sâmbătă, 11 martie 2023

Bucurii de la Stef 🎁


Buna!
Va povesteam sambata trecuta ca urmeaza sa impart cu voi si alte bucurii. Ei bine, tot in decembrie (le luam la rand 😁) am mai primit un „pachetel” - de aceasta data de la Stef. Copii se joaca (berbecii, si mai si .. haha - ca asa este zodia asta, ma rog, cel putin in cazul unora dintre noi)., isi trimit jucarii, in principiu. Am tot amanat acest lucru din cauza pandemiei, si a faptului ca la mine varianta Posta Romana pica. Pentru ca nu are cine sa duca si sa ia de acolo pachete, si nu prea vreau surprize (pentru ca stiu ca exista varianta sa iti aduca acasa, dar am avut odata niste emotii mari din cauza ca fix asta nu aveau de gand sa faca (scrisesera pe urmarirea awb-ului ca s-a incercat livrarea si 
vorba aia sa merg sa il iau ).
Dar sa lasam astea, mai bine sa o rugam pe Rukkusu sa ne faca o prezentare. Pozele in care apare in rochita, sunt facute chiar atunci, doar poza zilei este de acum, cand micuta ei mesagera verde si pixul pe care il folosim la notite, fiind la indemana, s-au infiltrat in cadru :)).


Cand tu nu poti sa te plimbi ca inainte, nici macar asa, local,prin apropiere... dar ai prieteni care se gandesc la tine si viziteaza anumite locuri iti iau si tie suveniruri... am primit SAREEE :D Hihihi. Si e suuuper super draguta - nu am fost la salina aceea, doar la cea de la Slanic, asa ca, multumesc inca o data. 


Apoi, cea mai tare surpriza: un puzzle dragalas. Nu va pot spune cu cata bucurie m-am jucat putin cat am facut pozele. Desenele sunt atat de dragalase - ma gandesc ca imi vor servi ca inspiratie pentru niste personaje amigurumi, mai spre iarna asa, cand sper eu ca se vor mai fi asezat putin lucrurile, recuperat restantele si ma si imaginez stand comod, cu Kouki si Buni alaturi, crosetand in liniste si pace. Iata ce personaje are:







Voua care dintre animalute va place mai mult? Stateam si ma uitam la poze si am aceeasi dilema ca atunci cand le-am vazut prima data... Nu stiu pe care sa il aleg primul :)).


Am primit si ceva dulce - dar recunosc ca m-am rezumat sa ma imbat putin cu mirosul de ciocolata. Pentru ca.. nah, asta e. Eu uneori ma rezum la asta - si mi-am amintit iar secventa din Copilarim: Yamada Tarou Monogatari - Povestea lui Yamada Taro, cand Taro se opreste in drum spre casa sa adulmece nu mai stiu ce mancare :)))). Filmul acela este o comoara - in astfel de momente imi ridica moralul instant.


De ziua mea, am primit o supriza dulce, dar altfel de dulce - ceva mai accesibil, ca sa zic asa, haha: o papusica minunata. Abia asteptam sa o intalnesc! (pentru ca stiam de ea de mai mult timp.. haha) Cu inspiratie asiatica la greu, iat-o pe Candylicious:




Rukkusu a intampinat-o cu drag si i-a admirat costumatia cu mare atentie (nu stiu daca v-am spus, dar hainuta de fas pe care a purtat-o iarna trecuta, face parte din garderoba unei surioare a lui Candy. Mda... asa ca .. se uita dupa potentiale accesorii vestimentare :))).

Vom vedea - este aici, la indemana, in cutia ei, pentru cand vom avea timp de joaca... pentru ca, desi stiu, pare ca ma joc toata ziua cu papusi, nu este chiar asa. Abia reusesc sa fac poza zilei si cand prind momentul pentru a ma ocupa de provocari, ma... ocup de provocari 😅 - da-i si cauta solutii.

