vineri, 6 aprilie 2012

De vorba cu Claudia:)


Am pregatit impreuna cu Claudia un interviu foarte interesant care a aparut astazi in Revista Atelierul. Sunt sigura ca va veti indragosti de lucrarile ei!! Sunt minunate (si credeti-ma pe cuvant! - promit sa va arat saptamana viitoare despre ce vorbesc:P).

"Când privești pentru prima dată creațiile Claudiei ai impresia că sunt realizate din materiale colorate. De fapt, ceea ce vedeți este rezultatul unui proces îndelungat și laborios care implică desen, croșetă, ac și ață. În lumea lucrului de mână nimic nu este simplu – deși poate așa pare din afară. Vă invit să descoperiți un hobby inedit într-un interviu cu Claudia Iovan, realizat pentru Revista Atelierul.
RuxClaudia, bine te-am găsit! Atunci când descoperi lucrări realizate manual deosebite, așa cum sunt cele realizate de tine, primul lucru care îți trece prin minte este: cine se află în spatele creațiilor? De aceea, prima mea întrebare va fi  - Cine este Claudia Iovan ?
Claudia Iovan: Sunt o persoană simplă și în același timp complicată, petrecând mult timp cu creațiile mele. De profesie sunt recepționeră într-un hotel aparținând de un lanț hotelier de prestigiu,  iar în timpul liber mă ocup de acest hobby handmade."

4 comments :

claudia spunea... [Raspunde]

multumesc mult de tot Rux pt tot ce ai facut pt mine,imi place mult cum a iesit primul meu interviu!!!!!
Claudia

copilarim spunea... [Raspunde]

cu drag - mi-a facut o reala placere!! :D

DulceaMeAcasa spunea... [Raspunde]

Am citit cu mare drag interviul. Claudia e o persoana extraordinara. Si eu iti multumesc ca ne descoperi locuri si lucruri minunate.

copilarim spunea... [Raspunde]

:P

Trimiteți un comentariu