joi, 21 iunie 2012

De vorba cu Arina Balerina

Buna,

Astazi va invit sa cititi interviul pe care l-am realizat cu Arina Balerina pentru Revista Atelierul. Si sa va bucurati privirea cu lucruri frumoase, cu vise sau/si visuri devenite realitate. Sa va incarcati pozitiv si sa prindeti aripi - pentru ca frumusetea vietii consta in a fi voi insiva si a darui ce aveti mai frumos, primind la randul vostru numai lucruri buni si frumoase.

Asa cum v-am obisnuit deja mai jos voi lasa un scurt fragment din interviu si link catre revista unde il puteti citi integral. Pozele pe care le puteti admira in acest articol ii apartin Arinei si reprezinta un plic reversibil - o inventie de care creatoarea lui este fparte mandra si trebuie sa ii dam dreptate! sunt minunate!!



Rux:  Ți-am admirat pe blog creațiile și trebuie sa recunosc că mi-a fost foarte greu să mă opresc la o preferată. Îți mai amintești care a fost prima geantă pe care ai creat-o? O mai ai?
Arina: Mulțumesc pentru apreciere!Sunt încântată când munca mea este apreciată.Mie mi se pare tot ce realizez grozav,dar părerea celorlați este cea care face clasamentul real. Reușit,mai puțin reușit. Greșeli nu există! :)
Da,mi-o amintesc și o mai am încă, întrucât eu am fost prima mea clientă.Era o gentă realizată dintr-o pereche de pantaloni pe care i-am ars cu fierul de călcat, fără să apuc să-i port.Ca să-mi treacă supărarea mi-am făcut o geantă pe care am tocit-o purtând-o. Aprecierile m-au pus pe gânduri atunci.Au săpat și ele o fisură în baraj.
Rux:  Cum iți alegi temele, modele pe care urmează să le creezi?
Arina: Nu aleg. Mă trăznește. Mă ridic noaptea din pat, cu ochii lipiți de somn merg la o foaie și un pix și desenez rapid ce aveam în minte. Sau la piață, las repede plasele și scot o foaie și notez.

Ii multumesc Arinei pentru interviu - a fost o placere !! Sper ca si pe voi v-a incantat si ca sunteti molipsiti de entuziasm si gata de spart munti!
Pe curand:).

2 comments :

DulceaMeAcasa spunea... [Raspunde]

ha ha ha...sigur nu vorbeam eu? ce tare imi place interviul...si m-ai facut curioasa sa vizitez blogul Arinei :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa Stiam ca iti va placea interviul. Sunt sigura ca si vizita pe blog a fost foarte placuta:P

Trimiteți un comentariu