sâmbătă, 27 iulie 2019

Proba #08 "Recream imagini faimoase - Pretty Woman"



Buna!!
Luni va aratam poza pe care am inscris-o in concurs la proba cu numarul opt ( Who's Pretty? ). Ieri ne-am bucurat impreuna (cel putin asa mi-a fost intentia si sper ca am reusit) de un cantec frumos ce se afla pe coloana sonora a filmului din care a trebuit sa recreez imaginea celebra..
As fi putut desigur sa fac un articol mare si sa nu il impart pe bucati, dar m-am gandit ca asa ar fi mai interesant si nu ar fi nici text mult, v-ati putea  uita si la imagini... Pe aceasta ocazie va pregatesc pentru anuntul ca prin august candva voi veni si cu articole cu imagini din timpul lucrului. Hahaha!
Cred ca s-ar putea sa gasiti cateva lucruri utile pe care sa le puteti folosi apoi - nu e vorba ca am inventat eu vreo roata, desigur, dar cam tot ce am facut in acest concurs a fost "in premiera".
La ultimele doua probe (aceasta si cea de recuperare despre care va voi povesti maine, lol), am facut poze cu .... oly. Oly e camera mea profi (hahaha). I-am incarcat in sfarsit bateria. Bun, nu asta era problema principala (lenea mea de a incarca o baterie, adica) ci alta: Oly al meu are nevoie de stabilitate. Adica trepied. Altfel, la interior, cu lumina proasta de care dispun, nu ies pozele "neam" (vorba aceea) - sau ies, dar tremurate.

Astea patru poze (cea de luni plus cele de azi) au fost fericitele castigatoare ale unui calup maricel. As mai fi facut eu cateva dar... Unu' la mana eram atat de obosita ca daca puneam capul pe perna adormeam instant si doi la mana... se cam lasa parul. Promit sa va povestesc si despre par :))). Intre timp a revenit la normal - avem din nou breton si plete lungi.
Poza de mai sus este de fapt prima pe care am facut-o. Era la egalitate cu cea inscrisa in concurs. A pierdut din cauza firelor rebele de pe fata. In ea se vede si gentuta :D.
Desigur ar fi putut arata si mai bine, dar nefolosind absolut niciun produs pentru par.. cred ca e ok. Imi pare rau ca nu am mai avut putere sa fac si o diorama - adica sa transform cumva imaginea din spatele ei astfel incat sa fie pe mai multe nivele si din mai multe elemente formate. Ma gandeam sa fac si fotoliul initial - apoi hotarasem ca unele elemente sa le printez de mai multe ori si sa lipesc sa ias acumva in relief ca sa creeze iluzia de spatiu.. cred ca ati prins ideea. Plus ca voiam sa o decupez pe Julia din poza si sa refac cumva partea aceea. Dar in doua zile si cateva ore de somn, cu doua proiecte, a trebuit sa renunt. Din fericire a iesit bine si asa - nu am imprimat decat de doua ori imaginea (prima data a fost prea mare a doua oara la fix, din ochi... Ce noroc pe mine :))).

Cam atat pentru azi! Va pup si va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine (si de celelalte zane ale Provocarilor Verzi) - sper sa vreti la toamna sa ne jucam impreuna intr-o provocare speciala, din care avem numai de castigat  :) !

Ja ne! Pe curand!

6 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Ce pot sa mai scriu?! :) Stii deja ca te consider o forta foarte talentata si tenace! Stii ca imi place cum a iesit "lucrarea". Ce nu stii, insa, e ca m-ai dat gata cu printarile, sa scoti in evidenta fotoliul!! Moaaama! Pe langa toate e un efort in plus. :) Recunosc ca nu as fi in stare de astfel de tururi de forta - poate doar daca altceva nu as avea de facut si as avea "instrumente" performante. Tu le-ai facut desi ai atatea altele de facut! Ma repet: moaaaamaaaaa! :) Felicitari! Succes!
Te imbratisez cu drag! <3

Suzana spunea... [Raspunde]

M-ai ametit de tot! :D Succes la concurs! Oricum pozele sunt tare faine! Si stilul imi place mult de tot!
Toate cele inspirate, Rux draga! Pupici! <3

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Hooopa ??? Aici e șefa mea, seamănă bine, numa că no, lipsesc niste riduri de la paupusica :))

Ps. Dacă începe toamna cu proiecte verzi, atunci pune-ma pe listă, facem orice se poate pentru o Românie mai verde și mai curată, țin pumnii..!

