vineri, 27 aprilie 2012

Premiu Concurs Facebook 200 - Gianina


copilarim
Buna!
Cand am sarbatorit 200 de prieteni pe facebook am oferit ca premiu prietenului cu numarul 200, adica prietenei noastre Gianina :), un avatar.
Am avut emotii ca deobicei cand urmeaza sa desenez, dar a fost o placere:D! Si ma bucur mult ca si Gianinei ii place! Cel putin pe fb avatarul meu, al ei si al Oanei se intalnesc de fiecare data:)). Glumesc! De fapt nu prea glumesc - chiar asa este.
Mi-a placut pentru ca am plecat in drumetie - mi-am amintit de escapadele in natura din copilarie, de campii si poenite pline de flori - chiar ati fost la Poiana Narciselor? (in apropierea localitatii Vad, pe drumul "pe sub munte" de la Zarnesti spre Fagaras ) E un loc minunat... si acum cand imi amintesc imi revine in minte acel peisaj de poveste... pentru ca intrai in padure.. mergeai si razele soarelui patrundeau printre frunze in asa fel incat aveai impresia ca te afli intr-un loc ireal. Si toate acele flori care cresteau liber... va spun drept,  nu stiu cum mai este acum, dar cand am fost noi era de poveste!! 
Si mi-am mai amintit de excursiile la munte - cand descopeream floricelele micute si deosebite si fructele delicioase:D. Cam asa s-ar rezuma in cateva cuvinte experienta mea creativa in ceea ce priveste avatarul desenat pentru Gianina.


Pana la un nou episod "desenat", va doresc sa aveti un sfarsit de saptamana minunat si relaxant, de ce nu, chiar in mijlocul naturii!

5 comments :

Gianina spunea... [Raspunde]

De cate ori pui vreo postare tresar de bucurie din cauza lucrurilor frumoase din viata ta,azi am tresarit si mai mult,si pe masura ce citeam postarea mis e facea pielea gainii,iar pana la sfarsit m-am trezit cu lacrimi...de emotie,de bucurie...asa draga mea,iti multumesc,si pentru avatar si pentru postare...Eu ,din intamplare,chiar atunci te-am cautat pe fb...
Am o veste proasta...voiam sa ajung la Simfonia Lalelelor iar asta presupunea si cunosterea pe viu a unor persoane ,dar azi trebuie sa plec la parintii mei...of...sper sa mai existe alta ocazie...
A,si apropo de narcise,imi plac la nebuie dar n-am ajuns niciodata in acea rezervatie...
O zi frumoasa si un sfarsit de saptamana excelent!

copilarim spunea... [Raspunde]

Draga mea,
sigur vor mai fi ocazii - oricum acum nu as fi o gazda tocmai placuta (la cate mirosuri sunt in aer - nu stiu sincer de ce toarna pe plantele astea o tona de chimicale - in general plantele luate in perioada asta sunt saturate de chestii chimice si parfum sintetic ca sa reziste... ).
Pentru mine, mare iubitoare de flori, e cam greu sa stau si sa ma bucur de ele. De ceva ani le admir deobicei din poze... dar ar fi si mai greu sa ies acum. Asa ca sa nu iti para rau, poate e mai bine asa.
O voi ruga pe Rha sa faca poze daca e ceva frumos si voi scrie pe blog. Asa vom vizita impreuna.
Sa ai un sfarsit de saptamana minunat!!!!

cu drag,
rux

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Rux inca o opera lucrata cu drag. Tot ce atingi tu infloreste ca o floare intr-o poiana de munte.

claudia spunea... [Raspunde]

uau Rux sint super toate avatarurile tale,imi plac toate!!!!!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

Oana si Claudia va multumesc si ma bucur mult ca va plac:)

Trimiteți un comentariu