luni, 26 decembrie 2022

2022 - Colinde pe copilarim

 


Craciun Fericit!!

Iata-ne din nou, in a doua zi de Craciun, cand ne reamintim colindele (re)descoperite in acest an! Ma bucur de fiecare data cand pot adauga o noua fila, pot crea o noua amintire, fie ea si virtuala si... pot aduce, sper eu, o mica bucurie, celor care trec pragul proiectului Copilarim.

Imi place sa ma gandesc ca formam o comunitate micuta, asa cum e ea, de prieteni... Si sunt fericita la gandul ca, un popas aici, pe blog, poate insemna, asa cum spuneam mai sus, o moment de bucurie.

Fie sa ne revedem, sanatosi si anul viitor, sa ne bucuram impreuna de magia sarbatorilor de iarna :) si sa ascultam colinde, sau melodii in ton cu sarbatoarea, mai vechi sau mai noi... Hmm, si, poate, de ce nu, cantate chiar de noi! O provocare draguta la orizont! Avem un an intreg la dispozitie :D.

Pana atunci... drept inspiratie:


Colinde ascultate pe blog in 2022: 
Doua stele... paralele. (Steaua sus Rasare)
Un bradut micut. (Bradulet, bradut, dragut)
Fulg.. sau Fulgi de nea?(Fulgii de nea)



Puteti reasculta alte colinde selectate de noi vizitand urmatoarele pagini, sau accesand categoria colinde - Colectia de Colinde pe Copilarim:
 
__________
Nota: aceste filmulete/fisiere audio nu ne apartin, ele sunt publicate pe net si noi le-am adunat cu drag pentru ca ne plac si vrem sa le impatim cu voi. daca vreunul dintre filme/fisiere audio nu mai functioneaza va rugam sa ne lasati un comentariu/ sau si mai bine sa ne scrieti pe mail si noi vom remedia problema, inlocuind ceea ce nu mai merge. Multumim!!
 
 

  

6 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

O colectie frumoasa de colinde - o adevarata "lista muzicala". 😊 Pot fi ascultate fara a mai trebui cautate. Felicitari pentru initiativa.
Craciun fericit!
Am auzit la TV ca ar fi patru zile de Craciun!) 😊 E prima data cand aud (sau... am uitat sau n-am stiut vreodata)
Pupici! 💕

MNiko spunea... [Raspunde]

Cred că a fost anul în care am ascultat cel mai puțin colinde, nu știu de ce, dar așa am simțit. Mulțumim pentru colecții.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ma bucur ca iti place - desi sigur va trebui sa le iau la mana sa vad care nu mai sunt valabile sa le inlocuiesc. Asta e dezavantajul la filmulete de pe net. Unele dispar cand iti e lumea mai draga :))).
Dar din fericire aici le-am ordinat pe ani - va trebui sa ma ocp si de articolele celelalte (gen handmade - sa le fac cu poze sa le putem gasi mai usor (si s avad daca reusesc sa bag si un search pe blog in meniul din stanga - nu stiu de ce a disparut... :O).
Patru? Si la mine e tot prima data - siu de 3. Ar mai fi colindul cela cu 12 zile de Craciun. Dar de 4 nu stiam - o sa il intreb pe prietenul domn Google sa vedem el ce zice :))).

Pupici :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko fata de ani nici eu nu am ascultat foarte multe (am ani cand aveam in fiecare zi si colind (si incercam sa nu repet haha). In afara de acestea 3 - am mai pus sa asculte Buni o selectie cu Hrusca (din aceea de 2-3 ore...). Culmea e ca am un colind preferat de acolo si nu am apucat sa scriu pe blog despre el :))) - il las pentru la anul :D
Cu mare drag :).

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Mă bucur că am putut admira, pe blogul tău, tot ceea ce ai creat, mai ales în zilele adventului ❤️👍
Sper ca Rukkusu să aibă o pereche de căști ca să asculte colindele fără ca să facă gălagie cu sonorul dat prea tare...
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza ... n-are. Acum o sa vrea si casti :))) ce ma fac- si asa cum ma vede cu ma intreaba cand primeste costumatie noua :))))
La noi iar a inceput huruiala (probail va mai dura un an pana voi gusta iar liniste si pace :))) - desi cu putin noroc poate mai prind si de Paste o mica portie.
Eheeeee
Niste colinde ar fi bune :))) ia sa pun sa ne cante ceva.
Pupici!!

Trimiteți un comentariu