marți, 12 iunie 2012

"Copilarim in Dulcea Mea Casa" - 03. X si O


Buna:)! "Maratonul Jucariilor" a ajuns la tema cu numarul 3!! Oana mi-a propus sa realizam un joc, un joc indragit de noi in copilarie, jucat si acum cu placere! X si O. Reinventat, bineinteles!. Eu am ales sa crosetez de aceasta data si am inlocuit x si o cu floricele galbene si portocalii. Evident - se pot realiza si alt fel de modele si pe alte culori - imaginatia voastra este limita. As incadra proiectul din punct de vedere al gradului de dificultate undeva la +5 ani (sub supraveghere totusi pentru copilasii mai mici).



Stiti care este marele avantaj de a ne lucra singuri jucarii? Le putem gandi in asa fel incat sa fie folosite in mai multe feluri. De exemplu jocul propus de Oana poate avea si alte reguli (nu doar cele de la x si o), iar cel propus de mine.. ei bine sa va dau doar o idee: ce spuneti de o gradinita cu flori pentru o casuta de povesti? Sau.. sa va mai dau o idee.. floricelele pot impodobi o gentuta sau o banderola cocheta! 
Ii multumesc Oanei pentru tema de azi - va invit sa vizitati blogul ei si sa admirati in voie joculetul realizat:  Copilarim in DulceaMeaCasa - X si 0.
Mai ramane sa spun ca toate materialele folosite la realizarea acestor proiecte sunt noi, achizitionate de noi special pentru aceste jucarii. Modelele, modul de realizare si observatii interesante le veti putea gasi in carte. Iar daca va plac foarte mult jucariile realizate de noi - vom crea  astfel de jocuri in editie limitata, special pentru voi!
Daca vreti sa va amintiti, sau ati ratat celelalte doua teme le puteti (re)descoperi aici:

4 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

pot sa imi aleg sa joc eu cu floricelele portocalii?

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa =)) ok fie. Eu imi aleg galben la buburuze ..si e randul meu=))... hahaha

catalina stanescu spunea... [Raspunde]

imi place mult rux, felicitari pentru inpiratie simultsuccesin proiectul vostru!

copilarim spunea... [Raspunde]

@elena stanescu Ma bucur si iti multumesc mult!! Sa fie:)

Trimiteți un comentariu