil teniși) din piele ecologică, în combinație cu piele naturală, cu un model foarte interesant pe talpă: poți spune ca ai New York-ul la picioare!


 

Atunci când am făcut aceste patru alegeri, am avut în vedere faptul ca ele să poată constitui o ținută cap coadă, dar, în același timp, să poată fi purtate și în alte combinații. Ce credeți, am reușit?

Acum că deja mă simt mai confortabil în noua mea ținută, visând la timpuri mai permisive la capitolul călătorii - acestea chiar ne lipsesc - am zis să mă tratez cu ceva Medicine. Lăsând gluma la o parte, e singurul tratament pe care îl agreez. Și am zis să încep de data aceasta de la picioare:

  • cu o pereche de pantofi-ghete cu nume predestinat: Rural Vitality (că tot ne-am mutat noi la țară!) - pe care intenționez să le primb prin țară - în incursiunile viitoare;
  • urmează un rucsac simplu (după cum îi sugerează și numele), numai bun pentru a găzdui telefonul, actele și alte mărunțișuri necesare, printre care și....
  • un portofel în ton, că doar nu degeaba i se spune basic.
  • nu în ultimul rând, am ales o pereche de mănuși de piele, negre, asortate cu celelalte trei lucruri menționate mai sus. Mi-a plăcut aerul lor elegant, dar în același timp cu o tentă sportivă - cu siguranță nu-mi vor îngheța încheieturile mâinilor când le voi purta.

De mult îmi doream să adaug câteva obiecte vestimentare pe negru, în garderobă. Ceva clasic, dar în același timp foarte comod, practic. Ușor de purtat în ocazii diferite.

Am adăugat așadar pe listă o geacă de piele cu atitudine și, mai ales, cu glugă detașabilă - un mare plus. Nu vă spun că are buzunare și fermoare și pe mâneci. Mi-a mai plăcut foarte mult și faptul că este confecționată din piele ecologică. Deși nu este izolată, croiala îmi permite să o port cu ceva suficient de gros ca să nu dârdâi de frig. De exemplu cu hanoracul despre care am scris ceva mai sus (în acest caz gluga detașabilă va rămâne acasă) și cu o helancă!


Pentru că iarna implică și activități care nu pot lipsi decât în cazul absenței zăpezii (și sper să nu fie cazul), mi-am mai luat o pereche de mănuși, de data aceasta din material tricotat. Cineva trebuie să facă și oameni de zăpadă, nu? Și apoi, ca să fiu asortat, am ales o caciulă simplă, așa de om serios, cu familie, copii ..... ok! Ceva mai jos o să vedeți și o căciulă cu pompom. Efectiv nu m-am putut abține și abia aștept să o port. Asta, dacă nu cumva o vede tata socru și o revendică!

Recapitulez:

  • geacă
  • helancă
  • fes serios
  • mănuși pentru joaca în zăpadă

Apoi completez lista cu:
  • căciula cu pompom - numai bună pentru săniuș, sau pur și simplu pentru o porție de voie bună
  • un pulover pe gât confecționat din tricot de bumbac, de culoarea nisipului - pentru Anul Nou (ca să îl petrecem în stil exotic-adaptat, haha)
  • o pereche de jeanși de culoare gri, cu un croi cât mai clasic posibil.
Și iată că mă apropii de final. Mă declar mulțumit de alegerile făcute în acest an. Culorile și nuanțele sunt cam în ton cu ce se întâmplă acum prin lume. Dar, în lumea hainelor, crează o oază de liniște, pace și posibilități multiple de combinații.

Totuși, nu pot să închei fără să vă arăt cea mai frumoasă descoperire făcută pe site de mine, în timp ce îmi alcătuiam lista: hăinuța manifest pentru cel mai bun și devotat prieten al omului. Ca să fiu sincer, aș adăuga-o în coșul de cumpărături cu modelul din fotografie cu tot - oare o fi posibil? 

 

Vă mulțumesc că m-ați însoțit la cumpărături! Sper ca și voi să găsiți timp pentru ceea ce vă aduce un strop de bucurie. Eu mă voi întoarce acum la proiecutul meu (și da, nu am uitat să vă las „indiciul” promis !).

Vă doresc să fiți sănătoși și, chiar dacă acum ne plimbăm mai puțin, nu înseamnă că nu trebuie să ne menținem în formă, să facem mișcare și să ne pregătim și garderoba, pentru călătoriile viitoare.


4 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Alegeri faine!
Caciula cu pompom e tentanta! 😊

Am cautat indiciul, dar nu m-am prins, deci nu am idee care ar fi proiectul "secret". 😊

Succes iti doresc, draga Rux! ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Mie imi spui? Caciula aia a trebuit sa fie pe lista :)).
Sa stii ca inca de la cealalta proba ma gandeam - daca mai avem o tema, trebuie sa incerc sa intru in pielea unuia dintre personajele e gen masculin din familia Sâbî. Pentru ca sunt niste lucruri atat de faine acolo!! :P

Hai mai!!! Pe tine ma bazam sa gasesti din prima indiciul. E atat de ... na diferit de restul lucrurilor :)) Bine stiu ca se integreaza ok cromatic dar... tu ar trebui sa fi ghicit „indiciul”.

:D
Proiectul secret este pentru un indiciu. :D

Iti multumesc mult :*!!
Pupici cu drag!

Diana spunea... [Raspunde]

@copilarim
Singurul lucru la care m-am gandit este hainuta pentru pufos-ochios, dar mi s-a parut prea evident, asa ca nu am scris. 😊

Cu drag.
Pupici! ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana pai... DA :)))).
Ma miram eu sa nu il fi gasit .. Indidciul. Haha :*

Trimiteți un comentariu