joi, 14 iunie 2012

Interviu cu Doricica pentru Revista Atelierul

Buna! Pentru ca suntem "sub semnul jucariilor" (lol) astazi va invit sa cititi un interviu foarte cald si frumos (asa in ton cu vremea de vara) pe care l-am realizat cu Doriana Draghici (Doricica) pentru Revista Atelierul


Fotografia de mai sus apartine Dorianei - si trebuie sa recunosc ca pe mine domnii melci m-au cucerit!! :D. Iata si un scurt fragment din interviu, integral putand fi citit in revista (vezi link la final).

Rux: Te rog să ne spui câteva cuvinte despre proiectul tău - vrem să îi cunoaștem povestea!
Doriana: Nu l-aș numi proiect, este parte din viața mea,  parte care îmi aduce satisfacții maxime, zâmbetele copiilor sunt minunate. Dacă stau bine să mă gândesc totul a început când eram foarte mică. Bunica mea a fost croitoreasă iar eu "furam" resturile de textile să creez garderobe păpușilor din dotare; uneori ieșeau, alteori, nu, iar acum de când sunt acasă în concediu am readus copilăria în viața mea! Când a apărut Tudor în viața mea mi-am dorit jucării altfel pentru el și așa a luat viață “Doricica”.
Iti multumesc Doriana si iti doresc sa creezi in continuare jucarii frumoase pentru copilasi mai mari si mai mici (si sper sa privim impreuna colectia cu pirati:D).

4 comments :

Doricica spunea... [Raspunde]

Cum de nu am descoperit eu blogul asta mai devreme? Hmmm...am ratat ceva, dar prind din urma!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Doricica Hihi asa ma intrebam si eu cand am descoperit minunatele tale papusi:)!!

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

am citit articolul, am vazut jucariile, m-am indragostit.

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa :D

Trimiteți un comentariu