duminică, 2 ianuarie 2011

Cascheta de jocheu

Hello!! Am zis sa nu treaca aceasta zi frumoasa de duminica fara sa va arat sapcuta de jocheu al lui Dodo:P.
E drept ca am facut-o mai demult - la o saptamana dupa operatia pe care a facut-o dar abia am reusit sa fac un articol despre ea. Va mai amintiti probabil de costumasul din poza alaturata de aici. Ei bine, am mai facut o sapcuta, care seamana cu o cascheta de jocheu si ca noutate nu are sistem de prindere ca cea de la costumas, ci o banda fixa care vine pe sub botic:P. Partea buna este ca sta mult mai bine pe cap si cand se scutura nu ii cade, asa ca ador modelul acesta. Este ca si celelalte doua (sapcuta de aici si cea cu fulg de aici), realizata fara un model anume, inventie de-a mea:P.
Cat despre "modelul" din poza din stanga se numeste Jimsy si este plusatul sorei mele:). A fost foarte dragut si a pozat imbracat in costumasul vechi si am zis sa va arat cat de simpatic poate fi:)).
Va las mai jos poze cu Dodo si cascheta de jocheu!

Am folosit:
-croseta G
-acril portocaliu si maro












Speram ca v-a placut cascheta:P!!

4 comments :

KaBea spunea... [Raspunde]

Imi place sepcuta,dar si mai mult fotomodelul!Pupici pentru el sau ea?!

copilarim spunea... [Raspunde]

Multumim:)
Dodo e un El:P

Diana spunea... [Raspunde]

Un căpşor protejat se numeste. <3
E fain ca sta fara prea multe complicatii - poate si datorita parului ondulat.

copilarim spunea... [Raspunde]

@DianaAsta e a doua sapcuta pe care i-am facut-o. Dupa operatie :P.

Prima se lega sub gat (e cea portocalie de la costum, care are si un naturel cusut pe ea - apropo toti nastureii de la set ii am din cutia cu nasturi a bunicului meu :P).

La asta am optat pentru varianta care nu se leaga (e fixa). Mergea mult mai bine cand era tuns acest model. Eu le lucram probandu-l mereu, deci sunt facute pe capul lui cum s-ar spune. :P.

Parul cret are si el "metehnele lui" :))). Nu ajuta f mult sepcile pentru ca el are volum si "viata" proprie.. hahahahaha. Dar e super fain cand trebuie sa tunzi un catelus cu parul cret ca nu se vede f tare cat de "gard viu" e tuns.. :))).

Eu la Dodo am primit masina ca sa il tund prin 2016 toamna (am folosit-o de vreo doua ori doar). Il tundeam cu foarfeca si aveam pieptenele pe care il asezam intre ce urma sa tai si pielea lui sa nu cumva sa il ranesc :). Degetului aratator de la mana dreapta ii e dor sa fie vanat de pe urma sesiunilor de tuns :))).

Pupici cu drag :D

Trimiteți un comentariu