sâmbătă, 25 mai 2019

Echipa Erenei


Stiti deja, banuiesc, ca imi plac papusile. Imi plac in general - sa le privesc, sa le admir, sa le descopar... Mi se par niste creatii foarte interesante poate si pentru ca, in primul rand, sunt o reflectie a noastra.
Ma atrag papusile care au un ceva anume. De exemplu Erena imi aminteste foarte mult de Buni. E blanda si senina si parca "respira bunatate". Are un par foarte frumos si o frunte inalta. Imi place si corpul articulat  pe care i l-am dat pentru ca ii ofera si mai multa mobilitate si se poate "exprima" prin fotografii.
Costumatia pe care o poarta acum a fost initial a Liccai cu par lung si cret. Mi s-a parut insa ca i se potriveste ei si mai bine si, un factor carea cantarit in favoarea acestei costumatii, au fost pantofii, care asa bine ii vin doar ei.


Ca un facut, saptamana aceasta am tot convocat-o la provocarea de pe instagram cu papusele Licca. Desi ea e, cum s-ar spune, un custom, o papusa hibrid. A fost asa ca un fel de pregatire pentru ca in curand va participa la un concurs de creatie, alaturi de alte trei papusi.
Mi-a placut mult fotografia realizata pe bicicleta (ati vazut unde are pantofii? haha). Bicicleta ii apartine altei papusele - lui Anlily (cea in roz si mov, cu breton). Are un cos cu flori (pictate pe carton), in cos se mai afla si un laptop si are si doua bentite (una mov pe care o poarta Erena mai sus si alta roz pe care ati putut-o observa poate in poza de ieri). Mai are si un ghiozdan simpatic in spate. 
Aceasta este cea de-a treia bicicleta pe care o am in mica mea colectie. Mai am doua, dar acelea nu au si acel cadru care tine papusa pe bicicleta.... Poate le veti vedea in curand si pe ele.


Revenind la concurs.. Este organizat pe Facebook, intr-un club dedicat pasionatilor de papusi: Barbie & Fashion Dolls Romania. Se va desfasura pe parcursul a saptamani (deci opt probe) si sper sa pot raspunde la fiecare proba in parte onorabil. Promit sa va tin la curent!
Mi-ar placea sa fie o aventura creativa frumoasa si, de ce nu, echipa roz (pe cuvant ca a fost cu totul neprogramat lol) sa se afle pe podium.

Va doresc un weekend linistit!!! La mine e cu soare si cu nori si cu chef de facut o gramada de lucru, sabotat de un somn ce isi cere drepturile :))))).

Ja ne! Pe curand!

2 comments :

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Foarte Frumoasă Erena, parca semanaţi ! Lipseau ochelarii :))

Soare, mult soare la noi azi, ieee!!!
Baftă cu provocarile păpușești !

Duminică Plăcută vă Doresc !!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof :)) culmea e ca ...chiar am niste ochelari haiosi pe care ii mai puneam papusii. Dar seamana cu Buni, nu cu mine :).

Multumesc - sper sa fie interesant concursul de creatie si sper sa am timp si sa ma descurc onorabil.

Azi voiam sa filmez pentru Timp Pentru Tine dar... nah.. si era chiar foarte frumos afara.. cine stie... poate saptamana care vine, daca tot se stropeste in oras (plus dezinsectie in bloc.... sincer mi-e frica, dar ma tin tare).... Kouki nu a vomitat decat de doua ori in ultimele zile. Nici nu stiu pe unde sa il mai plimb. Il duc pe langa cladiri nu pe la tufe, pe cat posibil :(((
Si ma gandesc si eu ca se apuca sa stropeasca fix acum cand sunt salcamii in floare. si teii.. miere de albine .. mda.

Trimiteți un comentariu