joi, 12 februarie 2015

"Fluturas"


Buna!!
V-am povestit despre Mirakuru - mascota mea pentru tema #28 de pe Provocari Verzi - Mascota. Asa ca astazi va povestesc despre Fluturas - mascota lui Rha.


Probabil ca nu va puteti da seama din fotografii, dar Fluturas este destul de maricel: aripile au peste 30 de cm latime in partea de sus si punctul maxim de inaltime este aproape 30 cm.


Corpul a fost realizat din material textil si este format din doua parti: cea inferioara si cea superioara, impartita la randul ei in doua.Ochii sunt lipiti (ochisori mobili), antenele sunt facute din sarma plusata (ramasa de la un alt proiect).


Papionul este recuperat de la niste balerini (la fel si floricelele argintii) pe care Rha si-i cumparase si i-a vrut simpli, fara briz-briz-uri. Manutele sunt facute din margelute de lemn. Erau atasate unui maieu si le-am descusut pentru ca maieul arata mai bine fara :D. Si iata ca si-au gasit locul potrivit.


Aripile sunt lucrate separat in mai multe etape. Interiorul este din plasa usor sarmata pentru flori. Partea superioara a aripilor are plasa verde inchis, cea inferiorar verde deschis spre galbui. Aripile de jos stralucesc mai tare.


Aripile sunt formate din 4 parti lucrate separat - plasa sarmata a fost montata pe cadru din carton pentru a putea sta cat mai drept. Apoi elementele au fost prinse doua cate doua si ulterior marginile imbracate in material.


Decoratiunile sunt lipite cu banda dublu adeziva (strasurile). Si un bat pentru frigarui a fost adaugat la final, pentru a putea aseza fluturasul "in gradina". 

Pe Provocari Verzi va asteapta cea de-a doua tema a acestui an - Tema #28 "Mascota" si  editia a sasea: Felicitari Calatoare VI "Martisor".

Pe curand:) !

4 comments :

Spunsieu spunea... [Raspunde]

Este tare diafan! A iesit o decoratiune minunata.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Spunsieu multumim frumos :)

Gianina spunea... [Raspunde]

Oau,ce fluture frumos!Imi place!Bravo!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina sa stii ca e tare simpatic :))! si mie imi place mult :D
Pupici si iti multumim :)

Trimiteți un comentariu