joi, 4 februarie 2021

O leapsa care s-a cam lasat asteptata.

Buna :) .

Dupa cum stiti (unii dintre voi), anul trecut am cam absentat de pe net. Mi-am salvat o gramada de articole de pe blogurile pe care le citeam cu drag, in speranta ca voi ajunge sa le citesc, in timp. O parte... s-au pierdut. Din fericire, nu toate. Printre ele, vreo trei (dintre care doua comune) au ca subiect, leapsa. 

Pentru ca laptopul meu a luat viteza ( a se citi a facut Rux, in sfarsit, back-up si a sters cat s-a putut, momentan), mi-am permis sa il tratez si pe dl. mobil cu o "curatare". Nu de alta, dar nu se mai deschidea de plin ce era. Hahaha 😅. M-am inarmat cu trei planse colorate de la HappyColor, ca sa fie si ceva simpatic in articol (pentru restul nu garantez, ca e noapte si nah) si.. sa pornim la treaba.

Leapsa am preluat-o de la Stef de pe blog, de aici: Primiti cu leapsa mea????

 💭

1. Dacă ai putea alege un fel de mâncare pe care să îl mănânci pentru următoarea lună (fără să ai voie să mănâci altceva), care ar fi acela ?

.......... complicat. Un fel de mancare. Adica ceva preparat, o mancare gatita, ma gandesc. Mi s-a intamplat sa mananc aproape un singur fel de mancare, adica de exemplu sa mananc mereu pancakes dimineata, sau pizza facuta in casa la pranz, sau saratele cu branza si smantana, sau mancare de fasole verde, sau mancare de mazare.. in fine, in functie de sezon.
Ideea e ca in functie de ce pot eu manca si ce se gaseste intr-o anumita perioada din an, pot sa ma trezesc ca intr-o luna consum un anumit fel de mancare, aproape tot timpul. Dar asa o conditionare "draconica"... Habar nu am. Problema este ca la un moment dat este posibil sa nu mai poti consuma acele alimente :)).

Ah... cred ca stiu. Mi s-a facut pofta brusc de sarmalute in frunze de stevie :)))).  Cu paine de casa / sau "bete" cu branza si smantana.

Nu radeti.... Macar m-am straduit sa dau un raspuns. :))))

 

2. Pleci într-o vacanţă de două săptămâni pe o insulă exotică şi aproape pustie şi poţi lua cu tine un actor, blogger/vlogger sau un antreprenor (români sau străini). Pe cine iei ?

Pe Kouki. Nu stiti voi, dar el este celebru. Si actor si blogger/vlogger si antreprenor. Si se mai uita si la mine banuitor, pe dupa umar, asa ca! 

In plus nu face mofturi la mancare, imi tine de cald, ma pazeste, are grija sa fac miscare zilnic, ma iubeste asa cum sunt.... Gata, am decis. Si el a si adormit. Fericit.


3. Ştim cu toţii că în copilărie visam cel mai mult. Spune-ne un vis pe care îl aveai în copilărie şi s-a îndeplinit şi unul care nu s-a îndeplinit.

Eu visez si acum mult.... in fine. 😅

Incep cu neimplinitul.

Visam sa devin balerina. Am fost la cursuri (pe la vreo 4 ani, asa) si cu o seara inainte de spectacol am facut 40. A fost si singura data cand am aiurat. Culmea e ca eram constienta de treaba asta. Era oarecum comic (daca nu ar fi fost destul de nasol). Probabil ca mi s-a tras de la geamul deschis din vestiar... sau poate de la multa invidie de care am avut parte si pe care nici acum nu am putut sa o inteleg :)))).

Ah... invidia venea de la faptul ca aveam un costum albastru. Cu dungi albe. Toata lumea avea alb - cu dungi rosii. De parca eu aveam vreo vina ca acela a fost singurul care imi venea (fiind cea mai mica). Tot de la Spotul il luasem, nu de pe Marte. Dar na, sportul national, invidia, isi are radacini infipte adanc :))).

Un vis care mi s-a indeplinit.

Ah, simplu: am devenit sora mai mare. Cred ca a fost cel mai pretios vis. La 2 ani si un pic, pe cand am mers sa fac nu mai stiu ce vaccin, am intalnit acolo o fetita draguta care se numea Raluca. Si uite asa mi-am dorit eu o surioara pe care sa o cheme Raluca. La 3 ani si 10 luni, visul mi s-a indeplinit. 💗


4. Primeşti un cadou foarte urât de la prietena cea mai bună / prietenul cel mai bun. Îi spui că este oribil sau te prefaci că îţi place ?

Hahahaha.... intamplator am primit un cadou nu foarte urat, dar nici foarte potrivit, printr-a opta, de la fostul meu coleg de banca. A fost oarecum amuzant.... si cu sentimente amestecate. Na, cum sa te simti cand primesti o camasa in dungi, mare si o crema de ras :))))))))))))))))))))) .  Am avut un mic soc, nu o sa mint. Bine ca am avut inspiratia sa ma uit la cadouri dupa ce au plecat invitatii. Hahahaha.

Explicatia este simpla: a-a zis mamei sale ca urma sa mearga la ziua de nastere a colegului a carui zi urma dupa a mea. Drept sa zic, eu visam la un inel (pentru ca asta primisera celelalte colege , pana atunci  -  mama lui pregatea cadourile, hahaha, de unde si tarasenia) dar am pastrat mult timp cadourile. E posibil sa mai am camasa.

