sâmbătă, 18 mai 2019

Maki, The Dog si Patrocle



Pentru ca am povestit acum ceva timp despre surprizele de la anumite meniuri (pe care le cumparam pentru surprize), iata ca l-am convocat pe TheDog la o poza (dragutul gri de mai sus). Nu a venit insa singur ci alaturi de Patrocle si de Maki.

In rest... ma grabesc sa fac o paine ca e deja 5 si 15 minute si am reusit sa deblochez lumina la aragaz (pffff). Nu stiu cum e vremea la voi, dar la mine e soare si frumos si as dormi intrun sezlong afara in curte. 

In copilarie ieseam in curtea blocului. E in spate aici un deal, dar nu e indicat sa iesi acolo.... in fine.  Doar daca vrei sa stai intre parcare si gunoi... desi pe deal parcheaza o gramada de gunoaie, caci oamenii sunt total dezorientati in vremurile noastre in ceea ce priveste cum e cu aruncatul...

Asaca ma intorc la bucatarie, ca vad ca de lucru de mana nu ma pot tine. Mi se inchid efectiv ochii de somn.

Weekend frumos!!! 
Ja ne! Pe curand :)!


6 comments :

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Patrocle îi genial !! Te bine dispune doar privind-ul !!

Peste tot prin țară pe unde am fost am dat de gunoaie aruncatoare de deșeuri..
Nu mai știu parcă marți sau miercuri eram într-o stație aproape de kauflandul de la noi din oras, si dintr-o dată au venit niste tineri până in 18 ani cu dozele de energizante in mână, unu, era ora 16 nu dimineață ca sa bei "energie" si doi, de ce au ei nevoie de bauturi energizante la varsta lor, oare nu îi nimeni sa le spuna, parintii lor ce zic ? Ei, nu de asta am vrut sa zic ! M-am uitat la ei de curios sa vad ce vor face cu dozele, surpriză, desii pubela era doar la 4 metri de ei, dar a fost prea departe, au pus dozele in picioare pe bordura, si in picioare acolo au ramas, chit ca am bombanit ceva, dar mi-au dat "pace".. Pentru astfel de comportamente nici nu mai sti pe cine sa dai vina, sincer.. Nu cred ca așa fac si la ei in cameră sau curte, ori mai sti ??

Acum de vreo ora am venit de la soramea din comuna si cand am trecut pe lângă raul meu, am constatat ca are nevoie iar de mine săi culeg peturile aduse de val de cei care fac valuri de gunoaie..iar eu nu suport ca bucatica mea de rau sa fie poluată..

Ei, noi sa fim sănătoși, cel putin vrem, ne pasă, avem un vis, o poveste..

A fost o zi de-a dreptul fantastică, nu vreau sa zic prea mult sa nu-ţi fac poftă..

Mult Spor la bucătărit,
Și o seară bună si liniștită !!!

Ella spunea... [Raspunde]

Imi place Patrocle si Maki ... pe celalalt catel nu îl vad prea bine ...
Buna dimineata! :)) Te-ai trezit? :))

Diana spunea... [Raspunde]

Maki e in siguranta intre cei doi ham-ham. :)
Si aici a fost o zi aproape ca de vara, dar nu m-am putut bucura de ea din cauza de "carenta de somn" :)) - am recuperat ceva-ceva. :)
Despre gunoaiele aruncate la intamplare ce sa mai zic? E adevarat ca pe unde am drumurile zilnice nu prea intalnesc (la inceputul anului erau strazile murdare - acum sunt maturate), dar stiu ca exista.
Sanatosi sa fim! :) Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof pe Patrocle l-am facut ca raspuns la o provocare :). Hehehe! Ce amintiri frumoase :).

Multumesc mult !!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella O sa il mai aduc atunci in prin plan pe TheDog ;))). Este foarte simpatic - inspirat de un proiect japonez (asta am aflat acum recent pentru ca la vremea respectiva nu stiam decat ca proiectul implica niste lentile speciale la aparatul foto).
Ma trezisem, da :). <3
Pupici cu drag!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana hihi - dragului de Patrocle ii cazusera ochii :))). Cedase banda dublu adeziva. Acum e refacut :).

Este minunat cat vedem ca se poate si altfel. Asa ar trebui sa arate normalitatea... Si implica un efort marunt faptul de a arunca la pubela si nu pe jos pana la urma.

Pupici cu drag <3

Trimiteți un comentariu