marți, 6 septembrie 2022

Elefantelul mov

 

Buna!!

Pentru ca a venit vorba despre aventuri handmade, m-am gandit sa va arat ce am facut eu asta vara (vorba filmului/filmelor). Ca sa stiti... haha.

Fix in ziua dinainte de plecarea micilor N si H, m-am gandit ca ar fi cazul sa le fac si ceva... cusut. Si cum aveam la indemana o carticica de la editura Casa, din care m-am mai inspirat eu si alta data, i-am pus sa isi aleaga fiecare o jucarie, pe care eu sa o fac pana a doua zi (mda - grozav plan, nu:P?).

Micul H a ales acest elefant simpatic - ma rog, asta a iesit. Nu am poze din carticica aceea, dar daca sunteti curiosi, pot sa incerc candva sa ii fac un mic review.... iar mi-am amintit de filmulete. Trebuie sa rezolv si acolo. Daca as sti cum sa inserez la filmele deja urcate pe youtube un fel de avertisment (o poza sa zicem) - dar functia veche de care stiam eu prin 2017 nu mai exista - au simplificat ca sa ne fie mai usor :))))))).

Zis si facut, i-am multumit in gandul meu ca a ales ceva relativ simplu, pentru ca timpul era foarte din scurt si, cum s-au retras la somn, am purces la desenat modelul pe hartie, orientandu-ma dupa tiparele din carte, apoi decupat fetru (ce bine ca am avut fetru.. pfiu), apoi cusut, decorat (ochisori si codita crosetata cu fir sclipicios, lol. Proiectul acesta, a fost relativ usor, nu pot spune ca mi-a dat batai de cap si l-am terminat destul de repede. Maine insa o sa va arat ce si-a ales Micul N... si o sa va povestesc despre cursa contra cronometru, si despre cea mai urata cusatura pe care am reusit sa o realizez, de cand ma stiu :))))))))).



Pe curand!

10 comments :

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Un elefânțel tare simpatic !
Nu cred că este chiar atât de simplu de realizat !
Felicitări !
Pupici ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japonezaMa bucur mult ca iti place! Iti multumesc.
Nepotelului meu i-a plcut mult si am fost tare fericita.
Modelele din cartea aceea se fac cu prosop (de cand mi-am luat-o tot caut prosoape sa incerc unul dintre tipare :))))) .
Eu am avut fetru (de fapt cred ca pana acum cam tot ce am facut inspirat din carte a fost cu fetru. Fetrul se lucreaza relativ usor - desi asta a fost cam gros si m-am intepat de am vazut stele verzi la prorpiu :)))). Ca intai nu trecea acul apoi trecea si la cum fortam eu mai nimerea si un deget... nah a fost amuzant, acum privind retrospectiv :)))).

Pupici cu drag :)

Diana spunea... [Raspunde]

E minunaaaat elefantelul!
Vreau mai mult timp! Sa incerc sa fac si eu unul! Imi plac elefantii tare mult si, de mult ce-mi plac, am doar unul mic, din plastic portocaliu! 😃
Abia astept sa vad si jucaria nr. 2! Suna a adevarata aventura confectionarea! 😊

Pupici cu drag! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Si mie imi plac taaaaare mult. Ammai facut unul crosetat, de mult, pentru Ralu. Toti radeau de ttropa lui. Pf... Ce oameni :))). E undeva pe blog.. stai.. aici: Fanty
Oameni nesuferiti :))))
Cred ca maine o sa povestesc despre ce a ales N. Azi e o zi speciala si mi-a reamintit FB ca am un filmulet de acum 12 ani pe care nu il am pe blog sigur. :D
Pupici!!!

ps: tie ce culori iti plac? Asa un top 5 :)

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Simpatic tare!🥰
Dacă era rinocer, făceam eu o scamatorie și al meu era. 😁
O seară frumoasă îți doresc! 😇

Suzana spunea... [Raspunde]

Simpatic si mov! Imi place, doar ca i-as fi facut trompa mai mica!
Asta daca nu are sensul unui N ascuns subtil!😊
Tot vreau sa-mi fac o mascota, insa nu ma hotarasc nici la ce, nici la cum.
Sper ca le-a placut elefantelul.
Multumesc pentru prezentare, draga Rux!
Pupici!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof :))))). cine stie, poate va fi si un rinocer, candva :D
iti multumesc mult, la fel :D!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana mov a fost la cerere. :)) e culoarea preferata a lui H.
Sa stii ca nici nu am avut timp de gandire in ceea ce priveste sabloanele - am incercat sa le copiez cat mai fidel dupa ce aveam la carte.
:D
Ssta mic a fost relativ un proiect usor (4 bucati ureche (ca sunt duble), doua bucati corp si atat. Stai sa vei insa ce si-a ales N... cred ca daca ma vedeai pe ultima suta cum coseam ca sa termin eram subiect de comedie din aia de ras cu gura pana la urechi.
Crred ca le-a placut... mi-am mai comandat doua. De data asta H a ales ceva care sa iti lase semne pe deget Tutuc (ca sa il citez pe N cand repeta ce le povestisem eu de unde erau semnele - de la jucaria lui.. hahaha).Si-a luat revansa... oh, chiar, ar cam trebui sa ma ocup de chestia asta. Hmmmm

pupici

ps: abia astept sa vad ce vei face - ce mascota. m-am luat cu vorba si uitam esentialul :))))

Diana spunea... [Raspunde]

@copilarim
Am vazut soricica! E superba! Si am vazut si pe Dodo! ❤

Am copiat conturul elefantelului si poate reusesc unul - timp sa fie! La culoare nu m-am gandit... Cred ca verde, sau albastru sau gri, alb... Chiar si rosu! Inca nici nu stiu din ce material sa-l fac... Stii cum e: in basme, si elefantul poate avea orice culoare! 😊
Pupici! 😘 ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Hehe !! Eu raspund cu intarziere. Am un proiect de terminat cat pot de repede - asa ca probabil voi tot avea intarzieri saptamana aceasta pana spre final .. haha. macar sa reusesc sa scriu doua trei ganduri.
Pupici!!

Trimiteți un comentariu