Cadourile in sine... nu sunt urate sau frumoase. Pentru mine oricum conteaza enorm gestul. Nu as avea de ce sa ma prefac... 


5. Este sfârşitul lumii. Ce carte ai pune în capsula cosmică pentru a păstra o *urmă* a umanităţii ?

O carte de colorat. Si creioane.

 

6. Dacă ai putea călători în trecut şi să discuţi cu tine cea de 18 ani, ce sfaturi ţi-ai da, (maxim 3)

Oh... 

  • sa nu ma mai consum pentru lucrurile asupra carora nu am nicio putere
  • sa nu ma las manipulata nici macar de cei dragi (lol) mai ales cand vine vorba despre lucruri care stiu ca mi-ar putea face rau mie sau altcuiva drag
  • sa ..... stati putin, as putea calatori in trecut? 😱 ah da... pai atunci m-as sfatui sa fac bine sa vad cum reusesc sa pot calatori in timp si spatiu dupa pofta inimii si sa ma asigur ca atat eu cat si cei dragi mie beneficiem de o sanatate perfecta si de o viata fara sfarsit. Vorba aia, cand oi vedea ca vin din viitor.....  :)))), de ce ar mai parea restul lucrurilor imposibile?!

Ma rog, acum ar fi necesar un singur sfat: Rux, deja esti pe jumatate adormita. Grabeste-te sa raspunzi si.... la somn.


7. Ţi se oferă şansa de a juca în filmul realizat după cartea ta preferată; pe cine ai interpreta şi de ce ?

Ah, mi-ar placea sa interpretez foarte multe roluri. Imi plac multe carti. Si mi-ar placea sa joc in multe filme. Mi-am dorit tare mult sa fiu actrita, unul dintre motive fiind faptul ca asa, as putea sa am o multime de profesii, fara a fi nevoita sa aleg una singura. 

 

8. Ce te motivează să scrii pe blog ?

Sunt o fire prietenoasa. Imi place sa socializez si blogul imi ofera o alternativa la indemana. In plus pot imparti un strop de "bucurie" cu cei care ma citesc - imi place mult sa fac lucrul acesta. :)

 

9. Primeşti un premiu (în bani) pe care eşti convins/ă că nu îl meriţi, cum reacţionezi ?

Multumesc. Si ii investesc in proiectele Copilarim si Provocari Verzi, ca am nevoie :). Vreau sa fac multe lucruri dragute pentru prietenii mei :). Ma bucur cand primesc dar ma bucur si mai mult cand pot sa fac cadouri :))))). 

Oricum, daca e sa primesc un premiu ca si recompensa in urma unui concurs, trebuie sa il merit, pentru ca imi dau mereu silinta sa fac tot ce pot eu mai bun. Nu fac nimic de mantuiala si doar ca sa fie. 😅  Zic si eu...

 

10. Spune-ne ceva despre tine ce nu ai mai spus public până acum.

Ah.... Oare ce....?  Pai na... cand eram mica aveam strungareata. 😂😅

 

 

Si gata, daca va tenteaza sa raspundeti si voi la intrebari, sunteti invitatii mei (sa imi dati si mie de stire cand completati :D) ! 😉 Eu acum ma retrag ca e tarziu si deja oile dorm. Si Kouki. Toata lumea....*  zzzzzzzzz *.

Pe maine!


4 comments :

ina02s spunea... [Raspunde]

M-am amuzat citindu-te. Ai presărat umor pe ici pe colo. Cadoul colegului a fost nemaipomenit. Mi se pare potrivit să-l iei cu tine pe Kouki in vacanta exotica. Strungăreața mi-a mai furat un zâmbet.
Una peste alta, frumoase răspunsuri, Rux. O zi buna! 😘❤️

Diana spunea... [Raspunde]

Am zambit mult citind randurile tale. Dupa ce am citit "Kouki" s-a instalat zambetul si a ramas, asociind cu el tot ceea ce ai scris mai departe (dar si inainte).
Jocurile tale la Provocari verzi imi antreneaza rabdarea (mi-ai dat "apa la moara" cu pct. 9). 😊 De cate ori aleg sa fac ceva imi spun "ha, usor!" si apoi imi dau seama ca nu e asa usor cum pare. Desi nu ma laud cu rabdarea ma straduiesc sa imi reuseasca ceva dragut - si de fiecare data (dar de fiecare data!) dupa ce termin imi spun ca as fi putut face... altfel sau sa fi adaugat nu stiu ce... N-o sa inteleg in veci de ce se "declanseaza" maginatia dupa ce am terminat ceva de lucrat! :))
Zi frumoasa iti doresc, Rux! Pupici cu drag! ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@ina02s Multumesc <3
Chiar am presarat :P.
De fapt cadoul lui a fost ca avenit la ziua mea ;). Celalalt era cumparat de parinti.. :)))
Da, ce-ar mai fi pe pitic :)))).
Strungareata a fost reparata de aparat prin scoala genrala. Dupa care am reusit sa imi stramb zambetul perfect intr-un mic accident. Dar sunt recunoscatoare ca a fost doar atat. Cealalta persoana implicata a suferit daune majore :O.

Pupici cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ma bucur - asta era si intenntia. Unele intrebari cereau cu disperare raspunsuri care sa ne faca sa zambim :))).

Abia astept sa vad! Fug acum ;). Apoi poate reusesc sa fac articolul pentru maine, ca mai am de hranit si testoasele... :O.
hihi

Pupici <3

Trimiteți un comentariu