miercuri, 15 mai 2019

Miercurea fara cuvinte " O Rosie Inima"



Episodul 218 de la Miercurea fara cuvinte. Joc de imagini, initiat si gazduit de Carmen. Devenit si "tematic" in timpul celor doi ani cand Calin i-a purtat de grija.
🌸🌸🌸

Tema:  Rosie. Inima
📷  din 23 septembrie 2018

 🌷🌷🌷
-📷 mai multe episoade 📷-

12 comments :

Ella spunea... [Raspunde]

Valentine's day .... every day! :)))

Zi frumoasa, Rux!

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Oooo, roșie adevărată ???
Și ce Frumoaaaasă !!!

Așa te-ai gândit tu, să ne faci poftă de roșii de grădină !?
Să sti ca eu nu ma ating de gogonelele astea colorate din comerț ! Cred că alea nu îți fac nici un bine, dar rău cred ca mai mult..

Mi-am adus aminte că in urma cu cativa ani, mama a cumparat niste roșii din comerț (eu le zic gogonele vopsite) si lea pus pe marginea de sus a aragazului, zice ea, că să se mai moaie ca erau asa tari, sti tu, dar eu i-am zis că nu se vor inmoia, ca asa sunt ele.. Vrând sa aorind aragazu, m-am intins sa i-au chibritele de pe ramă, si din greșală am lovit o porodică si a căzut după aragaz, apoi am aprins aragazu, nu stiu ce-am mai facut ca am uitat sa o scot de acolo..
După circa 6 luni a trebuit sa fac ceva modificari prin bucatarie si trebuit sa mut aragazu de la loc, surprize !!! Gogoneaua mea rosie era acolo.. Curios am luat-o si era putin mucegai pe ea, am spalat-o si era intactă, băi nene, m-am speriat ! Nu-mi venea sa cred, avea doar o mica pată neagră cred cavde la mucegai, dacă o puneai între celelalte, jur că nu-ţi dădeai seama.. De atunci am prins asa o teama si suspiciune despre tot ce cumpărăm, mai ales când nu este sezonul..
Mai bine asteptăm să se deschidă sezonul si apoi ne facem plinul cu fiecare când le vine rândul, apoi dacă veți manca o rosie crescută la sol, soare, fertilizatori naturali, atunci vom vedea diferența, apoi daca mai e si în forma de inimă, atunci Rux stie mai bine,

Trimit si eu o 💕 din inima țării !!!


Diana spunea... [Raspunde]

Cu drag, de la natura, altfel spus! :)
Foarte interesanta!
Happy WW! Pupici! <3

Daliana spunea... [Raspunde]

Vaaai, ce poate face natura! O inima , o rosie....frumos!
Salutari!

ina02s spunea... [Raspunde]

Ce rosie frumoasa si ce forma uimitoare are.Trebuia fotografiata. :) Numai bine!

CARMEN spunea... [Raspunde]

vaaaai, asa ceva nu am mai vazut. bine ca ai fotografiat o langa fata ta, sa avem referinte si sa vedem cat de mare e! enorma! si ce forma si ce culoare faina ❤️ O minune! cine a gasit o, este norocos... Ma gandesc ca tu ai primit o, deci esti foarte iubita 😀 Meriti.
happy WW Rux draga 😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella Chiar :)))! :D
Pupici cu mult drag :*!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof da - era cat se poate de adevarata! :D
In aparareamea, nu am mancat-o eu. (doar daca am pus- la suc, dar cred ca nu a fost cazul, hahaha).

Eu sunt pentru fructe si legume de sezon, de provenienta locala, de preferat sa si stii de unde, ce si cum (si se poate - uite e Adopta un taran, un proiect foarte fain, unde poti gasi detalii despre alimente si sa te duci la sursa, sau sa vina ea la tine, in functie de oferte).

Anul trecut am avut si eu doua rosii mici dintr-un rasad aparut in balcon. am pus o singura samanta.

E fain sa stai in inima tarii :D.!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana asa-i? Catodata reusesc sa mai fac si cate o poza la minuni din acestea. <3
Pupici cu drag :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Daliana daaa:). Natura ne tot trimite bunatati! Mai ca imi venea sa o ascund de mancaciosi :))).
Glumesc desigur :P!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ina02s asa am zis si eu. Mi-a adus zambete pe buze (de fapt se vede din poze - a trebuit sa fiu si eu prezenta ca sa se ada cat era de mare:D)

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN si era naturala. Bine eu si eram... :)))))
Parintii mi-au adus-o. Din fericire anul trecut a fost un an bun si s-au facut rosiile. Inca mai avem noroc si mai gasim oameni care cultiva si ingrijesc natural. Miroasea atat de frumos a vrej, a rosie... <3.
Evident cea mai mare dorinta a mea an de an e sa se faca rosiile, prunele, merele.. mai ales :))))). Si dovleceii :O. Nu stiu ce s-a intamplat in ultimii doi ani dar nu am avut mai deloc (si cei care erau - un soi ciudat, nu am putut manca :().

Pupici cu drag si happy weekend :D

Trimiteți un comentariu