joi, 28 iulie 2011

Pe scurt...

Buna!! Ce mai faceti? Cum va descurcati cu aerul lipsa? LOOOL. Ma uit la vremea de afara si tot incerc sa imi zic ca e normal.. si cand eram mai mica erau furtuni si vreme schimbatoare. Ei bine nu e.. dar eu ma straduiesc sa ma conving. De fapt nu am mai vazut atata poluare de cand ma stiu. Dar de la adapostul geamului ce ma izoleaza de noxe si emisiile aparatelor de aer conditionat, detergenti, parfumuri si alte minunatii poluante (ah nu am zis de fumat? nu, nu am uitat) cerul cu nori de Ghibli mi se pare minunat.
Nu stau mult pe net pentru ca timpul ma preseaza si am o garmada de lucruri de facut (dar nu am uitat nici de blog, nici de voi:P - drept dovada serialul animat este prezent in fiecare zi la ora stabilita:P). Vreau sa va atrag atentia asupra unei descoperiri recente care azi mi-a facut semn sa imi incerc norocul: mycraftchannelblog si giveaway-ul pe care il organizeaza impreuna cu Cricut. Intrati si va lamuriti singurei. Mie masinaria aceea care seamana cu o imprimanta mi s-a parut o revelatie. Eh... ca si copil mi-as dori tare mult sa o am sa fac minunatii cu ajutorul ei. Poate am noroc:). Pana atunci ma minunez pe My Craft Channel Blog de ce fac altii!

Am pastrat un vis pe final: vreau sa merg in Japonia. Pfff !!! Cine mai vrea trebuie sa citeasca acest articol minunat scris de Mirona : Calatoreste de la nord la sud in Japonia GRATIS! Va puteti inscrie dand click pe poza de mai jos (link catre site-ul celor care organizeaza evenimentul) pana pe 31 iulie. Poate-mi fac si eu curaj:)

2 comments :

Mirona spunea... [Raspunde]

Go, go, I'm cheering for you! :D Iti doresc sa vezi cerul de deasupra Japoniei cu nori de Ghibli :))

copilarim spunea... [Raspunde]

Merci! Ar fi minunat. Oricum candva tot voi ajunge pe acolo:)!! Si eu cheer pentru tine:D! Stiu sigur ca ai aprecia la adevarata valoare o astfel de sansa !:)

Trimiteți un comentariu