marți, 21 mai 2019

Un tort de ... mamaliga.

Buna :) !

Pe Erena 2 v-am mai aratat-o pe blog (chiar si acum cateva zile, cand imprumutase o bicicleta. Astazi se sarbatoreste ziua Sfintilor Constantin si Elena si, cum numele lui buni este Elena, m-am gandit sa o aduc pe tiza ei pe blog (Erena = Elena in japoneza :D ). Si nu oricum... ci cu unul dintre felurile preferate de mancare ale lui Buni: mamaliguta!

Erena 2 are un corp articulat, nu un corp original de Licca - este o papusica "hibrid" - cu alte cuvinte am cumparat-o pe bucati si sunt foarte happy de cum a iesit la final :D. Este foarte potrivit corpul pentru ea - desi am avut un mic accident la nivelul gatului (o zgarietura) dar nu este bai.

Mamaliga e opera mea (de arta). In mod surprinzator nu fac mamaliga de mult timp. Zic surprinzator pentru ca, pana acum si sper si de acum incolo sa fie valabil, mi-a iesit fara falsa modestie, foarte buna. Atat de buna incat si Mami si Buni sunt incantate cand o pregatesc - ceea ce pentru mine este esential (adica daca Buni spune ca e bine si bun.... inseamna ca asa este - yuhuu, pot sa fac mamaliga, gata, sunt buna de maritat - glumesc!).

Lasand gluma la o parte, chiar nu fac mamaliga de mult timp. Din fericire mi-a iesit de fiecare data bine si buna. Cel mai mult m-am bucurat de malaiul taranesc cumparat de la Moara cu Pietre. Iese o mamaliga ... tort de buna :P.
(Nu stiu daca stiti dar exista "tort de fasole frecata", asa ca asta-i clar, tort de mamaliga - daca o lasati sa se raceasca se poate taia feliute si este foarte buna cu gem.)

Ja ne! Pe curand! :)

4 comments :

Ella spunea... [Raspunde]

La multi ani lui buni! Multa sanatate si sa va bucurati multi, multi ani înainte!
Mamaliga calda cu gem rece sau invers ... o bunatate! :))
Pupici, Rux!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella multumim mult, mult!! <3 :*
E chiar buna, am mancat candva cand eram mica (mamaliga rece cu gem de prune :P) ca sa vad ce delicii manca Buni cand era copil :P!

Imbratisari cu drag :)

ina02s spunea... [Raspunde]

La multi Ani! Elenei - buniii si celorlalti sarbatoriti. :) Arata tare bine tortul de mamaliga. Poftesc! :) Numai bine!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ina02s multumim mult!!:)
A fost si s-a mancat, dar promit sa mai fac ... mamaligi (nu de alta dar am un sac mare de hartie cu malai de tara :D)

Pupici si ganduri bune si pentru sarbatoritii vostri <3!!

Trimiteți un comentariu