joi, 30 mai 2019

Cautand inspiratia.. la palarii.


Buna!
Azi am fotografiat palaria cu care voi concura la prima proba de la concursul despre care va povestisem aici: Echipa Erenei. Nu va voi arata insa acea palarie azi, ci cateva "incercari" pe care le faceam in "paralel" cu lucrul la ea.
Tema numarul unu' a fost despre palarii Kentucky Derby (click pentru imagini). Modelul ales pentru palaria care va participa la concurs - mai am de ales poza (imi ies tot tremurate zau ... telefonul asta nu prea  mai face fata) nu apare in aceste poze.


Cel mai mult m-am jucat cu Maui. (Barbie Hawaii cum ii mai zic eu - de fapt nu stiu daca are vreun nume). Am incercat mai multe combinatii si a fost un scurt moment de relaxare. E bine.. e terapeutic sa uiti macar 5-10 minute de toate (si marti am fost inchisa in camera mea vreo 4 ore cat s-a deratizat in bloc... m-a ajutat sa ma mai relaxez un pic).


Si papusica blonda balerina (cum ii ziceam? Sparkle parca - va trebui sa mai meditez la numele ei) a primit o varianta de palarie si Anlily una pufoasa montata pe un fel de banderola. In afara de aceasta din urma, restul sunt doar in stadiu de propunere (nu le-am definitivat, dar mi s-au parut interesante si le-am fotografiat.

Probabil ca voi publica abia vineri articolul - trebuie sa incarc pozele si azi nu am reusit sa mai fac nimic (au inflorit teii si ma epuizeaza efectiv orice iesire afara - care sunt in principiu doua cu K) - in afara de a-mi pata unghiile si degetele de la curatat cirese, sa le facem gem :). Nu ma invidiati - eu nu pot manca... :) [ INCA 😉]

Ja ne! Pe curand

2 comments :

Ella spunea... [Raspunde]

Ai tinut cumva un "garden party" si pe mine nu m-ai invitat? :))
Foarte frumoase palariile! :))
Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella nu nuuu in niciun caz ;). M-am jucat foarte foarte putin. :P.
Ma bucur ca am fotografiat ideile de modele - o parte sunt rochite, fustite alltele bucati de materiale.. :D.
Sambata o sa va arat care e palaria pe caream terminat-o ;))
Pup cu drag <3

Trimiteți un comentariu