luni, 18 iunie 2012

Jurnal Shabby Chic "Din floare in floare"

Buna:)!

Cand  am realizat Jurnalul Shabby Chic  mi-am indeplinit o dorinta mai veche .. hehe. Da, am mai realizat si  Jurnalul de primavara ce e drept, insa nu folosisem hartie decorativa cu fata dubla.. sa fim bine intelesi:).

Pentru copii, unii adulti ... si mai ales pentru mine.. aceste detalii fac diferenta. Stiti cum este cand va doriti ceva si tot asteptati acel moment cu nerabdare? De exemplu sa "inaugurati" noul set de creioane, sau sa incepeti sa adaugati fotografii in albumul cel nou, sau .. sa purtati rochita pe care tocmai ati accesorizat-o... ok, ce tot vorbesc eu aici?:) Sunt sigura ca stiti la ce ma refer, chiar daca mai nou anumite persoane vor sa ne faca sa credem ca asa ceva nu mai exista...


Pentru ca dragei mele prietene Oana i-a placut mult cum a iesit jurnalul i-am facut un "geaman". E mai maricel so am folosit bleu in paleta cromatica pentru ca stiu ca ii place Oanei albastrul si.. eu il gasesc adorabil. Abia astept sa i-l trimit.


Intamplarea a facut ca pe platforma CDB sa se desfasoare un concurs pe tema "din Floare in Floare". Si chiar m-am bucurat pentru ca nu mai reusisem de tare mult timp sa onorez un concurs in clubul designerilor de bijuterii!! Am inscris si eu creatia mea cu flori si mov aici.
Mai jos alte poze cu jurnalul:



Ieri, duminica, am avut o mare surpriza cand pe pagina de facebook a Clubului - Cdb's Handmade Mall a fost ales jurnalul Creatia Zilei - Multumesc :)!!


8 comments :

KaBea spunea... [Raspunde]

Te felicit,e minunat! Pup dulce!

Gianina spunea... [Raspunde]

Felicitari!Sunt atat de faine!

ghemulet spunea... [Raspunde]

sunt super frumoase ...succes la concurs...arata minunat ambele :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@KaBea Iti multumesc mult:D! Ma bucur ca iti place:D!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina Merci mult Gianina:D!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet Iti multumesc mult, sa fie:)!!

DulceaMeAcasa spunea... [Raspunde]

e absolut minunat si...e pentru mine :D...ce bucurie mai mare decat sa stiu ca e apreciat si dorit de multe lume :P

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa pai bucuria va fi deplina cand va ajungela destinatie:)) si sper eu curand:D

Trimiteți un comentariu