duminică, 3 iunie 2012

Jurnal Shabby Chic



Crea Shop Hobby & Craft a organizat un concurs despre care am povestit aici. Eu m-am inscris la categoria "scrapbooking" si am realizat un jurnal/carnetel/agenda.. cum vreti sa ii spuneti. Am folosit pentru coperta o hartie imprimata pe ambele parti - pe partea dinspre exterior are deja un imprimeu chabby chic, asa ca nu am simtit nevoia sa o incarc prea tare. 


Coperta am decorat-o cu floricele dintr-un set pe care l-am achizitionat, ca si in cazul hartie, tot de la Crea Shop:P. Am prins in partea din stanga jos o dantela cu un  mesaj care mi s-a parut ca merge foarte bine cu proiectul si care spune, in traducere "Suflet Rebel".  Am mascat pe interior sistemul de prindere tot cu hartie in ton.



Carnetelul mai are o coperta secundara, din carton negru, cu model in relief. Acesta este baza de care am cusut filele (da sunt cusute). Am decorat si aceasta coperta cu un fluturas desenat cu marker argintiu si cu un marker verde - adaugand si un citat tare drag mie, si care cred ca ma si caracterizeaza - in traducere "Unele flori inmuguresc doar in imaginatia mea" - frumos, asa-i?


 Dupa cum se poate observa ceva mai sus, pe prima pagina a jurnalului am lipit o fetita cu un catelus - adica avatarul meu realizat pentru Provocari Verzi.


Deasemenea am creat un semn de carte din panglica de organza verde si un fluturas realizat din carton verde (model propriu, bineinteles:P).



Pe coperta secundara am lipit in spate si o "eticheta" cu sigla Copilarim - stiti voi cele doua fetite care se tin de mana:D. Tot in poza aceasta se poate observa foarte bine si ultimul element adaugat - un alt fluturas foarte dantelat si 3D as putea spune - realizat pentru coperta principala. In momentele in care decupam visam la o masinarie miraculoasa care sa decupeze rapid si cu precizie orice forma, oricat de complicata, chiar si pe incapatanatul carton.. LOL.



Iata si celelelalte lucrari inscrise (felicitari Oana pentru premiu - lucrarea ei este minunata, cel mai frumos album foto de gen pe care l-am vazut).

7 comments :

Gianina spunea... [Raspunde]

Am admirat si albumul Oanei...si acum admir jurnalul tau,este foarte frumos...imi place fiecare detaliu si sunt "invidioasa" pe avatarul decupat...hi,hi...iti doresc sa-l umpli cu cele mai frumoase trairi...

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina Si eu sunt putin invidioasa ca a iesit parul rosu:)) (mi s-a terminat cartusul si oficial nu mai am nici multifunctionala... functionala). lol.
iti multumesc mult:)!!

Gianina spunea... [Raspunde]

Si a mea ,la fel,e nefunctionala demult,si suspin dupa multe lucruri...

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina da... trebuie sa facem ceva in privinta asta,,, hmmm

catalina stanescu spunea... [Raspunde]

e delicat, rux!

DulceaMeAcasa spunea... [Raspunde]

Rux, o comanda speciala si de la mine pentru acest jurnal elegant si plin de farmec. Sa-ti scriu pe mail detaliile pe care le doresc? :P

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa :D scrie-mi:)

Trimiteți un comentariu