luni, 4 iunie 2012

Mek - "BD Covers by ComicsMania"

copilarimBuna!!!

Voi incepe saptamana cu un premiu castigat in martie...:D Yup, nu am apucat sa va povestesc inca despre el (si am o multime de fotografii pe laptopul meu - trebuie sa rezolv cumva problema tastaturii).

Concursul s-a numit BD Covers, a fost organizat de ComicsMania si Revista Comics si s-a desfasurat pe Facebook, pe pagina Comics Mania | Benzi Desenate | Comics | Manga | Figurine.

Eu am propus 3 coperti: PIF et HERCULE, Nausicaa Vaii Vantului (Hayao Miyazaki) si "A delicious Relationship" (Oishii kankei). Si... am castigat!! Premiul pe care l-am primit se afla in fotografia din stanga - este vorba de primele trei numere din Mek - o colectie de benzi desenate (sf, roboti e foarte interesant!). Multumesc frumos pentru premiu - ne place foarte mult:D!!

Rha a citit-o inaintea mea (eu abia am reusit sa ma uit doar asa rapid pe reviste si sa fac 2 poze ca sa vi le arat si voua ). Am intarziat putin articolul (puteam sa jur ca l-am facut..lol) ... oricum daca va plac benzile desenate, sau manga.. sau eu stiu figurine si alte obiecte cu eroii vostri preferati nu strica sa intrati pe site-ul Comics Manga pentru ca veti gasi o gramada de lucruri faine acolo - eu am pus deja ochii pe cateva titluri.. ;)). Deasemenea va recomand si site-ul prietenilor nostri de la Revista Comics care ne incanta lunar cu cate un numar de revista BD ;)).

Acestea fiind zise va doresc o saptamana frumoasa cu multe bucurii si sanatate si va las mai jos o imagine dintr-unul din numerele MEK:




4 comments :

ileana-carmen spunea... [Raspunde]

Multumesc pentru vizita pe blog. Vroiam sa te intreb ceva: as dori sa particip la concursul lunii iunie de pe blogul Provocari Verzi, am o lucrare draguta care se incadreaza perfect la tema de jucarii, dar i-am facut postarea mai demult. Nu am participat cu ea la nici un concurs. Se poate? Multumesc.

copilarim spunea... [Raspunde]

@ileana-carmen Am raspuns pe mail:D

DulceaMeAcasa spunea... [Raspunde]

rasfat de benzi desenate, care va sa zica....felicitari pentru premiu, acum asteptam povesti sau desene sauu... inspirate din ce ai citit. :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa sa fie:D

Trimiteți un comentariu