duminică, 16 ianuarie 2011

Chip n' Dale - Chicken in the rough

Chicken in the rough este primul episod din cele 3 din seria dedicata celor 2 veverite Chip si Dale, desen animat produs de Disney si aparut in 19 ianuarie 1951 Autorul este Jack Hannah.
Protagonisti: Chip si Dale si mai multe gaini, pui, un cocos... si o rama:)
Trivia: Este drept ca cele doua veverite au parte de mai multe aparitii alaturi de alti eroi animati marca Disney: Pluto, Donald, Mickey. Totusi cele doua veverite au avut parte in anii 50 de o serie dedicata lor, ca protagoniste principale. Seria a avut doar 3 episoade, primul fiind cel de mai jos. La sfarsitul anilor 80 s-a realizat inca o serie cu cele doua, pe post de detectivi.

foto via

Poveste:
Chip
si Dale se trezesc dis-de-dimineata si incep sa culeaga ghinde . Sub pomul lor se afla curtea pasarilor in care stapan este cocosul. Acesta da trezirea, isi drege vocea - face gargara si apoi se intereseaza la doamna closca daca a iesit vreun pui din ou. Dale ii tranteste cocosului toate ghindele adunate in cap. Din fericire pentru cele doua veverite, acesta nu le observa, asa ca urmatorul lucru pe ordinea lor de zi este sa coboare si sa culeaga ghindele cazute in curtea pasarilor. Dale ajunge in cuibar si zareste ouale si visand la niste nuci apetisante. Desi cealalta veverita ii spune ca inauntru sunt pui de gaina si ca va da de necaz daca nu lasa ouale si pleaca, Dale nu asculta. Si apare primul pui, care pana la urma pleaca si, uite asa, Dale ajunge sa ii ia locul:)).


video via youtube

0 comments :

Trimiteți un comentariu