Dar pentru ca tot am vorbit de acest lucru, au sosit la mine o parte din papuselele de la Salvam Papusi prima parte, pe care Stef mi le-a trimis in custodie:


S-au aliniat frumusel la start pentru aceasta editie (dar si cele viitoare) - sa vedem daca ni se vor alatura la anumite teme. Deocamdata ne incurajeaza de pe margine, din cutiuta lor....

Si daca tot am amintit de cutiute, in alta cutiuta se aflau diferite amintiri - suveniruri. Si aici a facut Rukkusu cunostinta cu mesagera (si prietena) ei:


Asa am calatorit si eu un pic prin tara si am primit si un breloc si o brosa personalizate cu un personaj suuuuper dragut, desenat! Si o multime de suveniruri (inclusiv martisoare) suuuper dragalase.

Ah... si ne-am mai jucat si cu un schimb simpatic. LOL au avut o colectie cu animalute care canta la instrumente si- au si costumatii foarte haioase. Stef a nimerit o pisicuta adorabila (pe care eu am ratat-o de fiecare data cu succes). Asa ca i-am trimis o ratonita super rockerita (cu chitara) si el mi-a trimis pisicuta :D. M-am simtit ca in copilarie cand faceam schimb cu surprize de la Guma Turbo :D.


Si, bineinteles, rasfat pentru creativitate! Deja am folosit din aceste seturi cateva accesorii in creatiile realizate - probabil veti recunoaste inimioara sclipitoare de la felicitarea cu bagheta magica, sau perlutele de la coperta cu fluturasi.



Abia astept sa incerc pensulele - va trebui sa ma documentez mai bine cum functioneaza (voi aveti, stiti?). Mi le doream de mult. Si ustensilele pentru hartie si pe ele sper sa le pot incerca in curand. Cand vine Ralu, voi vedea si cu lipiciul ce si cum :D.


Acum am si pompoms verzi (mai aveam cativa albi si albastru inchis primiti in dar de la Ralu acum multi ani) dar si ace de gamalie pe care chiar le-am folosit - sunt geniale. Cat despre setul cu paiete din spate, arata asa:


Inca nu m-am hotarat cum voi proceda cu el - deocamdata imi place sa privesc ca atare componentele. Si... arma de aparare: un perforator gigant. Hihihi. Carnetele (o sa imi prinda suuuper bine la reorganizarea pe care o planuiesc) si acel scoci argintiu din care sper sa  reusesc sa fac partea de la o patina care imi lipseste (pentru ca atunci cand a ajuns pachetul cu patinatoarea mea la Ralu s-a ratacit... 😅).
Multumesc mult, din nou, pentru tot :D!!


Ei bine... ne reintoarcem acum din decembrie la martie, unde floricelele se pregatesc sa infloreasca. Si noi ar cam trebui sa ne ocupam de proiectele noastre creative, ca sa ne incarcam cu energie pozitiva si sa nu ramanem in urma!!


Saptamana viitoare ajung si la cea de-a treia bucurie! Si.. suntem la zi :). Ramane sa va povestesc despre ce am trimis eu - probabil in aprilie sau mai. Vom vedea !

Ja ne!!

14 comments :

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Sa le folosesti cu placere Rux! Abia astept sa vad creatii cu ele! O multime de bunatati ai acolo si de dragalasenii!
Sarea o fi de la Praid? Parca acolo am vazut asa in cosulete.
Silipiciul din pacate are misos, am pe birou si l-am deschis sa verific. Chiar si asa cu nasul semiinfundat tot il simt 😒
Pensule... ma uit si nu stiu care sunt pensule, e buna treaba 🤣🤣🤣
Ce vad langa pisicuta, un mini-casetofon? Nu am mai vazut asa ceva.
E foarte tare sa ai acum cu cine sa faci asemenea schimburi, intr-adevar e ca pe vremea surprizelor Turbo si a timbrelor!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordalisoiti multumesc mult- bucuriile le impart de fiecare data :). Si nu doar virtual :)).
Sarea este de la Praid. Nu am fost niciodata - am fost insa la Slanic PH, pe vremea cand inca se cobora cu „liftul” :)).

