vineri, 24 mai 2019

Te las cu inima (Cleopatra Stratan)

Buna! :)
Ieri cautam o alta piesa (pentru ca aveam in plan alta  calatorie muzicala pentru azi 😅) cand am avut o revelatie! Muzica noastra romaneasca mai are o sansa. Am dat peste o revenire benefica si placuta pe scena muzicala romaneasca: Cleopatra Stratan.
Yup! Eu deja fredonez piesa aceasta de zor. A aparut anul trecut si videoclipul este super super dragut:


Deci zic ca se poate! Clipul arata foarte bine cap-coada. Costumatiile sunt foarte de efect (si cu stil!). Iar innterpretarea pe masura. 
Mi-a placut mult si live-ul (si ma bucur ca a primit premiul 1 piesa) realizat de Cleopatra alaturi de tatal ei, Pavel Stratan!



Iata mai jos va las si versurile in cazul in care vreti sa cantati si voi - si eu cred ca va va prinde si pe voi piesa :).

Versuri:

Dum Dum Dum Dum Dum

Când eram mai mică
Lumea îmi spunea
Să nu vorbesc c-un hoț ca tine c-ai putea
Asupra mea cu flori, acționa
Doar să-mi furi inima.
Tu n-ai furat nimic
Nu te-ai deranjat
Indiferența doare m-ai descurajat
Ciocolată-n loc de-o floare
 Dragostea n-a prins amploare
Hai ia de la mine
Ultima favoare

    Te las cu inima
  O noapte tu cu ea
  S-o poți reanima a a a

    Te las cu inima
  Să-i faci orice vrea ea


    Și mă tot întreabă
    E mai curioasă
    Dragostea ta declarata-i serioasa?

    Dacă mă dobora

    Dacă mă învârte
    Ești ca Ghiță știi si drumul spre portiță?

    Eu știu că știi
    Că eu ți l-am arătat
    Dar nu i-am spus că lacătul e descuiat
    O inima nu știu cum dar s-a furat
    Ești tu un hoț adevărat

    Te las cu inima
    O noapte tu cu ea
    S-o poți reanima a a a

    Te las cu inima
    Să-i faci orice vrea ea

    Eu sunt norocoasă dar tu ești mai norocos
    Doar un buchet de flori și lumea mea-i pe dos

    Ca într-un film american spion

    La furt de sentimente ești un campion

    Dum dum dum dum dum

    Te las cu inima
    O noapte tu cu ea
    S-o poți reanima a a a

    Te las cu inima
    Să-i faci orice vrea ea

    Te las cu inima
    O noapte tu cu ea
    S-o poți reanima a a a

    Te las cu inima

    Să-i faci orice vrea ea

🌈💙💗💚💛💜🌈


💕 Daca e vineri, celebram prietenia cu provocarea muzicala, alaturi de Carmen. 💕

PS: Am aflat si de ce toata saptamana am fost intoarsa pe dos (si nu numai eu) si azi Kouki mi-a facut surpriza sa vomite de dimineata! Se stropeste prin oras. Pentru mine este o perioada oribila - azi se fac 100 de saptamani de cand l-am pierdut pe Dodo si imi reaminteste pentru a mia oara ... de ce.
In loc de toate tampeniile pamantului care se fac, multe inutile ... ar putea sa se lipeasca la avizier la fiecare bloc cand au loc stropirile si sa se asigure ca respecta intervalele si mai ales concentratiile.....
Eu am auzit aseara intamplator ca ar incepe de luni... si azi de dimineata dupa figura facuta de Kouki, am cautat pe internet si am aflat ca au inceput de pe 21 (fix de cand ne-am simtit rau, cu ameteli si dureri de cap si tot tacamul). 
Este atat de multa poluare... atat de multa. Ar trebui amendati toti cei carestationeaza cu motorul pornit si nu numai ei.
Da ... Dodo... nimic nu s-a schimbat in bine. Si in continuare ma doare sufletul de neputinta si dor. 100.  Ar vrea ca lucrurile astea pe care le-am scris sa devina de-acum istorie. Oamenii sa devina brusc mai responsabili, mai atenti si mai informati... sa reinnoade legatura cu natura. Sa pretuiasca aerul, apa...  Sa nu mai scuipe pe jos de parca... 
Nu mai zic nimic.
Sper cumva sa auzi si tu cantecul acesta frumos. Il voi lua pe Kouki la dans.... si vom dansa cu tine :).

