sâmbătă, 1 octombrie 2022

Provocarea 365 days with Rux/Rukkusu

 


Buna!
Iata-ma in sfarsit din nou in fata tastaturii! Ultimele zile din septembrie m-au cam sabotat - de unde si absenta prelungita.  Dar, iata ca incepe o noua luna si, odata cu ea, dau startul unei noi aventuri: 365 de zile, alaturi de mini me - Licca Rukkusu. 

Pentru ca astazi este prima zi, am sa va povestesc putin despre idee: Micaela, prietena mea pe care o stiti probabil deja atat de pe blogul ei minunat - Clubul Fanteziei, cat si de la Provocari Verzi, sau de prin povestile mele de aici, de pe blog, mi-a sugerat ideea sa pornim impreuna intr-o noua aventura fotografica, alaturi de una dintre papusile noastre, aventura care sa se desfasoare timp de un an. Ea deja a mai facut de doua ori acest lucru (si s-au strans niste amintiri vizuale super faine) acum cativa ani. Ideea si provocarea au venit la fix - pentru ca mie imi e destul de greu sa imi reintru in ritm, sa reiau activitatea, sa nu ma debusolez ca lucrurile merg cam greu si imi lipsesc vechile mele programe de pe laptop, care imi erau foarte utile. Imi e greu .. nu ca m-am dezobisnuit, sau pentru ca nu mi-ar mai placea sa scriu pe blog - ci pentru ca gasesc tot mai greu timp si.... energie pentru a face acest lucru. 

Proiectul acesta nu va influenta ceea ce faceam oricum eu pe aici... ci, sper eu, va asigura cumva o continuitate activitatii mele online - adica voi incerca sa intru sa pun macar o poza, zilnic. Si aceea poza va trebui musai sa o contina pe aceasta papusica. Iar la finalul celor 365 de zile.. vom vedea ce poveste va iesi. Vom descoperi impreuna. 

Initial ma gandeam sa folosesc instagramul ca sa fac acest proiect - dar, ce sa vezi, cand sa fac cont pentru Copilarim, m-am anuntat ca nu este disponibil. Nu pot sa spun ca ma afecteaza foarte tare - nu prea m-am mai bucurat sa folosesc aplicatia ca inainte, mai ales de cand au scos ramele de pe fotografii -mie imi placea rama aceea pe care o foloseam intr-un timp si pe blog. Asa ca, azi am dat o cautare rapida pe google play si am descarcat o aplicatie care se numeste Inframe. Cred ca pe aceasta o voi folosi de acum inainte pentru poze -cel putin pentru cele din acest proiect.

Si.. atat, pentru moment - am ramas fara energie, trebuie sa alimentez :)))). 
Pe maine !!!


9 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Rux, succes in tot ceea ce iti propui. Recunosc ca am o nedumerire
privind existenta unei ancore de acest fel in pozele zilnice, insa probabil voi intelege dupa ce le voi vedea.
Pupici si o duminica minunata!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana multumesc mult! Sa fie, chiar am nevoie :).
Ma simt de parca as incerca sa accelerz cu frana de mana trasa (dar nu uitata de mine acolo.. ci tinuta de altii.. hahaha).
Ancora ma gandesc si eu sper sa fie faptul ca existand zilnic o poza, se va crea acest obicei ca eu zilnic sa ma asez la laptop macar vreo 15 minute. Si astfel ceilalti vor asimila obiceiul si ma vor sustine in acest demers, prin adaptarea la acest program :))).
Vrabia malai viseaza.
Sper sa iasa ceva dragut - nici eu nu stiu exact cum o sa impac si varza si capra dar... o sa imi dau silinta.
Pupici si o duminica minunata sa avem <3!!

Mor Düşler Kitaplığı spunea... [Raspunde]

Hello :)
Thanks for your visiting and comment my blog. Have a good day :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mor Düşler Kitaplığı Thank you! :)

Diana spunea... [Raspunde]

Iti doresc sa reusesti! E si acesta un mod de a... ramane organizat. 😊
Recunosc: nici nu ma gandesc sa incerc! 😃 As simiti prezenta online ca pe o obligatie... 😊
Pupici! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana si eu sper. Am atatea nereusite in aceasta zona aceasta care ar trebui sa aduca doar bucurie...in ultima vreme, toate cauzate de factori externi perturbatori, incat.. ar fi trist. Si mai mult, ar fi si mai obositor, de cat este deja... :))))
dar inceputul e promitor si parca incep sa se miste si lucrurile in zona creativa, unde sincer sunt foarte interesata sa se miste :)))))))
Pupici cu drag si imbratisari

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Mult succes în viitoarele aventuri ! Pupici ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza iri multumesc mult :*! sa fie :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mor Düşler Kitaplığı It was my pleasure! I really enjoy your blog :)!
Hugs!!

Trimiteți un comentariu