Oh.. da, ma temeam ca si genul acesta de silicon ar putea avea miros. Dar macar dupa ce se foloseste se duce? Ma gandeam ca poate ma rog de ai mei sa ma ajute la unele proiecte.

Pensulele sunt simetric puse cu silipiciul, de cealalta parte a betisoarelor! :). Am vazut acum un car de vreme cum se folosesc.. si am uitat :). nu mai stiu daca se puneapa in rezervor si apoi asa functioneaza.

Daaaa - sunt mini casetofoane cu animalute in ele. Voiam sa iau si pentru premii - sper sa reusesc, macar un set :D Sunt super simpatice. Si nu au miros :)))))
Sa stii ca nu am mai facut de atunci - dar a fost foarte amuzant (si foarte dragut din partea lui, pentru ca imi lipsea pisicuta din colectie :))).

Vreau sa incerc sa rezolv problema cu timre si plicuri (macar) cand vine Ralu - poate reusim sa facem din nou felicitari calatoare si poate, de ce nu.. facem si un secret santa (pentru ca deja Pastele e prea din scurt si ne aglomeram), asa ca sa ne jucam putin.

Puuup si ulta sanatate :*

Suzana spunea... [Raspunde]

Superb cadoul dar si superba prezentarea. Rukkusu a avut de la cine invata! Pur si simplu ne-a rasfatat!
Sa te bucuri de fiecare lucrusor si sa le transformi in proiecte minunate!
Pupici si weekend minunat, draga Rux! 😘❤️

MNiko spunea... [Raspunde]

Un adevarat festin de daruri care mai de care mai minunate. Felicitări lui Stef pentru așa cadou migălit. Sa te bucuri din plin de ele.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Rukkusu devine experta :)). Haha - sta cocotaa pe agenda mea si este pregatita oricand pentru o sesiune foto.
Iti multumesc mult - deja am folosit cate ceva (o felicitare si un tablou care vor pleca sper pana la sfarsitul lunii sa aduca bucurie) si abia astept sa le mai folosesc si in alte proiecte :D.
Pup!!
Sa ne fie minunat weekendul :D

ps: la mine bate vantul :)))) dar nu se joaca, haha.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko Da - multime de surprize - dinainte de pandemie :)) , dar abia acum am reusit, in decembrie, sa gasim o solutie - ca posta romana nu intra in discutie.
iti multumesc mult - sper sa ne bucuram impreuna mai ales de materialele de creatie. Numai sa ajung la zi cu toate restantele si .. imi doresc enorm sa organizez iar felicitarile calatoare pe pv, sau mici concursuri bucurii pe Copilarim. sanatosi sa fim :*

ps: Rukkusu e foarte entuziasmata pentru sambata viitoare :D - deja isi face planuri despre cum sa facem sedinta foto si ma tot pune sa ii arat ce am scos (in sfarsit) la imprimanta :)))

CARMEN spunea... [Raspunde]

Minunat cadou, o Surpriza cu adevarat mare, mai ales ca asa cum te cunosc, totul se potriveste perfect cu tine ♥️ cu siguranta vei mesteri multe mici bijuterii si abia astept sa ne prezinti noile proiecte
Din Puzzle imi plac toate, dar Lama aceea rozalie mi se pare so cute! 😍
Dulciurile sunt deasemenea de calitate, sa le papati cu placere, vei impartit totul cu Buni precis 🤗
Noapte Buna draga Rux. Pupici 😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN asa este :). Si eu m-am uitat la Lama roz - cred ca asa ceva as incerca sa crosetez prima data :)).

