duminică, 19 mai 2019

Duminica. Kouki si Goofy. Sporul Casei.


In loc de gradina, avem un pat incapator. Kouki credea ca e al lui. Intre timp s-a dovedit a fi, de fapt, al lui Buni, care ne-a gazduit in primele luni de cand l-am adus acasa. Cand ne-am mutat in camera cu norisori, Kouki a fost putin confuz si chiar si-a revendicat (cu un latrat) teritoriul pierdut.
Pana la urma (si destul de repede - e un mic intelept) si-a dat seama cum stau lucrurile. S-a resemnat partial, pentru ca de cate ori are ocazie mai face cate o gradina pe paturica de pe pat... ca azi.


Am primit de la Mami o floare zilele trecute - se numeste (tot) Sporul Casei. Spun "tot" pentru ca sunt mai multe plante care se numesc asa. In fine... 
Azi am curatat putin planta (de frunze si flori ofilite). Si recuperand o floricica alba, am convocat-o pe numita (botezata asa de micul N) Goofy, la o sedinta foto.

I-am imprumutat o esarfa rosie lui Kouki si iata ce a iesit. :) Sper ca se poate observa si motul lui Kouki. Intre timp a pierdut (iar) fundita de par transparenta.... Pf. :)) [ Nu-i nimic ca am o punguta plina.. hahahahaha.]

Ja ne! Pe curand! :)

4 comments :

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Nu-i stă rau deloc ! Alb cu roșu si cu gufi lângă el, si avem un mărțișor Superb, :)))

Săptămână Superbă îți Doresc !!!

ina02s spunea... [Raspunde]

Frumos foc Kouki cu esarfa rosie. Nu-l deochem. :) Sa aveti si spor_in_casa! Numai bine!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof :)).. Nu ma gandisem la martisor :)). Dar nu e o idee rea deloc.

Multumesc mult, la fel :D!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ina02smultumim mult :)!
Este un fermecator domnisorul Kouki :)))).
Pupici cu drag :D.

Trimiteți un comentariu