vineri, 1 iunie 2012

"Maratonul Jucariilor"

LA MULTI ANI va dorim tuturor:)! A inceput luna COPILARIEI, iar noi copilarim mai mult ca niciodata:)! Bineinteles ca v-am pregatit ceva special luna aceasta!! Am inceput de dimineata cand am lansat pe Provocari Verzi cea de-a 5-a provocare "Jucarii din carton". Carton avem la dispozitie din belsug - numai daca ne gandim cate ambalaje se realizeaza din asa ceva... O jucarie micuta sau mai mare sa ne tina companie este binevenita la orice varsta - asa ca va asteptam cu drag. 




Oana ( DulceaMeaCasa) a venit cu propunerea pentru provocare. Tot discutand despre jucarii am hotarat impreuna ca luna aceasta ne vom provoca sa realizam nu mai putin de .. 16 jucarii (8 fiecare) pe 8 teme. Ce parere aveti? Noi suntem nerabdatoare, ne amuzam si avem si emotii... Eu ma voi inarma cu croseta (si fire) si fetru, iar Oana se va inarma cu ac si ata, material si carton. Prima jucarie o vom prezenta marti, pe 5 iunie. In fiecare marti si vineri speram sa va aducem un zambet, sa ne amuzam impreuna.. iar la final - pregatim o carticica surpriza cu modele si sfaturi.
Ca sa intram in atmosfera, va las mai jos o poza cu creatia mea pentru tema provocarilor - care este si cadoul pe care mi l-am facut azi, de ziua copiilor: o casuta din carton:


Asteptam parerile voastre si nu uitati ca in fiecare marti si vineri "copilarim in dulcea mea casa" si va asteptam cu drag!

6 comments :

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

LA MULTI ANI si mult spor la Copilarit :):):)

copilarim spunea... [Raspunde]

@micaela gh la multi ani:D Sa fie multumim mult.. la fel:D

Unknown spunea... [Raspunde]

La multi ani!!!! Ce de idei aveti voi :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Kadia

multe multe:) timp sa fie!!:D la multi ani:D

DulceaMeAcasa spunea... [Raspunde]

la multi ani! o luna plina de inspiratie, pasiune, dor de viata si ...surprizeeeeeeeee!

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa :D sa fie!! la multi ani!!

Trimiteți un comentariu