Nu am mai mancat ciocolata de..... am si uitat de cand, oricum, dinainte de 2014, cred. Imi faceam insa in casa - pana cand am renuntat si la unt, apoi la zahar (chiar si la cel brun). Probabil ca voi incerca sa reintroduc la un moment dat cacao.. vom vedea. Momentan, ca sa fiu sincera, nu prea am chef si nici putere de experimente :))). Stau cuminte. Dar intentionez sa fac cat de curand un tortulet pentru ai mei (simplu, pandispan cu cacao...).

puuup cu drag :*

ps: si da, uite chiar as manca o budinca facuta in casa :D, dar va reveni si vremea ei, sper :D

Diana spunea... [Raspunde]

M-am simtit ca intr-un magazin cu minuni, privind dragalaseniile pe care le-ai prezentat, si m-am bucurat! Spor la lucru si la joaca, Rux!
Rukkusu poate ridica mai multe pretentii acum! 😊 Dar n-o s-o faca, pentru ca e o sensibila.
Mie mi-a ramas gandul la elefant (din puzzle) dar mi se pare ca un elefantel ai lucrat... 😊 Pisoi ai lucrat?!

Pupici cu drag! 💗 Duminica frumoasa!

Stef Rof spunea... [Raspunde]

No, când Moș Crăciun e ardelean, te poți aștepta la întârzieri de proporții,. 😆😆😆
Prima dată am pus sania după reni, dar nu a nins, așa că am sperat că poate ninge iarna asta, dar nici atât nu a nins . Așa că mă gândesc pe viitor să pun șenile la sania moșului. 😆

Cu mult drag, Rux, să-ți fie de ajutor pentru proiectele tale de suflet!
Duminică plăcută îți doresc! 😇

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana da si eu :))) - mai ales ca nu am mai intrat intr-un magazin fizic de foarte mult timp. Si avand in vedere care e directia pe care au luat-o toti, nici nu cred ca voi mai intra prea curand. Poate doar daca se intampla o minune si apare o retea de magazine care sa aeriseasca clasic (cu aer), sa nu aiba in reteaua de aerisire pafumuri / sau alte minunatii, sa nu foloseasca spray-uri de camera, sau aromatizoare (pufaitoare)... :))) sau agenti de curatare parfumati.

E sensibila dar si ridica :)))). Parca imi zicea tot timpul: si cu asta cand faci ceva? Dar cu asta?? :)))

Am lucrat elefant (mai demult, pentru Ralu dar si acum recent :D unul micut si simpatic - sper sa il vezi pana la sfarsitul lunii :P) si am lucrat si un pisoi chiar acum recent, care sa insoteasca elefantul. :D Recunosc insa ca nu sunt modele inventate de mine, dar mi-au placut enorm - si m-am gandit ca vor aduce bucurie.

Sa fie spor si inspiratie si putere de lucru :)). Vreau multe :))). Ca sa si pot face cat mai multe :D

Te pup cu drag :*!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof :))))) da si al meu e tot ardelean pe jumatate :))))).
Nu pune senile :)))) hahahaha pune si tu roti - zau asa! Fa-i cadou o bicicleta. :))), asa ca portocala (dar cu remorca :)).

Iti multumesc mult :). Sa fie - abia astept sa termin cu restantele sa pot incepe sa ma ocup si de alte proiecte in liniste nu pe fuga :D

Iti multumesc mult!!! Si noi (ca sunt aici cu toata echipa mea de soc... Kouki isi face iar somn de frumusete, Rukkusu se tot uita cu Raza de soare cum sa o scoatem la capa cu personajul hahaha)

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Surpriza rămâne tot surpriză ❤️👍
Este mare aglomerație pe la tine, Rukkusu a amețit de atâtea noutăți 🙃🙂 mie îmi place elefănțelul 👍
Să vă bucurați de toate minunățiile surprizei, de toate cadourile !!!
Pupici cu drag ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza da :)
Nouttile sunt de prin decembrie :)) De unde si costumatia cu rochita - cred ca pozele le-am facut in ianuarie .. sau cam asa. Doar cea in salopeta e de acum :D Ca poza zilei ramane poza zilei:)
Asa sa fie !! :*

Trimiteți un comentariu