Seară Plăcută și liniștită vă doresc !!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :*
Iti multumesc mult pentru ganduri si incurajari si prietenie <3! Cred ca toti avem in noi un potential talent care abia asteapta sa iasa la suprafata. Este ceea ce imi place sa descopar la cei din jurul meu. Sa cada mastile si sa se vada esenta, daca ma pot exprima asa.
Pentru mine lucrul de mana, creatia de fapt, in general, inseamna terapie, conectare, deconectare (conectare la sine, deconectare in sensul de relaxare si lasarea deoparte a grijilor si a realitatii inconjuratoare nu tocmai placute). Iubesc provocarile acestea si as vrea sincer sa mearga mai lin - in sensul de a gasi un echilibru si a nu trebui mereu sa fur timp din orele de somn, sa ma obosesc cautand solutii pentru ca desi teoretic am ceva materie prima nu este inca sortata si depozitata la indemna :))). Amanunte.

De aceea incerc sa fac schimbari in lume provocandu-ma pe mine si pe cei din jur la... reconectarea prin joc, terapeutic, creativ - incercand in acelasi timp sa atragem atentia asupra unor fenomene negative cu urmari neplacute la toate nivelele relatiilor interumane.
Pot vorbi si foarte serios, dar prefer sa "copilaresc" - o alegere asumata, dealtfel.

Printarile, in alta ordine de idei :P, sunt super simple adica am imprimat pe o coala de A3 imaginea, apoi ochiometric, masurand sa vad cam cum ar trebui sa fie pentru ca papusa sa se poata sprijini de ea, am redimensionat si printat inca o data.
Nu am scos in evidenta cum voiam eu fotoliul din lipsa de ... odihna, ca timp as mai fi aut vreo cateva ore bune la dispozitie pana la urma. Dar poate voi incerca sa fac candva o diorama, cine stie. Instrumente nu am nici eu (doar o imprimanta care probabil acum ar fi considerata demodata haha).

Pup cu drag <3

PS: am de platit pentru Electrica Brasov un ban. 0,01 e factura :))) (bine ca e electronica, altfel era chiar nesimtire sa generezi asa ceva pe hartie). Problema e ca nu pot plati online decat de la 0.10 (adica de la 10 bani in sus). Daca as fi in Bv m-as duce la ghiseu sa le dau banu' oamenilor. Zau asa :))). Si eu care ii consideram faini si ma luam de altii ce emiteau facturi de 0.60 :))). No... Din capitolul sa ne amuzam sau nu.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana :))) sper ca nu totusi! Ideea a fost sa arat un pic diferentele dintre unghiuri de fotorafiere, cum cade lumina ... de-astea, subtilitati. Ma gandeam ca ar fi interesant si poate util si ca pregatire pentru provocarea din toamna :).

Concursul acesta s-a finalizat saptamana trecuta, duminica :). Nu ma particip, gata :D. Acum pregatesc provocarile verzi de august si mai ales un nou capitol care incepe din septembrie. O provocare cu 15 probe ce se va desfasura din septembrie pana in noiembrie (incluziv). E mult mult de lucru dar e pentru o cauza faina si sper eu sa aduca o mica schimbare in bine pe mai multe directii :D.

Pupici cu drag :)!! Multumesc mult pentru urari si ganduri bune <3!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof te asigur ca nu e :))))).
:D

Ma bucur mult!!! Vezi ca trebuie sa te pregatesti ;))). Oricum, voi povesti toata luna august cate ceva despre provocarea asta mare mare a toamnei ca sa se poata pregati toata lumea. Sa isi faca "provizii" din timp cu materie prima :P.

Eu asa cred, ca vom putea schimba in bine mai multe aspecte. :) Privind lucrurile din unghiuri diferite, putem face descoperiri interesante si utile care privesc lumea in general, sau care ne privesc personal. Oricum e o provocare, cum se spune acum, win-win. Adica avem sigur de castigat de pe urma ei. Toti.

O duminica minunata! :D

Trimiteți un comentariu