luni, 20 mai 2019

Gandurile bune de Luni.


Buna!

Lunea e ziua gandurilor bune. In fiecare zi ar trebui sa avem cat mai multe astfel de ganduri, dar imi amintesc mereu de o carte cu citate zilnice din seria Secretul. Iar lunea era decretata, dupa cum spuneam, ziua gandurilor pozitive (deci bune).

Mi-am pregatit de dimineata decorul pentru provocarea lunara de pe instagram. Am imprumutat o masuta si un scaun de la setul de camera din lemn. Setul acesta l-am luat de pe Libris inainte sa se nasca micul N. 😅

Apoi am desfacut vesela buna - nu ca as mai avea o alta (aveam una din plastic de la bucataria din copilarie, doar ca ai mei au avut grija de lucrurile noastre). M-am gandit ca laptopul si bentita mov (care abia se mai vede - am pus din greseala rama peste ea, haha) se vor potrivi in decor.

Si am convocat-o pe prietena noastra Hinata la o fotografie.
Lunea noastra a fost cu copt de paini... si facut de mancare si babysitting  via whatsapp :))). M-a aranjat micul N pentru toata perioada in care a fost in vacanta si nu am putut vorbi (are mai nou o noua bucurie, nu ma mai cheama doar Tutuc, ci si Ruxuc si cu mare entuziasm ... chiar Ruxandra - a crescut puiul).

Va dorim o saptamana frumoasa, cu bucurii!

Ja ne! Pe curand!

ps: cineva i-a facut azi o poza lui Kouki in timp ce vorbeam cu un domn... :O.



4 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

E minunata scena din foto! :) Serviciul de ceai miniatura e tare dragalas!

Multumesc, Rux! Ganduri bune va transmit, cu drag! (chiar daca nu e luni) :)
Saptamana frumoasa - si cu spor - sa aveti si voi! Pupici! <3
(Kouki atrage privirile, deci, si obiectivele aparatelor foto! Altfel cum? :) e tare dragalas!)

ina02s spunea... [Raspunde]

E draguta Kouki, dar si mai si imi place ideea ca luni e a gandurilor bune. Ce frumos! :) Numai bine!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Ma bucur mult ca iti place <3! Serviciul acela imi e foarte drag - asa ma bucur ca am reusit sa mi-l cumpar .... :).
E prima data cand indraznesc sa il scot din cutia lui si sa il folosesc pentru poze ;).

Multumim mult - cred ca pe Kouki va cam trebui sa il tund. Nu l-am pieptanat de vreo 3-4 zile si deja s-a incurcat intr-o parte pe gat :(((.

Pupam cu drag <3!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ina02s ah... Kouki e de fapt baietel de catel :P. El nu apare in fotografia asta, dar cineva ieri cand am iesit cu el afara i-a facut o poza (nu stiu cine ca nu a cerut permisiunea si eu vorbeam cu altcinea).
:P
Pupici cu drag!

Trimiteți un comentariu