vineri, 15 iunie 2012

"Copilarim in Dulcea Mea Casa" - 04. Păturica


A venit vineri si continuam "Maratonul Jucariilor" cu tema numarul 4 - paturica. M-am gandit sa ii fac Bibei si sa o provoc pe Oana sa ii faca lui Boca  - o paturica. Oana a ales sa "teasa panglici" si eu am ales sa crosetez :D. As incadra ca proiectul ca si grad de dificultate la peste 7 ani. Eu am ales sa fac paturica pe marimea Bibei dar modelul poate fi adaptat si pentru proiecte mai mari:P.  Stiu ca una dintre pozele de mai jos este cam blurata, dar dau vina pe caldura... de fapt acesta este si motivul pentru care articolul a fost gata... asa tarziu:D.



Va invit sa vedeti paturica realizata de Oana si sa aflati mai multe despre aceasta aici: Copilarim in DulceaMeaCasa - Paturica.
Mai ramane sa spun ca toate materialele folosite la realizarea acestor proiecte sunt noi, achizitionate de noi special pentru aceste jucarii. Modelele, modul de realizare si observatii interesante le veti putea gasi in carte. Iar daca va plac foarte mult jucariile realizate de noi - vom crea paturici in editie limitata, special pentru voi!
Daca vreti sa va amintiti, sau ati ratat celelalte trei teme le puteti (re)descoperi aici:
Ne vedem marti  cu tema cu numarul 5, propusa de Oana!!! :)

2 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

o paturica buna pentrui zilele ploioase sau noroase :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa dar si cand e cald .. putem iesi la iarba verde:)

Trimiteți un comentariu