marți, 23 iulie 2019

02. #MonthlyDollsChallenge - Luna Iunie 2019, tema "Jucariile Copilariei"



Mozaicul imaginilor de mai sus cuprinde toate fotografiile realizate pe tema data - Jucariile Copilariei, dar nu este reprezentativ ordinii in care acestea apar in articolele de mai jos, ci ordinii in care acestea au fost publicate, in functie de zilele lunii iunie. Asadar este un mozaic "cronologic".

Articole:
🎠  Nobuko
🎠  2 ani
🎠  9 luni
🎠  MiBebicu'

Ja ne! Pe curand! :)

10 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce mozaic simpatic, vesel, colorat!
Apropo, cum merge japoneza ta? Sper ca bine-bine!
Pupici si spor la tot! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana <3!
La multi ani :D!!

Ma bucur ca iti place. Ma gandesc sa gasesc o tema pentru august. :)
Cu japoneza... e pe butuci deocamdata :(. Imi trebuie minte limpede si odihnita. Limpede e dar odihnita nu prea asa ca ii administrez cate putin cat sa nu uit.

Multumesc mult <3. Sa fie! Pupici cu drag :*!!

Diana spunea... [Raspunde]

Ce boticuri dragalase! Si codita chic. <3
Uaaaauuuu! Ai muncit, copile, pe rupte! Iti admir tenacitatea! Excelent mozaic!
Eu ma dau de-a dura si nu reusesc sa duc la capat temele lunii iulie de la Provocari verzi! Nu se leaga nimic potrivit in mintea mea.
Succese!
Pupici cu drag! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana am fost smechera si am facut draftul de la inceput si adaugam de fiecare data cand aparea poza sau articolul :)))). Shhhh!

Ahhh pregatim o provocare foarte interesanta in toamna asta. Am facut deja grup pe facebook in care sa povestim atat despre temele de pe blog cat si despre provocarea asta mare care va avea 15 probe ;). Sper ca pana in jumatatea lui august sa avem o imagine clara si sa incepem sa populam grupul :D
Ca de la 1 vreau sa dam drumul la concursul provocare. Cate o tema pe saptamana... Pot insa de pe acum sa iti zic ca printre altele vom salva... papusi :)))). Terapie creativa unde toata lumea castiga.

Pupici!

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Dacă fiecare mai avea și cate-o ramă/margine zigzag, aveam inpresia că sunt niște timbre :)))

Bună ideea de a le aduna așa ca într-un album, poate așa cineva care a sărit peste vreun articol să îl poată vedea..

Seară Liniștită !!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof da, asta e ideea. organizez continutul blogului pe pagini si categorii ca sa poata fi gasite mai usor subiectele.. si cand se aduna mai multe pe o pagina adaug fotografii micute si articolele pentru a putea fi mai simplu. Pe scurt :))).
Merci mult, la fel!! :)

CARMEN spunea... [Raspunde]

Lumea minunata a copilariei! iubesc jucariile :-) am pastrat un sac mare cu jucarii de la fetele mele, doresc sa le dau atunci cand vor avea proprii copii, poate ca se vor bucura. Nostalgia... ca in zilele de azi ce nu se gaseste?! Exista orice!
In concediul acesta, am cumapar cred ca 8 jucarii de plus pentru copii mici, erau la un stand in târg, cu 1 euro bucata, nu m-am putut stapânii, nici nu am stiut care sa o aleg, care e mai draguta!
Te pup draga mea, sa ramai mereu in suflet copil!

coco spunea... [Raspunde]

am fost la muzeul jucariilor vechi, ce de amintiri acoloooo... :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN si mie imi sunt tare dragi. Pur si simplu e suficient sa te uiti la o jucarie si sa te detasezi de toata negativitatea din jur si parca te reconectezi la tine. E suficient sa te uiti :))).
Da se gaseste orice si din pacate asta e o capcana. :(
Se strange si arunca prea usor. De aceea am vrea sa facem la toamna un concurs in care sa atregem atentia prin joaca asupra acestui fenomen care uneori ne afecteaza fara sa ne dam seama. :P
Pentru ca fiecare obiect are o istorie in spate si loc sa fie aruncate mai bine la daruiesti mai departe, daca sunt stricat pot fi reparate reconditionate.. Stiu ca in unele tari civilizate e pot duce in locuri speciale. Eu ma refer la cei care pur si simplu arunca... asa la gramada. Nu e bine pentru nimeni :(. Si nu e neaparat vina lor. Unii nici nu isi dau seama.

<3 cred ca sunt super simpatice ;))). Eu ma gandesc acum sa ii repar cadoul lui K pentru ziua lui.. ohohoh... l-a lasat intr-o ureche la propriu :)))))). Dar despre asta, saptamana viitoare :))

Pupici cu drag si multumesc, asa sper si eu sa raman eu.. sa nu mai uit de mine, sa ma regasesc. Nimeni si nimic nu merita sa ne despartim de noi si sa punem stop doar pentru ca varste si asa mai departe. :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco imi imaginez!!! <3
Am vazut si eu cateva imagini :D
:*

Trimiteți un comentariu