vineri, 11 decembrie 2020

Calendar Advent: O zi speciala. Si cateva ganduri.

 

Buna! :)

Hai... v-am dat emotii? Lol. Din fericire am intarziat doar. Am avut treaba cu spartul unui dovleac (din care cred ca mergea facuta o caleasca)... Am copt o patrime. Am mancat. Sa imi fie de bine - sa mai gasesc 😅. Dupa care am facut si paine... si niste kurtos la tava, am filtrat apa ca sa pot schimba testoasele si am reusit sa recuperez fila de calendar din anul trecut: Calendar Advent 11 - Miercurea fara cuvinte " Zapada cu imprumut. ". Pentru cei carora le e dor de zapada...

M-am tot gandit despre ce sa va povestesc astazi, dar ceva mi-a schimbat planul. Asa ca despre kurtos (daca sunteti curiosi - sa imi spuneti) alta data. 

Dupa cum va povesteam, colorez intr-o aplicatie de pe telefon. Coloratul face foarte bine sanatatii. Cum nu am timp sa caut cartile de colorat si nici creioane colorate in foarte multe culori (ceea ce imi limiteaza actul creativ - lol), am descarcat aplicatia asta (ii scrie numele pe poza si o sa va las link cand se termina calendarul si fac mozaicul anual). Si cum coloram eu cateva planse de Craciun pentru u articol doar cu asa ceva (na ca am dat din casa😅), am primit ieri un bonus, pentru ca a fost... Ziua Drepturilor Omului. Care se sarbatoreste in fiecare an pe 10 decembrie, din 1048.

Iata si imaginea colorata:

 

Mi s-a parut tare frumoasa si am zis sa ne bucuram impreuna de ea. Fie sa ne putem bucura si de drepturile noastre. Toti, indiferent de varsta. Mai ales. 

Si ma opresc aici, pentru ca ma tenteaza sa zic cateva despre drepturile alea fundamentale care sunt incalcate cu nerusinare de cele dobandite. Sau de aberatiile ce tin de corectitudinea politica (asta ar putea fi considerat oximoron, toata ziua si noaptea...)

Keep it positive.. Ca e calendar adevent!

Pe maine!!

🌲
Ziua 11 in Calendarele Advent 2010-2020 💗:


Linkuri directe:

🎄🎄
 

Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄

03 - 23 decembrie (20:10 a.m.)

🎄🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.
 
 

 

6 comments :

ina02s spunea... [Raspunde]

Frumoase preocupări și dovleac și kurtos vreau. Ultimul și cu rețeta. Fain sa colorezi, sănătate curată! 🙂 Și mi-a plăcut și că ai subliniat ziua de ieri. Multumesc! O zi buna! 😘❤️

Diana spunea... [Raspunde]

Daaa, "drepturile" omului... Motivul pentru care n-am amintit deloc despre Ziua Drepturilor Omului este exclusiv acela ca sunt incalcate la greu si unii n-au nici cea mai vaga idee ce inseamna, si ca sunt absolute - nici "absolut" nu par a avea idee ce inseamna. Hm. Pe scurt: n-am scris despre pentru ca n-am vrut sa trezesc piticul furios. 😂

Sa-ti fie de bine dovleacul si tot ce-ai mai gatit pe acolo. 😊 (mai am doua felii de placinta cu dovleac - acum va ramane doar una).

Weekend frumos iti doresc! Pupici! ❤️

Parca am scris pe undeva ca am cautat aplicatia de colorat dar fiind numai pentru telefon am renuntat (cartile de colorat pe care le am le-am dat gata in primavara).

copilarim spunea... [Raspunde]

@ina02s retinut!! :D Am sa incerc sa fac cateva poze mai dragute ca... :D si il aduc pe blog sa ne bucuram toti. Este o varianta adaptata de mine (o sa las si originalul)

Ma straduiesc macar asa virtual. :D
Si eu multumesc:D Duminica placuta :D!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana te inteleg perfect. Mi se ncalca drepturile in fiecare zi... daaaar! Era atat de dragut desenul incat am zis, de dragul lui, hai sa zic.

Piticul meu il saluta pe al tau!! :D

Multumesc mult! UIte ma tot gandesc daca nu am mancat si placinta (ca in povestile lui Buni am mancat sigur). Am prins un dovleac atat de bun, ca nu l-as face placinta, jur! Copt e perfect. Voi incerca sa prind o samanta macar. Cum sa iti zic, dar copt are asa o varietate de gusturi.. si este dulce. Perfect. Eu nu mai mananc zahar.... asa ca na, nu prea mai am contact cu dulcele. Ei bine, m-am rasfatat si ieri si azi.

Multu mult!!! La fel! :*

ps: da stiu, mi-ai zis intr-un comentariu. O sa caut si o varianta de laptop - daca gasesc iti zic.. Ale mele imprimate sunt prin teancul de carti care asteapta sa fie citite si sa isi gaseasca un loc in biblioteca. lol
Puupic

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Superbă imaginea de copertă !
Aaah.. nu știu cum să zic, dar în toamna asta nu am mâncat dovleac la ler..în fiecare an, dacă nu mâncam de la mine, sigur primeam de la cineva. Acum pauză. Or fi intrat și dovecii în carantină, mai știi.. Poate li s-au încălcat și drepturile lor😅

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof tin pumnii sa faci rost de un dovleac bun :D.
Eu chiar acum astept sa se faca - a fost unul mare si extraodinar de dulce si bun. Imi cer scuze pe aceasta cale dlui porc, sunt insa sigura ca s-a putut delecta si cu alte trufandale....
(dovlecii astia se dau deobicei la porci... mai dar sunt unui atat de dulci si buni... :O).

Trimiteți un comentariu