joi, 18 iulie 2019

Unde-mi sunt aripile?


Haha!
As vrea sa spun ca s-a facut liniste dar e doar aparent. Prefer sa aud glascioarele vesele  in jurul meu, decat huruit de aparate. Gata, micul N si micul H au plecat si incepem numaratoarea inversa pana cand sper sa poata Rha veni din nou.
Sunt obosita.... :))).
M-am gandit la imaginea  aceasta surprinsa acum fix o luna, in provocarea de pe instagram - cand am creat papusica (Mami Sora Iro) m-am gandit si la faptul ca eu aveam darul asta sa renasc din propria-mi cenusa (doar ca in ultimul timp nu prea imi mai iese figura ... hahahahahaha). 

Azi am gandit non-stop  de cand m-am trezit, dar nu am reusit sa pun nimic in practica. Acum vine si timpul sa il plimb pe K (cand se vor aranja lucrurile si in blocul nostru ultra-central sa nu mai stau cu emotii ca nu stiu ce le mai trece prin minti si voi scapa de stres .... oh, cred ca de fericire filmez  un karaoke - hahahaaha). 
Ei dragilor.. cam atat azi. 
Ja ne! Pe curand!

6 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Uneori momente de 'negandire' sunt necesare pentru ganduri proaspete! Pe cuvant! :)
Noapte buna si pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Da, asa este! :*
Motiv pentru care merg sa framant ceva fizic (niste cornuri, o paine) si sa incerc sa alung alte ganduri... o vreme.
Pupici cu mult drag :)!!

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Mi-a făcut plăcere să o revăd pe micuța Japoneză, o papusica care îmi place foarte mult, deșii sunt bărbat, dar astfel de lucrări îmi i-au mințile..Sunt deosebite doar să le privești, apoi ce să mai zici la gândul că au fost facute manual..

Multe Salutări din inima țări cu Liniște și Pace !!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof inca putin si sper ca de la toamna sa revin si cu amigurumi. Tine-mi pumnii :).
Ma bucur mult ca iti place. :P

Sa fie, sa fie, multuim!!
Si de la noi ganduri bune :)!!!

Ps: i-ai scris Mosului Nicolae, lui Mos Craciun :)))

CARMEN spunea... [Raspunde]

deci, gata vacanta baietilor si a Ralucai... imi pare rau, stiu cum e când te obisnuiesti cu piticii galagiosi in jurul tau.
Zilele trecute, la plaja, m-am gandit de multe ori ca puteam sa luam o nepotica in vacanta cu noi. Pe Emma, ca e cea mai cumintica... O sa punem planul in practica la anul...
Pupici si odihna placuta!
Noi mai avem o singura zi de plaja, maine. Apoi... urmeaza drumul lung spre casa :-) Dar mi-e dor si de casa, sincer, parca vacanta asta mi-a ajuns ;-) Sunt sigura ca luni, la serviciu o sa regret ca nu mai am concediu ☺☺☺
Pupici si de la Leo pentru Kouki :-*

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ce taaaare!! Eu eram in vizita si citeam o noua fila din jurnalul vacantei de primavara (ca sa zic asa - ca era in mai:P).
sa fie o zi super frumoasa. Cea mai frumoasa!! <3 si sa va bucurati din plin de ea.
Micul N care e mai mare a ajuns acasa si vorbeste romaneste :)))))). Seamana cu mine ca si eu faceam asa cand eram mica ... cand ma intorceam de la bunici aveam accent de Sasciori.... :)). No in sus, no in jos. Tot tacamul. Desi acolo vorbeam obisnuit. Cum ajungeam acasa... o disperam pe Ralu. hahahahaha

Imi rasuna in urechi stii? Cred ca si el e la fel.
In 2002 am avut o vacanta de vara frumoasa - 2 saptamani (am venit insa cam nebronzata ca a fost mai tot timpul soare doar dupa 12 si la mine 10 e deja prea mult la plaja haha). Dar in 2003 am stat 3 saptamani <3 - record. Am venit acasa neagra... :))). Nici atunci nu am stat la plaja, dar am avut veme buna si am fost in unele zile de la 8 la 9 9:30. Era tare frumos inca atunci la mare. Ultima data cand am fost si stat vara (2007/20088) deja dupa amiaza nu mai puteai intra in apa ca era clisoasa asa, bleah. E o prb cu lotiunile de plaja grava. Din pacate. Te lipeai si de nisip si era neplacut.
Anul trecut am fost zi in noiembrie la Mamaia... o mizerie si hoteluri pe plaja = DEZOLANT.

Poate la anul reusim si noi sa mergem cu micii la mare... La Neptun Olimp as vrea pe plaja micuta <3. Era minunat acolo.

Pupici cu drag si de la noi!! :*

Trimiteți un comentariu