duminică, 12 mai 2019

De duminica.


Buna!
In linistea ireala a zilei de duminica (chiar nu se aude nici un huruit in sufragerie de iti vine sa dormi dupa pofta inimii, mai ales ca pe cer se aduna norisori pufosi, strategic pudrati cu vise de catre Mos Ene) am deschis laptopul si am chemat la apel toate pozele din #MonthlyDollsChallenge din aceasta saptamana, despre care nu am apucat inca sa va povestesc.
Mai sus, pe post de fotoliu confortabil, Kouki tragea smechereste cu urechea, cu ochii camuflati de gene lungi si matasoase, la o discutie intre doua blondute. Asta se intampla pe 8 mai - abia ce primisera costumatii noi si potrivite unor mici japoneze dragalase.
Creata, botezata luni Hinata, nu era straina de comfortul unui astfel fotoliu. In aceasta poza se pot observa binisor si diferentele dintre corpuri. Astfel, Hinata are un corp clasic de papusa Licca. In schimb, Hikari (care inseamna lumina) are un corp putin diferit, produs de aceeasi companie - cel mai probabil un prototip. Picioarele sunt mai subtirele putin, sta pe varfuri si corpul este de adolescenta.


In 9 mai ... mi s-a descusut slapul Ipanema - un mic accident, nimic grav, in timp ce il urmaream pe Kouki prin camera.... Imi propusesem sa il cos chiar atunci (a se vedea intentia mea clara, sub forma cutiei cu ate.. lol) - nu am reusit insa, asa ca ramane pe saptamana viitoare. Se coase relativ usor (iubesc Ipanemele :D) si e rezistent papucelul, sper doar sa fie potrivit acul pe care il am la indemana.
Domnisoarei nu i-am dat inca un nume. Poate ma loveste intre timp inspiratia .. haha. este tot un cap de Licca, asortat cu un corp  prototip, singurul cu nuanta deschisa a pielii din colectia mea.
Mi se pare foarte interesanta figura ei, deosebita. Are ochi mari, caprui, foarte exprezivi. Pantofii sunt originali, de Licca, dar rochita cred ca este de Barbie (parca am vazut o fashionista imbracata in genul acesta)  - tot nou nouta, primita cadou cand am luat papuselele.


Ieri (11 mai) aveam un chef teribil de plimbare. Vremea de afara nu era de acord cu mine, motiv pentru care am picat vreo cateva ore la datorie ( intr-un fel de somn care mai rau m-a obosit). Inainte insa, am reusit sa fac o fotografie pentru provocare!
Protagonistii sunt: Licca I Love Pet (cu Kouki mic in gentuta - i se vede capsorul daca va uitati cu atentie), Ren (fratele ei, student sau licean, el stie...) si mezina familiei, micuta Miki Chan - cu hainutele ei adorabile, de la gradinita :))))). 
Pe bicicleta (imprumutata) se afla Erena 2. Intre timp, de cand v-am aratat-o ultima data, am reusit sa ii rup cerceii (din greseala, se intelege - promit sa ii inlocuiesc candva cu altii) si i-am pus hainutele acestea, pe care initial le primisem odata cu creata bruneta - apropo, ea e prietena lui Ren.... 
Arata ciudatel pe langa suratele sale (din cauza ca e un corp articulat ceva mai inalt, de la alt producator), dar mie imi place cum a iesit experimentul.

Si am ajuns la "tremurata" de azi. Nu stiu zau de ce in ultimele zile nu mi-au iesit mai deloc pozele. Desi am tinut telefonul fara sa il misc. Poate de la felul cum cadea lumina de afara (mi s-a mai intamplat in trecut cu aparatul foto sa patesc asa).
Daca ieri a fost Miki fotografiata, azi a venit randul lui Maki Chan ;). I l-am prezentat pe ursulet si s-au imprietenit pe loc (eh... eu cred ca ei se cam stiau  din vedere,  fiecare privindu-l pe celalalt de la locul lui. Ah! Poate de  aceea a iesit poza neclara - nu aveau stare.

Si cam asta a fost. Sa vedem ce poze voi mai face saptamana care vine (sper sa am inspiratie si sa am si conditii pentru a o transpune in fotografii frumoase).
Va doresc o duminica frumoasa in continuare!

Ja ne! Pe curand:) !

4 comments :

Ella spunea... [Raspunde]

Rux sa faci o postare cum ai cusut papucul Ipanema, ok?
Am si eu unii pe care nu ma îndur sa-i arunc în speranta ca-i pot repara. Sa rupt o bareta, nu?
Papusica mica-mica din bratele ursului este tare draguta!
Dupa amiaza somnoroasa ... pardon, frumoasa, sa ai! :))

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella si eu am avut fix aceeasi problema cand mi sa rupt bareta la cei bleumarin. Cum sa fac sa ii repar si sa nu ii arunc.

In mod normal sunt foarte rezistenti (cei din 2007 sunt ca noi) si extrem de comozi si a fost un accident (cred ca au fost prinsi in usa sau ceva de genul acesta si cand m-am asezat pe varfuri au plesnit).
Am facut atunci un mic tutorial.
La cei maro cred ca s-au crapat din cauza ca i-am purtat foarte mult cu soseta / ciorap... :))) si i-am fortat probabil.

In principiu e necesar un ac obisnuit (din cel cu varf, nu mai bondoc, ca acelea din trusele de hotel) si ata. :)

Am mai avut si varianta (in minte) de a-l lipi - dar cum eu cu chimicalele mirositoare nu ma inteleg, a picat. Poate e chiar mai bine, pentru ca asa, cusut, nu risc sa intre in contact pielea cu cine stie ce substanta. Si daca se foloseste o atat de culoare potrivita nu se observa (sau daca se observa se poate masca cu ceva - un nasture haios, margelute.. etc)

La Ipanema chiar se merita a fi reparati pentru ca 1. se poate. 2. sunt foarte comozi si draguti.

Daaa Mika e asa draguuuta. Si a venit direct din Japonia in cutiuta ei (inca nu imi vine sa cred;P).

Multumesc mult - ma tin tare cu somnul (urmeaza o plimbare de seara si o paine de casa - ca iar am mancat-o pe toata :O).

Pupici cu drag <3

Diana spunea... [Raspunde]

Fotografiile sunt faine si prin faptul ca spun o poveste de duminica, zi potrivita pentru odihna si relaxare. "Fotoliul" e tare pufos (ti-am mai scris, altfel, ca langa papusi mi-l imaginez pe K ca un paznic. Imi place foarte mult fotografia cu "adolescentii" - in care apare bicicleta. :)
Zile senine iti doresc! Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana incerc sa fac si povesti - dar e destul de greu pentru ca am spatiu restrans si timpul la fel (asa cu recuzita sa zicem ca m-as descurca(poate montez odata casuta ;)

Bicicleta am imprumutat-o de la o alta papusica (:D) - am o colectie de 3 biciclete ;))). Bine doua sunt de sine statatoare si asta e cu pasagera din dotare (care nu apare in poza insa).

pupici cu drag - sa fie pentru toti <3

Trimiteți un comentariu