joi, 16 mai 2019

In reluare.

Buna!

De marti dupa-amiaza tot incerc sa raspund la mailuri, la comentarii si nu reusesc. M-au tinut la distanta o gramada de treburi mai mici sau mai mari, asa ca sa stiti.. de ce nu v-am raspuns.
Azi, printre altele, am reusit sa smantanesc la timp laptele prins (hihihih). Un mic ajutor suprins in timp ce admira productia de smantana - asta pentru ca datorita provocarii de luna aceasta, macar pot sa asigur fotografiile :)).
Sunt putin in reluare ca sa zic asa... si in seara asta tocmai am ratat la mustata sa imi iau o papusica pe care o voiam 😔. Oh well... cum ar spune japonezul, imi voi da silinta si voi face imposibilul posibil daca e sa fie pana la urma 😅.

Ja ne! pe curand!

ps: Ploua!

4 comments :

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Au iesit raze calde si blande la noi, trimit si la voi !
Uneori intenționat arunc niste faramituri de paine in lapte inainte sa fiarbă ca sa se transforme in brânză.. ador branzica aia inducita cu miere ehei :))
Blondă în bucătărie ? ;)

Un Weekend cu Mult Soare vă Doresc !!!

Diana spunea... [Raspunde]

Maruntisurile incep sa ma cam epuizeze, pe mine. :) N-am mai smantanit lapte de nu mai stiu cand! Tare-i buna smantana "de casa", si branza "de casa"... :)
Are cine sa linga blidele! (nu la propriu, evident) :)
Weekend frumos iti doresc! Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof multumim :)!!
Ei na... uite de chestia asta nu stiam!Se face branza? Stiu ca se poate face branza din lapte proaspat cu otet, sau calciu (asta nu imi place deloc, nu mi-a placut niciodata).
Da! O blonda gospodina!
Apropo, am fost si eu blonda pentru o scurta perioada :)))).
weekend frumos si din partea noastra! :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :))))
Subscriu. Nu stiu cand trece ziua ( apropo azi am facut branzica de casa :D - a gustat putina si Kouki ).
Pupici cu muuuult drag!!

PS: cred ca agitatia asta din oras, poluareade tot soiul si stresul cat cuprinde ma obosesc mai tare decat bucatareala :))).

Trimiteți un comentariu