vineri, 21 octombrie 2022

Descoperind comori


Trebuie sa recunosc cu mana pe inima ca..... imi este extrem de somn. Oboseala acumulata in ultima vreme, plus episodul de sambata si toate sicanele de atunci si pana azi si-au spus cuvantul si trebuie, trebuie sa imi ofer un somn bun. 
Pana acum e liniste si pace in bloc (Doamne Ajuta!) si sper sa ma prinda cumva somnul pana sa ii apuce vreun chef de weekend pe unii sau pe altii.
Asa ca am facut pe repede inainte poza zilei - cu focus pe una bucata coaja de castana care intre timp s-a uscat si pe care eu si Rukkusu o vom folosi prin vreun proiect mai apropiat sau indepartat. Nu stiu daca ea se va urca in balon (cel putin asta e sigur si ancorat pe hartie) sau va da o fuga pana in Londra (ce se zareste in dreapta sus, cocotata pe cateva volume de Jules Verne... Hai ca v-am facut putin curiosi, nu?
Pana sa adorm pe aici, cu laptopul in brate, ma grabesc sa inchei, dar nu inainte sa va spun ca da, domnisoara Licca are o tinuta noua :)))). 
Pe maine!!!

4 comments :

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Cred că și Rukkusu are emoții pentru ce va fi !
Bine că te poți odihni ! Trebuie să profiți de perioadele de liniște !
Pupici ❤

Diana spunea... [Raspunde]

E frumoasa poza!
Eheeee.... Coaja de castana uscata! Gasisem si eu o juma de coaja, si gandeam ca fac un aricel.... Avea forma perfect potrivita pentru botic si labute de aricel dar s-a uscat si s-a arcuit cu "burta" in sus, cum s-ar zice, nu cu tepii! :)))
Pupici! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza pai era fix ce poarta ea in poza. :D o fustita si o bluzita. ....
Eu mi-am propus sa ma odihnesc, ca nu am reusit si aproape am prins zorile cu ochii in tavan si ritmuri bubuite, asta e partea a doua :)))))
Dar aseara de exemplu, desi am ajuns tarziu la somn, a pornit centrala o tura si am adormit ca un bebelus.
Uneori e nevoie sa dam drumul si la centrala (anul trecut am rezistat eroic pana in decembrie... dar anul asta am nevoie de sustinere mai ales dupa episodul acela parfumat :O).

Pup cu drag!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana oh nici nu m-am uitat cum s-au uscat.. :O . treuie sa le verific. poate e si vreun aricel ascuns pe acolo. Vedem :D

ma intreb ce proiect ar iesi din coaja cu personalitate :D hmmm
pupici cu drag :D

Trimiteți un comentariu