duminică, 7 iulie 2019

#06 - Natalia Sirena


Bunaaaa!
Azi pooooze cu Natalia (Kurhn) transformata in sirena. (Gata... toate 4 papusile sunt cu tinute - ce ma fac? Poate am noroc si urmatoarele probe sunt o diorama ceva si o prezentare.... asa sa ma concentrez, sa ma concentrez... :P).
Sunt super obosita - a fost o saptamana cu de toate si foarte putin somn. Dar a fost maaagicaaaa. Ma mai asteapta doua. :)))
O sa va arat poze din timpul lucrului alta data - probabil peste vreo doua saptamani cand vor pleca cei mici (sau, cine stie, se dilata timpul si imi gasesc o fereastra spatioasa pentru asa ceva).
Poza de mai sus este sora celei inscrise in concurs, este facuta sambata dimineata (cand m-a asistat micul N - exact cand aranjasem decorul a venit si el ).


Vineri seara am terminat topul (care nu era inclus in cerinte, dar am vrut sa aiba tinuta completa). Si am facut primele fotografii. Prima este ceva mai jos (are mai putine scoici).
Voiam ca Nati sa stea printre scoici si cea pe care o tine in mana este ca un evantai :). Scoicile au fost o super surpriza primita de la ai mei... Daca micul N exclama in fiecare dimineata cand venea la mine "wow, are codita!" sau " wow ... codita" - in timp ce descoperea ce mai lucrasem eu noaptea, ei bine eu am ramas total fara glas cand am deschis cutia cu scoici primita in dar de la parinti. Ziceti si voi.... ce face mama natura!
Urmatoarele fotografii sunt facute tot sambata dimineata, in compania micul N:






Sper ca ati putut sa va dati seama pana acum ca aripioarele de jos ale cozii sunt lucrate pe ambele fete. Nu ma intrebati cate margele am cusut ca am pierdut sirul. Ce noroc ca am gasit acul subtire pentru margele (uitasem ca am unul si eram tare suparata ca nu stiam cum sa fac codita.. :O.
In poza de mai sus se poate vedea ceva mai bine modelul. Aici o catarasem pe Nati pe un..... borcan. Ah... si marea este de fapt o esarfa a lui Ra (poate mio da mie ... hahahaha :P).
Iata si prima fotografie facuta. Culmea e si cea mai clara. In ea se vede foarte bine si spatele aripioarelor.

In noaptea trecuta am mai facut cateva poze si am scos de data asta toate scoicile - sunt absolut superbe. Am reusit sa o fac sa tina doua scoici in mana: una seamana cu un evantai (cea maro).

O asezasem pe o scoica. Aceasta era pusa pe gura unui borcan (sunt trei poze si la doua am modificat un pic, la a treia am lasat sa se vada borcanul ca atare):





Nu stiu daca ati remarcat accesoriul de par. In dimineata cand am adaugat cozii panglica pe post de aripioare (cea de sus) micului N i-a placut atat de mult, incat am zis sa facem ceva impreuna. Cum el este mic (face 4 ani in toamna) m-am gandit ca margelutele alea sunt suficient de mari si le-am insirat pe un fir usor elastic. Era atat de dulce cum mi le dadea cand i le ceream si cum se bucura.
Sper sa aflu in seara asta care e tema sapte. 😜 Ca sa imi fac plan de bataie...

Ja ne! Pe curand :)

6 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Moamaaaa, dar stiu ca ai muncit! parca te si vad concentrata asupra lucrului si iti simt acea oboseala inerenta (mai ales) atunci cand lucrezi ceva unde trebuie multa migala - inclusiv la decor si la fotografierea ansamblului.
Ai resusit ceva... extraordinar de minunat! Atentia ta la detalii e fantastica! Decorul pare un dund de mare real, cu o apa curata-curata prin oglinda careia sirena poate vedea norisorii. Felicitari, Rux! Imi place foarte foarte mult! Succes!
Pupici cu drag! <3 Spor la lucru, dar si spor la somn iti doresc!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana o sa fac un articol cu fotografii din timpul lucrului. :))
Am lucrat in fiecare noapte (deobicei dupa 12). Vineri seara am terminat partea de sus si am facut si cateva poze. Sambata dimineata si azi noapte alte poze. ;))

Sa stii ca la un moment dat nu mai vedeam sa bag ata in ac :)))).. Dar dimineata micul N era asa dulce... sa vezi cum observa imediat ca am mai adaugat cate ceva... <3.

Am cautat la Ralu o alta esarfa cu verde si albastru - avem la fel doar ca a mea este cu roz si mov... hahaha. Si am dat peste asta care pare si mai potrivita. Apoi am descoperit ce scoici imi adusesera parintii in dar din excursie... sunt atat, dar atat de frumoase...

Asa ma gandeam si eu... apacurata a marii si se oglcindeste in ea si cerul <3. Asa ar trebui sa fie.... nu plastic si alte cele :(.

Ma bucur tare mult ca iti place <3. Visez acum si mai mult la o vitrina (si ma atrage ideea de a crea personaje si costume tematice si mai tare :P).

Imbratisari cu drag :*

ps: sa am si spor la somn. acum fug sa imi fac niste cornuri si sper sa fie gata pana la 12. :*

Ella spunea... [Raspunde]

Ariel .... aici erai? :)))
Dar ai muncit ceva ...
Si mie îmi place sa pastrez scoicile de la mare!

Pupici, draga Rux!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella :D da... de luni pana vineri in fiecare noapte cateva ore :)))). Nu incheiam sesiunea mai devreme de 3.

Mie imi placea mult sa le si culeg dar nah... poate cand mai ajung la mare sa am ocazia ;)). Imi pare rau ca nu am scris pe fiecare cutie de unde sunt. Stiu ca am notat pe unele si mai am un borcanel cu nisip de la Ralu... si mai sunt vreo trei pe care inca le mai stiu.. dar restul, am cam uitat (mai ales ca nu sunt luate de mine :)))

Pupici cu drag <3!

ina02s spunea... [Raspunde]

Frumoasa foc sirena. Ti-a reusit proiectul, peisajul marin tare bine pus in evidenta. Apreciem munca si stradania ta, e cu folos! :) Numai bine!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ina02s multumesc mult <3! Ma bucur tare pentru ca nu imi place doar mie :D!
Pupici cu drag :*!

Trimiteți un comentariu