joi, 21 iunie 2012

Cea mai lunga zi din an..

Azi e ziua lui Tati :)! Pe langa cadoul pe care i l-am lucrat cu drag si despre care v-am povestit aici - CONCURS " INSPIRA-TE DIN COPILARIE" - i-am facut o felicitare:D. 

Felicitarea este putin atipica (putin mai mult:P). Mie imi este foarte draga si desi initial trebuia sa fie altfel imi place foarte mult ideea aceasta. Practic se deschide de sus in jos si este prinsa cu un fir auriu.In interior am decorat deasemenea in ton cu tema aleasa.

Tema principala este o combinatie de doua teme care mi-au placut si mi s-au parut foarte potrivite pentru felicitarea pe care voiam sa o fac: vara si Grecia

Elementele de grafica sunt inspirate de simboluri specifice grecesti - ramuri de maslin, lira, coloane, soarele etc. Insula stancoasa cu o portiune inverzita, cu plaja aurie si apa albastra chiar exista - evident eu doar am schitat din amintire, poza am vazut-o acum ceva timp pe internet, unde altundeva:P.

Pentru ca este vorba de Grecia voi inscrie creatia mea la concursul lunar gazduit de Florentina  (Handmade in Covasna) :P sper sa iti placa interpretarea mea.. hehe.
Deasemenea o voi inscrie si la Challenge#19 LiaStampz - Summer . Hope you like my summer card - it is about the longest day of the year, also the logest day of summer (of course), when i celebrate my dad's birthday:).

14 comments :

Prof. drd. Florentina Teacă spunea... [Raspunde]

Draga Rux, imi place la nebunie interpretarea ta. E atat de ...mediteraneeana! Si ma bucur tare mult ca te-ai inscris la concurs. Multa bafta!

copilarim spunea... [Raspunde]

@handmade.in.covasna ma bucur:D! si mie mi-a placut mult tema ta (mi-a amintit de "mamma mia!":P)merci:)

Anonim spunea... [Raspunde]

La multi ani, Tati! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@creatiimanuale
Multumim frumos:D!!

RamonaM spunea... [Raspunde]

Felicitarile voastre sunt super...am si eu una...au ceva aparte ... sunt unice. Apropo, am primit hainutele pt oua...va imbratisez cu drag, sunt tare faine si nostime.

copilarim spunea... [Raspunde]

@RamonaM Ramona ce ma bucur ca au ajuns cu bine !!! Si ca iti plac;))!
imbratisari cu drag si de la noi:D

Gianina spunea... [Raspunde]

Nu stiu cum de mi-a scapat aceasta postare...faina felicitare,chiar am remarcat motivele grecesti de cand am vazut...La multi ani sanatosi tatalui tau!Si bafta la concursuri!

DulceaMeAcasa spunea... [Raspunde]

Multi ani traiasca tati si fetele cele dragi, harnice si creative!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina Iti multumesc mult draga mea, sa fie!! ;)

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa Iti multumim mult de tot Oana :*!!

Copiisimame spunea... [Raspunde]

Felicitari si din partea mea! Imi pare tare rau ca am rata o asa petrecere! Sa va traiasca sanatos si sa-i aduceti multe bucurii! Si... succes, Rux!! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Copiisimame Iti multumim din suflet draga mea:)!!!

Jennie spunea... [Raspunde]

This is great! Thanks for joining us at Lia Stampz xx

copilarim spunea... [Raspunde]

@JennieI'm glad you like it!!

Trimiteți un comentariu