joi, 26 mai 2011

Orange Bracelet

 
Buuuuna!! Zilele acestea tot margelesc. Poate ca vine vara, mai stii? Sau poate ca pur si simplu... mi-a venit pofta sa imi prind degetele si in altceva decat fire de bumbac:)) - glumesc. Sau nu?! Am gasit de curand un concurs care propune ca tema cate o culoare in fiecare saptamana. Cea care a trecut a fost rosu si a picat foarte bine, pentru ca aveam de gand sa ii fac ceva lui Buni, de Sfintii Constantin si Elena .. si asa a aparut Inimioara cu mac. Saptamana aceasta tema este culoarea portocaliu... si luni, am facut o bratara portocalie. Mi-am amintit (nici nu era greu, nu prea am margelit anul acesta.. lol) ca in martie i-am facut lui Mami cerceii acestia, asa ca am facut bratara in asa fel incat sa poata fi purtata si cu ei:D.

 (pentru a vedea pozele mari click/apasati pe ele)
Dupa ce am terminat bratara.... m-a apucat "pozatul" (am scos de curand din cutie "jucaria" profi si ma "razbun" pe tot ce prind... numai timp si ceva lumina buna sa am...).
 
 
 (pentru a vedea pozele mari click/apasati pe ele)

Dupa ce am facut eu cateva poze profil/fata/in lumina sa se vada perlutele crackers cum stralucesc, mi-am reamint si de concursul la care voiam sa particip si ... am mai facut o sedinta, de data asta... portocalie de tot (si v-am pus si voua o gramada de poze ca sa nu va plictisiti lol):

 (pentru a vedea pozele mari click/apasati pe ele)

0 comments :

Trimiteți un comentariu