duminică, 9 octombrie 2022

Lui Rukkusu i se .... pregateste ceva :O.



..... :D.

Aveam o gramada de idei si de lucruri de povestit pentru astazi. dar ma uit cat este ceasul.... si nu ma pot concentra deloc. Vedeti voi, pana la 5 azi de dimineata a fost bairam cu chioituri si manele la noi la mezanin. M-am distrat = nu am putut dormi. Cand, in sfarsit, s-au potolit, am vrut sa ma culc si mi-a bagat luna o faza mare in ochi.... de mi-a zburat somnul cat colo. A trebuit sa il caut si l-am gasit pe la picioarele patului ... unde am si adormit imbratisati - eu, somnul.. si  Kouki pe post de sobita.

Apropo de incalzit - m-am trezit ca mi-am inghetat mainile, asa, in dansul de pe tastatura - asa ca ma gandesc la diverse variante de a repara acest mic neajuns: sticluta cu apa calda, un ceai.... Kouki :)))).  Sa imi mai fac ceva de rontait (hmmm ... as putea dar as putea si mai bine sa termin de conspectat la cursul doi, pe care, apropo, am reusit sa il termin - nu de alta dar vreau sa conspectez ideile ca sa pot trece la cursul trei).

Am sa va arat si ce i s-a pregatit lui Rkkusu  zilele urmatoare - candva cand o sa am mai mult timp sa ma ocup de cele cateva mai mult de una poze (lol) pe subiect. Dar puteti incerca sa ghiciti, nu e greu.


Pe maine!!!


ps: ce tare - m-am uitat acum la ora la care am inceput sa scriu si la care s-a salvat ciorna: 22:11 (mi se intampla des sa ma uit la ceas si sa fie astfel de combinatii )

6 comments :

Fashion and Wishlist spunea... [Raspunde]

I follow you number 128

copilarim spunea... [Raspunde]

@Fashion and Wishlist Thank you :)
I have no idea what number I have as your follower - but I am there :D.
Good luck!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Wow, ce tare !
Deci ca în povești: noaptea ești la dans - tu, luna și Rukkusu...
Pupici ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza :))))))) ar fi ca in povesti daca ar fi si muzica pe care sa dansez. Nu numai chestiuni usor dubioase insotite de sunete ce se vor chiote (banuiesc, desi uneori aduc a tipete) care nu te lasa nici sa dormi nici sa altceva :))).
Dar da... Luna mi-a bagat niste reflectoare in ochi ca la disco :)))

Apropo - si acum e zdranganeala la mezanin, au program. E destul de incet dar se aude totusi pana la mine si se simt usor si vibratiile de la muzica :). Ma rog, eu le simt.
Pupici :*

(ps rad de una singura pe infundate - eu cand citesc creez imagini, asa functionez si ma amuz de imaginea mea cu Kouki si luna imbracati asa ca in basme dupa care incerc sa suprapun imaginea pe fundalul sonor... :)))) iese o "comedie" de zile mari)

Diana spunea... [Raspunde]

Cred ca am ramas "blocata" la "muzica de la mezanin"! Uniti-va si reclamati ce se intampla acolo...
A fost si Bv vacarm luni la rand, in fiecare weekend, dar am reclamat multi sa intervina politistii si sa-i determine pe "mall-isti" sa dea "bashii" mai incet! Era groaznic! In doua cartiere rasuna muzica lor...
Nu ai draperii/jaluzele?! Intreb pentru ca ai scris despre lumina Lunii.
Iti doresc nopti linistite, Rux! Pupici! ❤
P.S. Ii pregatesti papusii hainutele de iarna?! 😊

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana nu am cu cine sa ma unesc :))))). Ori nimeni nu aude, ori poate le place, nu stiu ce sa zic :))).
Am jaluzele din acelea orizontale dar cumva, nu sunt inchise etans si atunci patrunde luna in iatac :)))).

Cand o sa reusesc sa adorm inainte de ora 2 o sa fac un articol sa sarbatorim :)))))). Abia astept haha.

Iti multumesc mult!! Sa fie.

Ii pregatesc niste hainute da - adevarul este ca n-are :))) Decat o rochita albastra (si am zis sa nu ne plictisim) si am imprumutat una de la alta papusica, vulpita.. Probabil ca voi mai imprumta, dar sper sa reusesc sa si lucrez - intr-un fel provocarea asta a fost un fel de masura ultima (si nu vreau sa folosesc cuv disperata lol) ca sa pot sa ma reapuc cumva de handmade si sa pot sa revin pe blog... ca serios, oricat ma straduiesc eu sa pun ce trebuie pus la punct, mereu apar de nu stiu unde alte chestii si uite asa, de vreo2 ani si mai bine, zici ca am afacere cu restaurant - intru dimineata si mai ies seara din bucatarie (macar de as gasi si as face cine stie ce... hahaha).

:D

Trimiteți un comentariu