joi, 12 mai 2011

Angie Girl -25-





25. Collegamento con Dover







Rezumat:
Penultimul episod incepe cu un jaf violent. Dupa care urmeaza altele. totul se petrece in Franta... dar bijuteriile ajung in Anglia.

Angie pleaca la Scotland Yard pentru a afla mai multe despre aceasta organizatie internationala. Inspectorul este insa foarte preocupat caci, seful sau il ameninta ca il va concedia daca nu rezolva misterul. Pleaca astfel la Dover pentru a afla informatii despre hoti si traficanti.
Angie si Frankie ii ajuta pe inspector si Michael anuntandu-i ca un vas aparuse in zona respectiva. Cei doi indivizi insa sunt inarmati si Michael si inspectorul nu reusesc sa ii prinda. In acelasi timp insa apare un tip urmarit de mai multi, urca in caruselul in care se afla Angie, ii da acesteia un bilet si apoi isi continua fuga, pana cand este ranit grav de urmaritori.
Angie ii da inspectorului scrisoarea care ii fusese incredintata.In scrisoare este un singur cuvant:Go! Nu trece mult timp si inspectorul primeste un cadou, din partea hotilor: o bombita. Cand sa plece in urmarirea lor, apar cei doi indivizi: doi inspectori francezi. Acestia povestesc ca tanarul ranit era un agent francez infiltrat. Dupa ce il viziteaza pe Agentul Luis, inspectorii se iau putin la cearta, amandoi fiind amenintati cu concedierea. Hotarasc pana la urma sa colaboreze. Angie isi da seama ce insemna mesajul: Mary go Round - caruselul din parcul de distractii. Stiind ca inspectorul francez obinuia sa stea in maini, Luis lasase acest mesaj. Sub timbru se afla si data si ora cand era urmatoarea spargere.
Hotii sunt prinsi si cei doi inspectori sarbatoresc impreuna.

0 comments :

Trimiteți un comentariu