marți, 27 decembrie 2022

Calendar Advent Copilarim 2022


Ho! Ho! Ho! Iata ca s-a incheiat si cel de-al treisprezecelea Calendar Advent Copilarim! 😊
 
Anul acesta, am reusit performanta de a finaliza un calendar si inca unul (cel din 2021, hehe). Sunt foarte fericita - chiar eram trista pentru ca, indiferent ce probleme am avut de-a lungul timpului. am tinut mult la Calendarul Advent de pe Copilarim.

Sper ca v-a placut ce am pregatit anul acesta - primul in care am incercat ceva nou - o colaborare, tematico-fotografica ( Adventul Fotografic ) si ca, poate, ati reusit sa il descoperiti si pe cel de anul trecut! Daca nu ati reusit sa vedeti articolele la timp, sau daca vreti sa le revedeti, iata, asa cum v-am obisnuit, le-am adunat frumusel pe toate pe o pagina.





Si pentru ca astazi este cea de-a treia zi de Craciun va voi ura din nou Sarbatori Fericite! si La multi ani de Sfantul Stefan! 🎄.

14🎄 Calendar Advent 2022 - Ziua 14 „ Om de zapada ”
15🎄 Calendar Advent 2022 - Ziua 15 „ Poinsettia (Steaua Craciunului) ”
16🎄 Calendar Advent 2022 - Ziua 16 „ Ren ”
17🎄 Calendar Advent 2022 - Ziua 17 „ Mos Craciun / Elf”
18🎄 
Calendar Advent 2022 - Ziua 18 „ Coronita ”
Bonus:
25🎄  🎅 Calendar Advent 2022 - Ziua 25 „ Craciun Fericit!! ”

Sper ca si voi ati putut sa va bucurati de linistea acestei sarbatori magice, pentru ca, dincolo de Mos Craciun si bradul impodobit si traditionalele pregatiri... sarbatorim ceva ce nu poate fi comparat cu nimic. Si sper ca Nasterea Domnului sa va fi gasit sanatosi si linistiti, alaturi de cei dragi!

  🎅🎄

8 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Cum ziceam la postrea anterioara, cu alte cuvinte: un adevarat tur de forta!
Cred ca in acest an a fost - pentru mine - cel mai linistit Craciun din ultimii... multi ani! Nici in 2020 n-a fost asa de linistit. 😊
Multumesc! Craciun fericit!
Pupici! ❤

Suzana spunea... [Raspunde]

Arata super calendarul tau! Imi place cum le sistematizezi.
Eu tot incerc pagina cu MFC-ul, dar inca mai am de lucru la pagina.
Pupici si spor la tot, draga Rux. Salutari lui Rukkusu. Ce mai face, cum se mai joaca?

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :*
si la mine - si e atat de bine, ca.. sincer m-as putea obisnui cu acest bine... imi plaaaace :))))).
Nu am gasit despre 4 zile de Craciun - dar nici nu am cautat foarte mult. Vreau in seara asta sa pregatesc mfc-ul si sa ma uit pe o reteta pe care vreau sa o fac pentru 30 :D.
Pupici cu draaaag!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ma bucur tare mult! As fi vrut sa fi tinut un pic din frau si celelalte rubrici - probabil ca in ianuarie o sa tot apara sistematizari cu poze (articolele le am puse pe categorii pe pagini, dar nu la toate am reusit sa fac cu poze si cred ca ar fi mai usor de gasit asa).
Este si mult la MFC (eu am o parte incompleta si va mai dura pana sa recuperez restantele oho... - bine ca am reusit cu cele doua advente. e .. un inceput promitator :D).
Multumesc tare ult - la fel si din partea mea :*
Rukkusu e pe pozitii - ieri cu bradul cu decoratiuni aurii, azi cu doploma, a pregatit si pozele cu grupa 4 pt mfc si pentru maine ... avem iar in plan ceva dragut - sper sa ne reuseasca :). Cand nu face poze, sta pe langa bradutul artificial si soldatelul de plumb :)

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Este minunat calendarul ❤️ minunată a fost și munca-joacă a tuturor participanților ce se văd în fotografii dar și a celor ce nu se văd ❤️
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza ce mult ma bucur ca iti place! A fost o experienta foarte faina :D. Imi aminteste putin de un calendar de acum multi ani la care desenasem fulgi de nea pentru fiecare pagina :D.

Pupici cu drag :*!

MNiko spunea... [Raspunde]

Minunată rretrospectiva. Felicitări pentru toate realizările, mai ales pentru acest tur de forță cum spunea Diana, trei articole pe zi nu e ușor!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko eu iti multumesc pentru ideea cu adventul fotografic! Mi-a placut tare mult si mi-am implinit si un vis (cu decoratiunile) :D.

In unele zile au fost chiar 4 (mfc) daca stau sa ma gandesc bine :O. De mult nu am mai ambalat asa motorul. Dar a fost bine - chiar a fost foarte bine. Si ma bucur enorm.

Pupici cu drag

Trimiteți un comentariu