marți, 2 februarie 2021

Calatorim in timp, cu Provocari Verzi.

http://www.provocariverzi.ro/2016/02/caietul-de-teme-anul-2013.html

 

Buna :) !

Iata-ne in cea de-a doua luna de iarna (zic si eu, sa nu uit.. haha) a anului 2021. Ieri au tuns copaci prin zona: mai intai a tremurat ciresul. Nu stiu exact ce s-a intamplat, pentru ca vad doar putin din el, de la geamul de la bucatarie - totusi se zareste inca o creanga destul de bogata (ma gandesc ca au tuns doar partea care "se sprijinea" de bloc. Apoi au aranjat teiul. Nu arata nici el rau. Poate am noroc si anul acesta voi avea un mai-iunie placut. :D

Lasand toate acestea la o parte... Dupa ce am reusit ieri sa fac un backup sanatos (credeam ca nu mai termin), am dat startul unei noi portii de provocari verzi: Salvam Papusi // Save the Dolls #2013Reborn ! Si in cazul in care vreti sa aflati cam in ce consta diferenta, am incercat sa explic in ianuarie si puteti citi aici.

La premiu voi lucra in timpul acestei luni si va fi un set format dintr-un martisor pentru castigator/oare si unul pentru papusa acestuia/eia. Si, daca tot a venit vorba de premii, nu am apucat duminica sa fac articolul respectiv pe provocari (incepusem operatiunea "curatenie pe laptop"). Asa ca voi anunta cine a castigat duminica pe7 :P. 

Acum, sper sa mearga mult mai rapid laptopul si sa pot cat de curand sa imi testez din nou tableta. Yey... Dar, stati, nu va entuziasmati prea tare pentru ca, in caz ca nu stiati, sunt si baby sitter si nah... timpul meu, chiar daca laptopul (sa speram) va colabora mai rapid, tot limitat este :))).

Eh... abia astept sa vad ce creatii veti face :D. Hihih!

Pe maine!

2 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Am aruncat o privire la temele anului 2013 dar nu m-am hotarat la ce sa ma opresc. Un gand imi bantuie prin cap, dar nu stiu sigur daca ii dau forma. 😊
Pupici! ❤️
Spor la ce vrei sa faci!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana sa hranim gandul ;)))).
Eu incerc sa finalizez articolul de ieri ca nu am apucat sa ii pun poza si citatul .... sper sa reusesc, pentru ca dragutul K mi s-a ciubarit in brate.
:*

Trimiteți un comentariu