duminică, 9 martie 2014

2 bascute

Buna:)
Astazi a fost o zi insorita si frumoasa. Numai buna de purtat bascute. Si pentru ca am gasit cateva poze cu doua dintre bascutele lucrate recent, am zis sa vi le arat si voua.
Prima bascuta am lucrat-o pentru Buni. Teoretic ar trebui sa am si poze putin mai bune - acestea sunt facute imediat ce am terminat lucrul, pe lumina proasta - in ideea ca apoi nu mai apuc sa le fotografiez. hihih.
 
Am lucrat cu un fir degrade - de la capuccino la maro... Imi place foarte mult cum a iesit si cum ii vine lui Buni - la bascute prefer sa am modelele la "indemana" :).
Printre lucrurile noi, la modelul acesta am lucrat un fel de bentita - se poate vedea in prima poza.


Cel de-al doilea model de bascuta l-am realizat pentru Tati. Pe langa alternarea diverselor modele de picioruse am facut o scadere haioasa - se poate observa putin in imaginea de mai sus. Mie imi place foarte mult cum se vede.


Am lucrat cu fir bleumarin - ceva mai subtire decat la cealalta bascuta. Imi place tare mult cum a iesit si mai ales cum ii vine :D. Si ca o poarta.

Voi cum ati petrecut astazi? Eu am reusit sa definitivez doua proiecte despre care voi scrie in curand:D. Am facut si tutoriale! Sper sa va placa.
Nu uitati de concursul - giveaway organizat pe Provocari Verzi (aveti timp sa va inscrieti pana pe 11 martie la 11.a.m.)!!

4 comments :

Anonim spunea... [Raspunde]

Inspirate bascute! Si cred la fel de utile, moderne, chic! Pupic!

copilarim spunea... [Raspunde]

@corabogdan ma bucur ca iti plac! sa stii ca spre marea mea bucurie chiar sunt purtate. cel putin Tati pare incantat de bascuta.
(si zic asta pentru ca i-am mai facut o caciulita cu cozoroc gen sapca si una gen freestyle si nu prea le-a purtat. nu ca nu i-ar veni bine.. pffff:P)

ghemulet spunea... [Raspunde]

Sunt tare dragute bascutele.normal ca le poarta...Cum altfel!?!
eu astazi am...taiat via...Nu am petrecut prea placut c ama dor mainile de morrr...te pup draga mea.

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet :D
Si eu l-am tuns pe Dodo - abia am inceput! Buni zice ca daca am material de o mini pilota asa mult par are Dodutu :)). Acum tare haois. Are un capsor micut si ditamai suba:)).
Pup

Trimiteți un comentariu