joi, 6 ianuarie 2011

Fulgi cu sclipici

Stateam ieri si ma gandeam despre ce sa va scriu azi... si apoi mi-am dat seama ca nu am apucat sa scriu articolul pentru concursul lunar la care "m-am abonat": scrapper in romania (provocarea nr.9). Si pentru ca e vorba de "sclipici de iarna", sclipici de iarna sa fie:).
Asa ca mi-am luat aparatul si am facut din nou poze, pentru ca nu le gasesc pe celelalte:)) Si iata cu ce particip:


Nu, nu cu Mosul Craciun;) -desi poate anul acesta o sa fac si eu un ajutor de mos pentru bradut;)! Cu papuceii pe care i-a imprumutat si el putin:


Fulgii mei de nea, cu sclipici


Si sclipesc... si sunt caldurosi si draguti si au chiar un fulgulet pe ei:). Si .... i-a confiscat cel mai mare fan al meu: mama. Evident. Mai am putina lana si ma gandesc serios sa imi fac si eu unii, din pacate nu se mai gaseste lana ca aceasta (cel putin nu la noi...). Este RED HEART LISA(parca), din acril si firul straluceste putin si e usor elastic si extrem de placut pe piele (aici sora mea mi-ar lauda calitatile inascute de posibil agent comercial, pe care intre noi fie vorba eu nu mi le recunosc deloc, altfel probabil as avea un butic frumos in care sa pot imparti si cu cei care isi doresc putin din ce "mesteresc" cu drag). Ideea e ca nu iti mai vine sa ii scoti din picioare si daca gasiti astfel de fir sa stiti ca merge purtat si vara si iarna;).
Sa revenim... am folosit draga mea croseta de 4mm si m-am inspirat pt baza papucelului din acest model (trebuie sa va inregistrati, ca sa il puteti vedea). In general modele de la care pornesc un proiect trebuie modificate in functie de ce material folosesc si/sau croseta, dar mie imi place cand e posibil sa modific mai mult:)).







7 comments :

KaBea spunea... [Raspunde]

Succes!Pupici.

copilarim spunea... [Raspunde]

Merci:) Sa fie!

R spunea... [Raspunde]

succes si te mai asteptam:)
Ramona(DT Scrapper)

Adriana spunea... [Raspunde]

Ce frumusei sunt! Mult succes!

copilarim spunea... [Raspunde]

@R merci:) abia astept sa vad care e noua provocare!!
@Adriana sa fie! multumim:D

Laura spunea... [Raspunde]

Foarte draguti! La noi e mare "criza" de tot ... dar Red Heart se gaseste...nu stiu daca Lisa... insa mi-am luat eu Detroit...si e foarte moale si finut.

Mult noroc la provocarea noastra!

copilarim spunea... [Raspunde]

Multumesc, sa fie:)
Am lucrat si cu Detroit:D In general Red Heart vad ca au produse foarte faine:)

Trimiteți un comentariu