joi, 2 mai 2019

Provocarea lunii Mai - Licca @Instagram

Buna !
Am inceput o noua provocare pe Instagram, alaturi de Micaela. In mai protagonistele vor fi papuselele Licca. Va voi tine la curent si voi aduce din cand in cand si aici fotografiile pe care le voi face :).
Pentru ca ieri s-a nimerit sa am pregatite de luna trecuta cateva colaje, prima poza am facut-o azi, pe 2. Tocmai ce am primit aceasta carticica pe care abia astept sa o pot onora (sper sa nu astept totusi prea mult :D).
Va doresc o luna mai minunata!

ps: daca vreti sa ne urmariti, hastagul principal este: #MonthlyDollsChallenge si vad ca pe laptop nu merge, doar pe aplicatia de pe mobil. (este posibil ca intai sa fie nevoie sa imi dati add la prieteni ...hmmm)

4 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Licca-Chan prezinta foarte elegant carticica!
Voi astepta sa vad aici ceea ce publici acolo. :)
Multumesc, Rux! O luna mai minunata (suna hazliu!) :) iti doresc sa ai si tu!
Pupici! <3

CARMEN spunea... [Raspunde]

superbe papusile tale, Rux draga! Ma bucur ca ai revenit si ca aduci o nota noua blogului tau. Eleganta si naturaletea acestor papusi este uimitoare.
Succes si la execritiile din carticica! Un weekend minunat! pupici si pentru Kouki <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana da, aceasta este papusica lui Buni (mi se pare ca seamana cu ea <3). Cartea este absolut minunata. (nu am citit decat un capitol dar imi place tare mult). Poate povestesc mai multe la coltul de lectura (incerc sa revin pe "micile ecrane").
Va spamez cu poze cu papusi :))) - vorba vine ... apropo de asta numai eu primesc o tona de comentarii anonime de ceva vreme? M-au zapacit.

Sa ne fie o luna Mai minunata (suna, dar sa si fie... si hazlie si minunata :D).

Puuuuupici cu drag <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN superbele astea mici ma incarca pozitiv de fiecare data :). Sper sa pot a va aduc si voua o doza de copilarie asa micuta si pozitiva ;).
Incerc sa ma tin de blog cu ambele maini strans. Adevarul este ca lumea din jur parca imi stoarce toata energia.... mi se pare si frustrant. :)))
Licca chan sunt niste papusele foarte dragute. Candva visam doar sa le am ... acum nu imi vine sa cred ca am reusit sa mi le iau. <3
Multumesc mult - abia astept sa ma ocup si de cartica.
Kouki a tras pe dreapta (ceea ce as face si eu... si sper sa nu o fac ca ieri.. nevoit :O. am picat efectiv din picioare).
puuuupici

Trimiteți un comentariu