luni, 13 mai 2019

Sapte luni! 💕


Azi ne sarbatorim feciorul 💕!!
Sase Sapte luni de bucurie se implinesc! Am pregatit trei poze mai vechi (pastrate cu acest scop) si, daca aveti rabdare pana la final, doua proaspete, de azi.

Prima poza este din 6 aprilie (ca sa fie cu sase, lol). Alaturi de una dintre prietenele lui (pe ea a placut-o de la inceput, lol) Kouki "inghitea galbenusul" - adica era proaspat trezit din somn si mai motaia un pic. Adevarul este ca sunt foarte draguti!


Poza numarul doi: din 11 aprilie (11 sa fie cu noroc :P) - alaturi de "Kouki mic" (cu nasul cu "buba" - cred ca l-am lovit de "Dodo mare" - celalalt catelus de jucarie putin mai mare - asa a gasit micul N potrivit sa le spuna la cei doi catelusi). Intre timp am incercat sa il repar dar, markerul meu negru (il am din 2005) nu prea mai da randament.

In cele din urma,  poza numarul trei: am publicat-o pe 15 aprilie (1 plus 5 = 6 .. lol. Da, stiu, ma joc cu numerele). Este, de fapt, cea mai veche dintre cele trei  - de anul trecut, cand pui abia venise in casuta. Aveam doar 3 zile (16 octombrie) impreuna.

A crescut ceva baiatelul! Intre timp .... s-a pletosit si incurcat de am crezut ca nu il mai scot la lumina. Dar l-am scos si tuns (prin februarie) si acum iar i-a crescut parul (dar nu are decat cateva "incurcaturi" pe piept si burtica, unde nu sta la pieptanat... hahaha).
Si e atat de frumos (nu ca e al meu, chiar e)! Are culoarea untului, cu suvite albe (fix asa era si Dodo - cand ieseam toata lumea intorcea capul dupa el).

Si iata pozele facute azi:


Prima poza - alaturi de noua noastra prietena Blythe mulatra si articulata 💖. Tocmai ii prinsesem fundita in par - ca sa ii eliberez  ochisorii. :) Pana atunci se jucase cu Porcu' [ a se vedea in poza urmatoare ] si acum poza visator. Cred ca incepe si el sa se prinda cum e cu pozatul... si observ ca ia pozitii din astea artistice in care lumea care nu il cunoaste poate cred ca e ... "nefericit":))). Mai ca l-as crede si eu daca nu as avea experienta inca unui artist de gen (Dodo cel visator) si daca nu as stii ce facea cu cateva momente inainte.


Et voila! Schimbare de atitudine la alte cateva momente distanta: " Ce, inca ma pozezi?"!
In spate se vede Porcu', mulatra noastra a migrat la locul ei si i-au luat locul Magarusul (fratele lui Buridan) si Maki. 💕
Apropo - de cand l-a "suflat" papusica LOL, e foarte circumspect. A luat-o pe asta mica la intrebari (mirosit si cercetat ) si nu parea prea convins ca e in siguranta. El, nu papusa. Stiti ce are in comun Maki cu LOL? Culoarea roz. Hmmm - si se spune ca ei nu disting culorile.
(Totusi lui Dodo daca ii spuneam adu-mi nu stiu ce verde venea cu nu stiu ce-ul verde, nu cu cel albastru, identic).

Sapte luni fericite, pui mic!! 

Ja ne! Pe curand :P!

4 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Multi ani fericiti va doresc! :)
In poza trei (din prima serie) si in cele din seria a doua e mortaaaal! <3 Se vede in toata splendoarea lui! In ultima foto, privindu-i piciorul din spate care se vede, imi imaginez ca abia s-a ridicat sau abia a terminat o repriza de joaca (mai au astfel de pozitii si in momentele de relaxare totatal). N-o scriu pentru tine, :))) ci pentru aceia care nu stiu cum se manifesta animalele fericite. <3
Te imbratisez cu drag si iti doresc sa ai o saptamana cat mai buna! Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana multumiiiiim!!!!
Da - greu cu prinsul privirii in poze :))). Stii si la Dodo era greu, dar Kouki are altfel capul. Si bretonul ala ii acopera aproape total ochii. Poza 2 exprima f bine ce vreau sa zic - si acolo inca se vede ceva.
In poza 3 abia venise puiul. era si un pic tunsulici <3. Maslinuta mea neagra.

Ahhh piciorul. :))) Deci... cand venise la inceput - acum mai adopta si culcatul pe o parte (cand a venit nu prea il vedeam asa si acum mi se pare asa ciudat ca face exact ca Dodo... uneori ma frapeaza unele chestii, ca nu l-am invatat eu) - revin, la inceput se aseza pe burta cand isi incheia el ce avea de facut (alergat sau plimbat sau jucat) si dupa ce se aseza, trantea un picior in afara :)))). Dar asa cu un zvac. Cand l-am vazut prima data am izbuucnit in ras. Si acum... cand il simt ca arunca piciorul ma amuz instant.
Deci asa.. se relaxeaza :)))). Mucusorul. :))))

Pupam cu drag (el doarme evident) :D

ghemulet spunea... [Raspunde]

La cat mai multe si la cat mai frumoase va doresc dragilor.Asa ma bucur ca nu ai renuntat la adopta un nou prieten..Nu ai idee.Ma bucur pt voi .Buni ce face?

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet iti multumim tare-tare mult draga mea!!
Puiul cret sunt sigura ca a avut ceva de-a face cu toata aceasta intamplare!
Buni e si ea tare fericita (toti suntem) ca il avem! Ii citesc acum din Agatha Cristie.
<3
Pupici cu drag!!

Trimiteți un comentariu