Ja ne! Pe curand!


6 comments :

Ella spunea... [Raspunde]

Mai bine o trimiteati pe ea la Eurovision!
Eu tare nu înteleg la ce te referi cand scrii despre "stropit"!
Ce se stopeste? Sau mai bine zis pentru ce se stopeste?

Weekend placut, Rux!
Pupici! <3

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Am ascultat ambele melodii, live-ul mi-a placut mult cât de realis a cântat, aproape ca in videoclip :))

Si eu trag nadejde ca astfel de piese sa mai scoată artiștii..

Melodia an tot ascultat-o dar videoclipul doar acum l-am văzut pentru prima dată si mi,a placut mult !

De fiecare dată când merg la vie ma loveste durerea de cap cand vad flacoane de otravă aruncate pe poteci și prin garduri, nici macar atât, bunul simț, să le ia si sa le aducă acasa..le lasă răvășite pe câmp crezând ca natura are putere de descompunere a otravurilor lor..
Eu mai adun din ele, dar m-am săturat tot timpul sa-mi incarc rucsacul cu ele, dar parca nu ma lasă inima sa le vad cum zac aruncate pe camp..

Ce să zic, dodo îi fericit si intr-o bună zi vom fi si noi..
Deocamdată mai avem de luptat cu morile de vânt, dar nici legile nu se prea aplică, așa cum ai zis, macar sa le de-a amenda ca sa le fie frică de-a mai arunca, etc..

La noi ploua, si ploua si tot poua de azi dimineață..

Multe Salutări cu Liniște și Pace !!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella nu cred ca se tine cont de votul publicului cand vine vorba de acest concurs (sau ce e :P ). Eu oricum nu ma mai uit de foarte mult timp - noroc cu Carmen care ne mai povesteste ce si cum :D.

Se stropeste cu diverse otravuri pentru daunatori. Stii... inteleg ca sunt unele chestii necesare (multe ar putea fi evitate daca oamenii ar fi mai curati - nu ar arunca de toate peste tot, ar selecta gunoiul, s-ar comporta civilizat, ar repara si pastra asa cum trebuie anumite instalatii, ar desfinta ghenele de bloc - gen tubulatura... da, mai exista... etc) dar daca tot e bal, macar sa anunte dinainte, sa se tina de anunt, sa faca stropirile cum trebuie, sa nu fie oameni si animale expusi la risc.
In iarna-primavara (mi s-a confirmat acum ca s-a stropit) a fost pt afide parca si nu mai stiu ce ... Acum habar nu am pt ce exact (oricum am vazut tei plini de chestii pe frunze, nici nu ma mira, au taiat din spatiul verde in veselie, nu ii uda, nu i-au toaletat, parcheaza masinile si le tin pornite sub ei etc etc etc). Nu stiu daca nu pentru capuse si purici si tantari (niciodata nu stii asta e problema - teoretic ei ar anunta, dar ar trebui sa se lipeasca la fiecare bloc o hartie sa se stie ca nu toata lumea sta cu nasul pe site-ul lor, sau cumpara ziare (care intre noi fie vorba nu merita a fi cumparate) sau asculta radio (idem mai sus). Asa cum se lipesc toate prostiile se pot pune si lucruri importante.

Nu iti zic ca saptamana care vine dau pentru gandaci in bloc la noi si sunt super stresata pe acest subiect. De (pot sa zic zeci de ani) ani de zile ne rugam efectiv sa inchida tubulatura asta. Avem lift... se poate arunca in curte in spate gunoiul. Nu... si macar de s-ar arunca omeneste, dar mereu il blocheaza (la noi pe nivel.. the joy). Au spart usa... la noi am stat anul trecut cu gunoi revarsat pe balconul de la ghena care, apropo, e intre bucataria noastra si cea a vecinilor de langa lift.
Si nu reusim ... au zis ca in 2019 il desfiinteaza. Suntem in mai si prefera sa dea cu otrava sa ne sufocam in casa, in loc sa termine si sa igienizeze odata porcaria asta. Ma depaseste efectiv.. Am incercat sa ii fac sa aducem containere pt sticle si hartie (ca avem un culoar mare unde am putea pune...) Cu cine? Cu cei care la 1 noaptea ies sa arunce saci si sticle si alte porcarii de zici ca e altceva ?...

