luni, 25 iunie 2012

Layout de iunie 2012

Buna!! Incepe si ultima saptamana din iunie! Nu-mi vine sa cred cum zboara timpul:). Uitandu-ma pe caietul cu programari am realizat ca astazi este singura zi "libera" cand va pot scrie cateva cuvinte despre grafica lunii iunie, pe blog, sau, cu alte cuvinte, despre "hainutele" de blog din aceasta luna.
Ideea mi-a venit in ultimul moment, cand, inspirata de un desen facut cu ceva timp in urma (Printre nori...) m-am gandit sa folosesc personajul (usor modificat) pentru iunie. Imi doream ceva linistit, deschis si racoros.. sa imi aminteasca de vara torida, dar in acelas timp si de fructe proaspete, de briza si tot asa. Aceasta a fost pe scurt intentia mea...;).
Acum ... trebuie sa ma pregatesc de hainute noi. Sa iau "metrul" si sa ma apuc sa fac schite... ca imediat bate iulie la usa si trebuie sa il/o intampinam cum se cuvinte.

4 comments :

Copiisimame spunea... [Raspunde]

Rux esti ca o albinuta! :) Mereu harnica si zburatacind printre jucarii, jocuri, idei, creatii minunate si toate menite sa ne inspire! Minunata imaginea lui iunie si cred ca layout-ul lunii iulie va fi tare dragalas si ne va uimi ca de fiecar data cu delicatetea si gingasia cu care ne-ai obisnuit sa le vedem! Te imbratisez cu drag!

KaBea spunea... [Raspunde]

Incep sa fiu "invidioasa"ca eu nu stiu "sa croiesc " ! Foarte frumoase"hainutele" si desigur....glumesc! :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Copiisimame si eu sper sa fie ceva tare frumos - momentan inca nu am instalat programul pe laptop..asa ca ma misc tare greu;)) :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@KaBea :*

Trimiteți un comentariu