Si nu mai zic ca spala pe scari cu niste solutii de nu poti iesi din casa (adica ok, sa zicem ca eu am o problema cu chimicalele, dar daca au fost altii care nu au afectati, iti poti imagina cum e... pot numara ppe degete din ianuarie pana in mai de cate ori am putut sa ies....).
De-astea... ca sa fie curatenie. Da-mi voie sa rad: hahahahahahah!

Multumesc mult! Chiar ma bucur ca e frumos si liniste si sper sa fie pana la final ziua cel putin asa faina si maine la fel.. apoi de luni... Cu Dumnezeu inainte. Ca incep ar cu stropitul prin oras, pe la bloc... pe unde le vine...

Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof o stiai? Ce fain! Eu nu mai ascultat radio (decat foarte rar cand mergem cu Tico sa luam apa de la izvor si atunci deobicei parca e pus pe Magic Fm unde sunt piese mai vechi :P).

Mi-a placut super tare clipul. Foarte frumos realizat! E retro, are stil, nu e exagerat, nu e plictisitor. :D

Ah .... sa iti zic ca am vazut o doamna care aduna la un moment dat doze. Intr-un sac. Si reactia celorlalti era de sila, scarba, batjocura in general. Foarte trist ... foarte.

Cand eram mici, am copilarit intr-un cartier carese numea "colonie"... hahah.. Suna ciudatel. In realitate era ca un fel de oaza... Era pe penultimul (sau antepenultimul hmm) deal din Pitesti.. Da. Pitestiul e ca Roma, pe coline.. haha. Asa si erau blocuri cu demisol, parter si etaj, sau cu doua etaje maxim. In centru aveau un parculet - al nostru era cu tei - da stiu, ironic, am copilarit cu teii la nas. De aia zic. Poluarea ne distruge.

Si ce voiam sa zic de fapt, e ca am fost invatati sa participam de mici, ca un fel de joc dar serios, sa intretinem si aranjam locul respectiv. Pana in 90 (si putin dupa, cat au mai fost in putere cei de acolo), era atat de frumos. Cu pomi fructiferi din care puteai manca linistit mere... cu duzi, cu ciresi.. erau chiar si cateva mici gradinute (rosii, cartofi, ceapa...) mascate de gardul verde ingrijit. In spate erau sarmele de rufe.. si puteam sta sub ele chiar cand erau rufe la uscat ca pe atunci nu miroseau sa te ia pe sus a detergentii si balsamurile si alte otravuri de gen ale lui peste. Firar sa fie. Si erau curate si miroseau a apa si a aer si... :(. Da... puteam sta sub rufe sa ne jucam la amiaza .... daca voiam.

Pe atunci daca scuipai pe jos erai un nesimtit. Acum e semn de mare mandrie. ;( Trist.

Nu e vorba de frica ci de bun simt :(.

Trebuie sa fim fericiti si aici. Cumva.

La noi e soare (s-au disperasat deocamdata norii :P).

Multumim mult, la fel :)!

CARMEN spunea... [Raspunde]

oooo, oare nu a ajuns cumva comentariul meu la spam?... am scris zilele trecute ca imi place Cleopatra Stratan si ca videoclipul este deosebit de placut. Iti mai spuneam si ca imi place mult felul in care "te ajuta" la prezentarea postarilor, papusile tale.
Sper ca macar acest comentariu sa se transmita. Te pup <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN nup. Nu a ajuns - eu intru din blogger si verific periodic, mai ales ca in ultima perioada cred cafac ceva modificari pentru ca iar nu imi trimit notificare cand public articol pe blog.
Probabil ca nu s-a inregistrat. Mi s-a intamplat si mie cand nu mergea netul bine.

Ma bucur mult ca iti place :)!
Da, am avut ajutor cu pozele luna aceasta - noroc cu provocarea lunara si ca a mers instagramul (am avut pozele ca si pregatite...).

Pupici cu mult drag <3!!

Trimiteți un comentariu